Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפט, ללכת לבד או עם עו"ד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוף אז ככה

לפני שנים היה לנו את צמד השינים בכדורגל מוטל'ה שפיגלר וגיורא שפיגל, בין הגדולים בכדורגל הישראלי

עכשיו יש לנו את שמר + שליט שני גדולים בפורום תמשיכו כך גם מהצד של הידע וגם מהצד של ההומור.

שני אלמנטים שמדינתנו לא מרובה בהם, ונא לשלב ידים ולא לריב ילדים.

ולעיניין. השירשור ההוא באמת מכניס אדם לבלבול.

לדעתי אדם שיודע לדבר ( לא בסגנון שמדברים עם החבר'ה ) יכול לייצג את עצמו במשפט ביחוד על רקע עברו הנקי של הנהג.

יש שלוש אפשרויות

1) לכתוב מכתב לתביעה ולבקש להמיר לאזהרה

2) לכתוב לבית המשפט מודה ולבקש רחמים

3) להודות בבית המשפט עצמו בישיבה הראשונה ולבקש רחמים. אפשר במועד הזה שנית לנסות להגיע לאיזה דיל טוב עם התובע עוד בטרם נכנסים לאולם.

"ובבקשה בלי ניחושים, תודה."

כל עונש שנגיד לך הוא בערבון מוגבל ביותר. מספיקה מילה לא במקום או מצב רוח טוב של השופט באותו בוקר והעונש משתנה בהתאם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
טוף אז ככה

יש שלוש אפשרויות

1) לכתוב מכתב לתביעה ולבקש להמיר לאזהרה

2) לכתוב לבית המשפט מודה ולבקש רחמים

3) להודות בבית המשפט עצמו בישיבה הראשונה ולבקש רחמים. אפשר במועד הזה שנית לנסות להגיע לאיזה דיל טוב עם התובע עוד בטרם נכנסים לאולם.

"ובבקשה בלי ניחושים, תודה."

כל עונש שנגיד לך הוא בערבון מוגבל ביותר. מספיקה מילה לא במקום או מצב רוח טוב של השופט באותו בוקר והעונש משתנה בהתאם

הוחלט, נכתוב מכתב (רשמי?) לתביעה ונבקש להמיר לאזהרה, מישהו יכול לתת כתובת, אימייל מספר 1-800? או כל דרך אחרת למשלוח ההתרפסות שלי?

כמו כן, אפשר לשלוח בו זמנית מכבת גם לתביעה וגם לבית המשפט?

ו.. מה הסיכויים אם מישהו יודע בהתחשב במצב שלי (5 שנים על הכביש ללא עבירות) באמת לקבל המרה לאזהרה? והאם כדאי להוסיף למכתב את העובדה שהייתי מתנדב במשמר האזרחי עד לפני כ4-5 חודשים והמלצה לביטול/הפחתה בכתב ממפקד הבסיס של המשמר האזרחי, שהוא קצין בדרגת רפ"ק (פלאפל) וכיום אחראי על כל מתנדבי המשא"ז בחיפה.

ואם כל זה לא יצליח, זה יראה בסדר שבמשפט אני אנסה להגיע להסדר כלשהו עם התביעה כמו שנאמר לפני הכניסה לאולם? או שיתסכלו על זה עקום? או שבכלל לא יזכרו אותי, שזה כמובן טוב, כי הם לא יזכרו ששלחתי מכתבים לכולם חוץ מדודו טופז בבקשה לבטל, להפחית, ירקות את העונש

עריכה: שמר ואמיר.... now now girls, stop bickering

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

נתתי לך את האפשרויות לפי סדרן

כתוב מכתב למשטרה כתובת רשומה בדו"ח מאחור לפי היחידה שכתובה מלפנים בצד שמאל.

אל תכתוב שהיית מתנדב, כי מהם נדרשת מידה גדולה יותר של ציות לחוק, וחוץ מזה הפסקת להתנדב וזה חמור שבעתיים:-).

כיוון שאתה בעל וותק ונקי כפיים יש סיכוי שאולי יזהירוך או ישנו את העבירה למשהו חמור פחות. חכה לתשובה,

לא ילך עומדות שתי האופציות האחרות לרשותך

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אל תכתוב שהיית מתנדב, כי מהם נדרשת מידה גדולה יותר של ציות לחוק, וחוץ מזה הפסקת להתנדב וזה חמור שבעתיים:-).

כשהייתי מתנדב, צייתתי, כשהפסקתי, הפסקתי. (לא באמת, אני עדיין משתדל להיות אזרח שומר חוק)

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני מקפיץ פה, כי שמתי לב למשהו מאוד מעניין. הכביש שבו נתפסתי הוא כביש של 70, כשבערך 300 מטר לפני הנקודה שבה נתפסתי היה מוצב תמרור של 50, לפני כשבוע שמתי לב שהתמרור נעלם (מצד ימין של הכביש). ונשאר רק אחד, בצד שמאל שמוסתר במלואו ע"י שלט פרסומת, (הקבועים המוארים בפנים, המלבניים) וניתן לראות אותו רק כשממש עוברים אותו וגם רק עם יודעים לאן להסתכל, כי השלט עומד ממש 5 מטר לפני התמרור.

