Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופי. פורשה וVW מתאחדים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקן אותך קצת.

1.פרדיננד עיצב את החיפושית הראשונה עבור חברו הטוב אדולף.המכונית לא נכנסה לייצור,היו כמה אבות טיפוס.

את פולקסווגן המוכרת של היום הקים קצין אנגלי בשם Major Ivan Hirst שהיה אחראי לשקם את האזור.

2.הבן של פרדיננד הקים את חברת מכוניות הספורט פורשה בזמן שאבא שלו ישב בכלא על פשעי מלחמה נגדינו.

פורשה היו אמורים לקנות את פולקסווגן,לא להיתאחד איתם.

אבל נגמר להם הכסף.

אייל

פורסם

אחרי שאדון שביט העמיד אותי על טעויותי אני קצת עשיתי שיעורי בית.

פיש היה נסוי לבתו של פרדיננד. בנו, שהוא נכד של פרדיננד, הוא יו"ר VAG.

נכדו השני של פרדיננד הוא יו"ר פורשה היום. שתי המשפחות ביחד מחזיקות בשליטה בפורשה.

בשנות ה60 נחקק בגרמניה "חוק פולקסווגן" שהיה אמור להגן על VW מהשטלטות יפנית או אמריקאית.

ב2004 החוק בוטל בלחץ של איחוד אירופאי כי נגד למדיניות שוק חופשי והמשפחה רצה להציל את העסק המשפחתי על ידי קניית מניות VAG בידי פורשה. כאן יש נקודת מתח בין בני דודים, מי יקנה את מי. פורשה לקחו הלוואות בגובה 9 מיליארד יורו כדי להרים את האופרציה ונכנסה לקשיי נזילות עקב כך במשבר הכלכלי הנוכחי.

לVAG יש 10 מיליארד יורו בקופה שבדיוק אמורים לכסות את העניין אבל החברה מפורשה מתנגדים כי זה אומר שVAG קנו את פורשה. במשך כמה ימים ישבו בני המשפחה בטירה שלהם באוסטריה וניסחו פשרה.

ג'וקר נוסף היה מדינת סקסוניה תחתונה שמחזיקה ב20% מVAG אבל יש לה זכות וטו והם רצו להכניס שוטף מאמירויות או קאטאר שהיה מדלל את המשפחות.

קיצר, אופרת סבון. אני בעצמי הייתי בהלם.

פורסם

אל תהיה בהלם, אלו החיים. מכולת שכונתית או עסקים במיליארדים, אנשים זה אנשים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
.... במשך כמה ימים ישבו בני המשפחה בטירה שלהם באוסטריה וניסחו פשרה..

זה בטח הבונקר של היטלר.

נראה לי שגם לממשלת אנגליה יש עוד אנשים בחברה.

אייל

פורסם

מישהו יודע מה ההשלכות של התאחדות? האם הם ישמרו על 2 המותגים בנפרד או שיצרו סמל חדש?:shock: לא מובן לי מזה להתאחד.(חוץ מהעיניין של הרווחים).

ועוד דברים נוספים שקורים ברגע ש2 חברות מתאחדות?

תודה.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

למי ששאל מה אומר האיחוד הזה:

סביר להניח שבמסגרת התאחדות החברות יאחדו חלק מהמחלקות ויחלקו גורמי יצור יחד על מנת ליצור התייעלות מבנית ואירגונית= חיסכון בכסף.

לא מאמין שזה יביא לשינוי ברמה שפתאום צ'מפיון תתחיל לייבא את פורשה וכו', אני משער שהשאיפה של הנהלת שתי החברות היא לא ליצור זעזועים מיותרים בעקבות תהליך ההתייעלות הזה,לרוב זה לא מגיע עד כדי כך למטה (מהנהלת החברה העולמית אל זכייני הייבוא).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני דווקא מאוד מאמין שצ'מפיון יקבלו זכיון על פורשה. לדעתי מכשירי תנועה נכשלו בגדול עם המותג.

הנסיון מלמד שמי שבונה את המוסך הראשי בפינת איינשטיין וז'בוטינסקי בפ"ת בסוף יפסיד זכיון לצ'מפיון.

קודם היה שם מוסך הראשי של סכו-קאר זצ"ל. היום מוסך של פורשה.

פורסם
אני דווקא מאוד מאמין שצ'מפיון יקבלו זכיון על פורשה. לדעתי מכשירי תנועה נכשלו בגדול עם המותג...

מכשירי תנועה עושים יופי של עבודה עם המותג.

זה מותג שבארה"ב הגיל הממוצע של הלקוח הוא 50.

בארץ זה 30-40.

פורשה לא נראה לי מתלוננים על המכירות שלהם בארץ.

פעם הם לא היו חושבים שאפשר למכור את המותג הזה ליהודים.

אייל

פורסם
אני דווקא מאוד מאמין שצ'מפיון יקבלו זכיון על פורשה. לדעתי מכשירי תנועה נכשלו בגדול עם המותג.

נכשלו?

למה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...