Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמעתי על שילוב מוצלח מאוד של דיסקים של OMP עם רפידות של FERODO

שמעתי לעומת זאת רשמים מאוד רעים על סט מושלם של OMP (רפידות + דיסקים)

= דיסקים (ויש דיון ארוך לגבי המחורצים והמחוררים ויעילותם האפקטיבית בשטח) טובים,רפידות לא מומלצות

ואת זה אמר יותר מאדם (מנוסה) אחד

יש אגב גם את GREEN STUFF,וRED STUFF שצריך זמן חימום ממושך יותר על מנת לקבל את עוצמת הבלימה הנדרשת

על שניהם אגב יש המלצות חמות

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

בקיצור, תוכל למצוא המון דעות, כרגיל.

אישית, אני הרכבתי צלחות מחורצות ורפידות של red.dot - זה מפעל לייצור בלמים באנגליה. די דומה ל tarox.

הצלחות אצלי כבר 3 שנים, חרטתי אותן לפני חצי שנה והרכבתי רפידות חדשות גם של red dot.

בחישוב מהיר, הצלחות החזיקו שנתיים וחצי מעמד לפני חריטה. הרפידות גם החזיקו שנתיים וחצי.

ב 3 שנים האחרונות האוטו עבר כמה ג'ימקאנות ונסיעות בנחשונים.

הבלימה ממש טובה לדעתי. יש כמה חבר'ה שנסעו איתי (כמו אלדר וירון אדרי) שיכולים להעיד על הבלימה. ליביו גם נהג ברכב שלי בערד.

המחיר היה 2300 ש"ח לדיסקים + רפידות קידמיות. עוד 700 ש"ח לרפידות החדשות שקניתי לפני חצי שנה. הזמנתי אותם מחנות באנגליה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

המחיר כולל מכס. היום אני כבר לא יודע מה יהיה, עם אישורי משרד התחבורה וכו'.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אני מעדיף לא להתעסק עם הזמנות מחו"ל, אם אפשר להשיג בארץ משהו איכותי. לכן דיברתי עם היבואן של פרודו, Autoworks בלוד והוא הפנה אותי ל"מרכז הארצי לחלקי חילוף" בלוד. ביררתי בטלפון ואמרו לי שיש להם רפידות פרודו לרכב שלי אך לא ידעו מה הוא הדגם כששאלתי אם זה DS2500, הבחור בכלל לא הבין על מה אני מדבר. ואמר לי שקיים רק סט אחד לפי דגם הרכב.

*עריכה:

באתר של ferodo ראיתי שיש שני סטים:

סט טיונינג: FDS406 קדימה, FDS558 אחורה.

סט רייסינג: FCP406 קדימה, FCP1491 אחורה.

אני מניח שהוא התכוון לטיונינג. מה דעתכם?

אבל באופן מוזר אין באתר זכר לDS2500, אפילו לא לקליאו.

CoupéF7R

פורסם

הנה לינק מעניין לרשימה שאפשר להבין ממנה שרפידות בלימה באישור משרד התחבורה עוברות. לא ראיתי צלחות בילום / דיסקים או משהו כזה - אני מניח שאין שוני.

http://www.moital.gov.il/NR/rdonlyres/5F6CA8A2-C565-42F4-807A-F625DE5793EA/0/%D7%A6%D7%95%D7%99%D7%91%D7%95%D7%90%D7%97%D7%95%D7%A4%D7%A9%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%AA0608061476.doc

לעניין ה-DS2500 - זה סוג החומרים, אתה מחפש את הדגם הספציפי לקליאו שלך. איזה קליאו יש לך? איזו שנה? (נניח ה-172 שנת 2005)

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

פורסם

הפרטים היו כדוגמא. כמשל.

DS2500 מתייחס לחומרים ממנו עשוי. ישנם מקטים שונים לכל רפידת DS2500.. אבל זה כבר שייך לפורום "בלשנות"

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

פורסם

אחרי עוד בירורים מסתבר שהDS2500 זה אחד מכמה סוגים שקיימים לדגם ספציפי.

לדוגמא אצלי רפידות קדמיות (רייסינג) זה FCP406 אך יש כמה סוגים (של חומרי חיכוך, אאל"ט) שנבדלים זה מזה באמצעות אות למשל FCP406-H מתייחס לDS2500, ויש DS3000 ועוד איזה סוג. כמו שראיתי פה.

לא ממש הבנתי את ההיגיון, זה רק יקשה על מציאתם.

CoupéF7R

פורסם
מחזק את אוהד בנוגע לברקסים של OMP, יש לי על ה106 GTI עם צלחות מקוריות, סט מושלם לכל ארבעת הגלגלים,

מאוד מרוצה מהתפקוד שלהם. בלאי מואץ לצלחות? גם לא נתקלתי.

קנית בPITSTOP? מה המחיר שלהם? (הכוונה לרביעייה)

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
אחרי עוד בירורים מסתבר שהDS2500 זה אחד מכמה סוגים שקיימים לדגם ספציפי.

לדוגמא אצלי רפידות קדמיות (רייסינג) זה FCP406 אך יש כמה סוגים (של חומרי חיכוך, אאל"ט) שנבדלים זה מזה באמצעות אות למשל FCP406-H מתייחס לDS2500, ויש DS3000 ועוד איזה סוג. כמו שראיתי פה.

לא ממש הבנתי את ההיגיון, זה רק יקשה על מציאתם.

תרד מהשטויות של רפידות מירוצים כמו DS3000 , הן לא מתאימות לשימוש מחוץ למסלול.

פורסם

התכוונתי ל2500. ה3000 היו דוגמא לאיך הולך הסדר בדגמים.

אם נחזור שניה לOMP, יש תרכובת שנקראת 971C (גרופ N) עם מקדם חיכוך (מיו) של 0.48

ויש "road&sport"

האם ה 971C מתאים לצלחות סטנדרטיות?

road&sport: תחליפי למקורי או משופר?

CoupéF7R

• תוכן חדש...