השאלה שלי היא כזאת, בעצם כמה.

יש לי קייס אם אלך לצלם את המקום בטענה שלא ניתן לראות את התמרור?

האם יש חובה שיהיו מוצבים תמרורים בשני צידי הכביש ?

האם להגיד שצילמתי עכשיו?

האם להגיד שצילמתי ביום שבו קיבלתי את הדוח? או יום אחרי כי בדוח לא מצויין ב"דברי הנהג" שאין תמרור (פשוט כי ידעתי שהוא שם)?

האם יש סיכוי שהתמרור הוסר (בצורה חלקית ולא מקצועית בעליל) ע"י עיריית חיפה ויש אפשרות לראות את זה איפשהו?

אני צריך את העזרה שלך כי אני בונה פה קייס (זה הפך יותר לקייס יצוגי מאשר מלחמה על הרשיון שלי)

אני צריך כמה שיותר דברים שלא מסתדרים לכם, כדי להראות את הרשלנות שבה מחלקים דו"חות, אם תרצו אני יכול להעלות צילום של הדו"ח עצמו אם זה יעזור (שדרך אגב לא ניתן לי לחתום עליו)

פורסם
81 קמ"ש ברך ערונית שהנסיעה בה מותרת רק 50 קמ"ש,היא עבירה חמורה לכל הדיעות לא וגם מבחינת השופט בהחלט.

בכחול למעלה.

אם היה למשטרה מספיק מקום ומרחק לאכוף סימן שהכביש היה מספיק חופשי ומכאן שסביר שלא היה במהירות ה"אסטרונומית" של 81 קמ"ש סיכון גדול. כך שלכל הפחות החלק של "לכל הדעות" אינו מדויק. ברור שהעבירה היא עבירה חמורה על החוק, אין חולק על כך, אבל מומלץ לחשוב קצת בטרם יוצאים בקביעות נחרצות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מדובר על כביש 4 (שעובר בתוך תחומי חיפה) בעל שלושה נתיבים (שקצת לפני הנקודה בה נלזרתי מצתמצם לשניים)

ו80 קמ"ש בתנאים מסויימים הם לא מוגזמים בכלל בנקודה הזאת (אבל זה רק לדעתי כמובן)

אני אצטט את עצמי למען הסר ספק ושלא יהיו וויכוחים על זכויות יוצרים (שמר ואמיר) :-)

שלא יהיו לאף אחד ספקות, אני לא אידיוט, לפחות לא יותר מידיי, לא מדובר ברחוב צר שעובר ליד בית ספר ב 1 בצהריים, מדובר על כביש ראשי, שפשוט נמצא בתוך תחומי העיר

פורסם
אני מקפיץ פה, כי שמתי לב למשהו מאוד מעניין. הכביש שבו נתפסתי הוא כביש של 70, כשבערך 300 מטר לפני הנקודה שבה נתפסתי היה מוצב תמרור של 50, לפני כשבוע שמתי לב שהתמרור נעלם (מצד ימין של הכביש). ונשאר רק אחד, בצד שמאל שמוסתר במלואו ע"י שלט פרסומת, (הקבועים המוארים בפנים, המלבניים) וניתן לראות אותו רק כשממש עוברים אותו וגם רק עם יודעים לאן להסתכל, כי השלט עומד ממש 5 מטר לפני התמרור.

השאלה שלי היא כזאת, בעצם כמה.

יש לי קייס אם אלך לצלם את המקום בטענה שלא ניתן לראות את התמרור? יותר קייס

האם יש חובה שיהיו מוצבים תמרורים בשני צידי הכביש ? כן

האם להגיד שצילמתי עכשיו? לא

האם להגיד שצילמתי ביום שבו קיבלתי את הדוח? או יום אחרי כי בדוח לא מצויין ב"דברי הנהג" שאין תמרור (פשוט כי ידעתי שהוא שם)? כן בכפוף לכך שבצילום יראו את "התאריך "המצולם ולא את התאריך של היום ( ראה הערה לתשובה הבאה)

האם יש סיכוי שהתמרור הוסר (בצורה חלקית ולא מקצועית בעליל) ע"י עיריית חיפה ויש אפשרות לראות את זה איפשהו? אפשרות סבירה ולכן אל תשתמש במה שאמרתי לך לגבי "תאריך " הצילום

אני צריך את העזרה שלך כי אני בונה פה קייס (זה הפך יותר לקייס יצוגי דון קישוט מאשר מלחמה על הרשיון שלי)

אני צריך כמה שיותר דברים שלא מסתדרים לכם, כדי להראות את הרשלנות שבה מחלקים דו"חות, אם תרצו אני יכול להעלות צילום של הדו"ח עצמו יעלה ויבוא לפנינו הדו"ח אם זה יעזור (שדרך אגב לא ניתן לי לחתום עליו)( לא חשוב במיוחד )

אני אצטט את עצמי למען הסר ספק ושלא יהיו וויכוחים על זכויות יוצרים (שמר ואמיר) :-)

שלא יהיו לאף אחד ספקות, אני לא אידיוט, זה הפורום מחליט :-) לפחות לא יותר מידיי, לא מדובר ברחוב צר שעובר ליד בית ספר ב 1 בצהריים, מדובר על כביש ראשי, שפשוט נמצא בתוך תחומי העיר

כתבת מכתב , תשובה קיבלת.? אני מניח שלא. תעלה את המכתב כדי שלא נכתוב לך דברים שיהיו הפוכים למה שכתבת במכתב

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לפי התיאור שלך מדובר בדרך ההגנה בחיפה, נכון?

