Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נשיפון, למה לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
השוטר נמצא שם כדי לתפוס נוהגים בהשפעת אלכוהול

.

ואני חשבתי שמטרת העל היא לעזור למנוע תאונות. תמים שכמותי...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בכתבה מדובר על אותו מקום שבו קרה לי ה"מקרה".

לא בדיקה יקרה ולא אבטיח, השוטר שסירב לבדוק אותי אמר לי בדיוק כמה היא עולה (5 שקלים חדשים) אחרי ששאלתי.

כי הוא אמר לי שהיא יקרה..

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

עופר,

הגם אתה מאלה שקוראים חצי שירשור ומגיבים :wink:

אתה מצטט חצי תגובה שקצת יוצאת מהקשר הדברים - השוטר שהוצב שם, הוצב על מנת לתפוס נהגים ולא ע"מ לנפק בדיקות בחינם.

בתגובה 9 התייחסתי להערה שלך ב-32.

מה ההבדל בין לבקש נשיפון, לבין לבקש משוטר שתופס עברייני מהירות שיבדוק את מהירות רכבי על מנת שאדע אם המד לא מזייף? אני מניח שהלחיצה על הלייזר עולה פחות מהנשיפון.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אתה מצטט חצי תגובה שקצת יוצאת מהקשר הדברים - השוטר שהוצב שם, הוצב על מנת לתפוס נהגים ולא ע"מ לנפק בדיקות בחינם.

.

אני קראתי את כל השרשור ואתה חוזר על אותה טענה מופרכת. השוטר הוצב שם כדי למנוע תאונות. זאת מטרת העל שלו והיא שצריכה להיות לנגד עיניו.

מה ההבדל בין לבקש נשיפון, לבין לבקש משוטר שתופס עברייני מהירות שיבדוק את מהירות רכבי על מנת שאדע אם המד לא מזייף?

.

אתה באמת לא מבין את ההבדל?

1. אין לך אפשרות לדעת אם אתה שתוי או לא. יש לך אפשרות לדעת באיזו מהירות אתה נוהג.

2. אין אפשרות לדעת את המהירות האמיתית שלך ביחס למד עם הלייזר של השוטר.

3. אין במדידה כזו כדי לסייע במניעת תאונה אפשרית

אני בטוח שתוכל למצוא עוד הבדלים.

נ.ב. זה עפר (חולם חסר) ולא עופר...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

פיספסת את ההתיחסות שלי לענין התקציב.

אמרתי בתגובה 9 שאני בעד שימכרו נשיפונים כאלה.

וכן התיחסות לכך שאין לבדיקה הוולנטרית כל תוקף מחייב לעומת בדיקה שעלולה להתבצע 5 דקות אח"כ בביקורת דרכים.

אולי לבעלי הפאבים אין אינטרס למכור נשיפונים כאלה כי זה ימעיט בשתיית אלכוהול.

עכשיו מתגבשות הצעות חדשות שרוקמות עור וגידים שמטרתן לצמצם את שעות הפאבים. מישהו חושב שאם פאב נסגר ב- 3 לפנות בוקר, אז המבלים ישתו פחות 3 דרינקים ויהיו פחות מטושטשים ופחות אלימים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

גם לי היה מקרה דומה שיצאתי עם חברים לבילוי לפני חודשיים בערך.

חבר שלי שנהג באותו ערב הלך לשוטרים שמחוץ לפאב וביקש לעשות בדיקה והם כמובן סירבו, כי הם רוצים לתפוס על חם.

אחרי קצת דיבורים הוא הצליח לשכנע אותם לעשות לו בדיקת אלכוהול אך לא טרם השארת פרטיו האישיים עם הבטחה למכתב בדואר על תשלום של 78 ש"ח! הוא עשה את בדיקת האלכוהול טרם עלה על ההגה במכשיר קטן ומרובע. המכשיר הודיע שהוא תקין.

על נשיפה מסכנה 78 ש"ח? נו באמת.

פורסם

איזה יופי, עוד מעט שוטרים יתחילו למכור סיגריות ושתייה קלה. בושה אמרנו?

אה כן, ולא אכפת לי כמה הבדיקה הזאת עולה, זאת בושה שהם דרשו שהוא ישלם עליה, הוא (ואתם ואני) קנה את המכשיר מהמיסים שלו

עכשיו מתגבשות הצעות חדשות שרוקמות עור וגידים שמטרתן לצמצם את שעות הפאבים. מישהו חושב שאם פאב נסגר ב- 3 לפנות בוקר, אז המבלים ישתו פחות 3 דרינקים ויהיו פחות מטושטשים ופחות אלימים.

.

אם הפאבים יסגרו ב-3 אף אחד לא יהיה פחות שתוי ופחות אלים, פשוט יהיה הרבה יותר קל לתפוס את כל אלה שנשארים לשבת בפאב עד 6 כדי שיעבור להם האלכוהול.

מצד שני לא יהיה להם איפה לחכות (באוטו?) עד יעבור זעם (השפעת האלכוהול) ובעצם בעקיפין מכריח אותם לעלות על ההגה.

עוד משהו ששמתי לב אליו גם בכתבה וגם במקרה שלי, שאיכשהו מסביר את הסירוב לעשות בדיקה יזומה.

עשיתי את הבדיקה, יצאתי תקין, הלכתי להביא את הרכב, חזרתי אחרי 10 דקות. השוטר הרי לא יבדוק אותי שוב, זה מיותר הוא הרי בדק אותי לפני 10 דקות והכל היה בסדר. אז ב10 דקות האלה יכלתי לשתות ארגז וודקה ג'ין רום טקילה ולעלות שיכור להגה.

כמובן שכל המצב הזה נמנע ע"י הבהרה מצד השוטר שגם עם הנבדר מגיע לאחר 32 שניות הוא יבדוק אותו שוב אם יחשוד במשהו. אבל כנראה ש(לפחות במקרה שלי) שהוטר לא היה מספיק חכם בשביל להגיע למסקנה הזאת

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...