השוטרים אוהבים את המקום הזה ואם אתה אומר שאתה מחיפה אתה צריך לדעת את זה כי זה מארב קבוע.

כמעט כל פעם שעברתי שם היה שם ממל"ז.

עו"ד תמיד עדיף אבל זה ענין של שיקול עלות מול תועלת.

השאלה עד כמה הרשיון חשוב לך.

זה גם תלוי באיזה שופט תיפול. אם זה השופט יציב בלי עו"ד תצא בשן ועין, אם זו מגי כהן יש בה טיפת רחמנות.

פורסם

אם כל הכבוד לשופטי בית המשפט בחיפה, אני לא בונה על רחמנות, אני מנסה לבנות פה קייס יציב מעבר לכל ספק.

וכן, מדובר על דרך ההגנה, והאמת היא שאף פעם לא ראיתי ניידת במקום שבו נלזרתי (מתחת לגשר של חוף שמן דרומה), למרות שהבנתי מעוד אנשים שזאת נקודה אהובה.

פורסם

אם היה מדובר בעכביש, והמדען היה צועק : "זבוב, קפוץ !", זה לגיטימי לגמרי שהעכביש לא יקשיב לו. :roll:

השב"כ, הק.ג.ב וה CIA מתחרים בניהם מי סוכנות הביון הטובה ביותר בעולם.

לוקחים שועל, משחררים אותו ביער, שעתיים אחרי יוצא צוות של הCIA אחריו, אוספים מודיעין מתחקרים עדים,בודקים ראיות בשטח ותוך 20 דקות יוצאים עם השועל ביד.

כל עולם הביון משתאה ומתפעל מהעבודה המהירה שלהם.

מיד משחררים שועל נוסף ושעתיים אחרי יוצא צוות הק.ג.ב. הם יותר אגרסיבים, מיד מתחילים לאיים על עדים בהגליה לגולאג ותוך 35 שניות הם מחוץ ליער עם שועל ביד.

כל עולם הביון בתדהמה מוחלטת על השיא שנשבר.

משחררים שועל נוסף ושולחים את צוות השב"כ בעקבותיו.

עובר יום, עוברים יומיים, אחרי 4 ימים מחליטים לשגר משלחת חיפוש לצוות הנעלם.

המשלחת עולה על עקבות השב"כ וציק-צאק מגיעים לקרחת יער שם הם רואים את כל צוות השב"כ מפוצץ את הגמל במכות וצועק עליו "תודה שאתה שועל! תודה שאתה שועל!"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
השב"כ, הק.ג.ב וה CIA מתחרים בניהם מי סוכנות הביון הטובה ביותר בעולם.

לוקחים שועל, משחררים אותו ביער, שעתיים אחרי יוצא צוות של הCIA אחריו, אוספים מודיעין מתחקרים עדים,בודקים ראיות בשטח ותוך 20 דקות יוצאים עם השועל ביד.

כל עולם הביון משתאה ומתפעל מהעבודה המהירה שלהם.

מיד משחררים שועל נוסף ושעתיים אחרי יוצא צוות הק.ג.ב. הם יותר אגרסיבים, מיד מתחילים לאיים על עדים בהגליה לגולאג ותוך 35 שניות הם מחוץ ליער עם שועל ביד.

כל עולם הביון בתדהמה מוחלטת על השיא שנשבר.

משחררים שועל נוסף ושולחים את צוות השב"כ בעקבותיו.

עובר יום, עוברים יומיים, אחרי 4 ימים מחליטים לשגר משלחת חיפוש לצוות הנעלם.

המשלחת עולה על עקבות השב"כ וציק-צאק מגיעים לקרחת יער שם הם רואים את כל צוות השב"כ מפוצץ את הגמל במכות וצועק עליו "תודה שאתה שועל! תודה שאתה שועל!"

חחחח גמרת לי לחייך על הבוקר, כשי יודע שהיום זה חרא יום...

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

מה,כולם נוסעים 86 בכבישים של 50?

אתמול תפסו אותו ולקחו לי את הרשיון.

היום קצינה(נראתה לא רע בכלל) החזירה לי את הרשיון עד למשפט בספטמבר.

אמרה בגלל שהתיק שלי נקי לא לוקחים לי את הרשיון(מזל שלא גרתי בארץ 7 שנים)

מסקנה-סעו לאט

אייל

• תוכן חדש...