Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"ביטוח לא חובה"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי היום בתכנית בוקר עם אברי גלעד.

שהמשטרה תפסיק לעקוף נהגים ללא ביטוח חובה [המשטרה תפסיק לאכוף חובת נהיגה עם ביטוח חובה בתוקף]

הכוונה שנסיעה ברכב ללא ביטוח חובה תהפוך לחוקית,למישהו יש כתבה מהאינטרנט?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פורסם היום בבוקר ב"ידיעות אחרונות" .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
ראיתי היום בתכנית בוקר עם אברי גלעד.

שהמשטרה תפסיק לעקוף נהגים ללא ביטוח חובה,

הכוונה שנסיעה ברכב ללא ביטוח חובה תהפוך לחוקית,למישהו יש כתבה מהאינטרנט?

לא יודע מה איתך, אבל אותי משטרה אף פעם לא עוקפת. עניין של לחיצה מספיק בריאה על דוושת הגז.

נסיעה ללא ביטוח חובה לא תהפוך לחוקית, גם אם כל שוטרי משטרת ישראל יישבו אצל המפכ"ל במשרד ויאכלו דונאטס, אבל מישהו במשטרה החליט (כנראה, לא כל מה שמפורסם בתקשורת נכון בהכרח) להפסיק לאכוף את התקנה.

פורסם

תראה לי בבקשה, איפה כתבתי שהמצאת את זה?

מילא שאתה לא כותב כמו שצריך, אבל גם לא קורא? אפילו שוטרים יכולים...

פורסם

דודו, כששוטר עוצר אותך לביקורת בדרכים, הוא לא בודק את תא המטען להימצות גופות או סמים.

לפי ההגיון שלך, מותר להוביל באוטו את הדברים האלו, הרי המשטרה לא אוכפת את זה ?

פורסם

תודה טל,רציתי לתת לך מגש של כסף כדיי להגיש את זה לשמר, אני מנחש שככה אתה נראה עכשיו שמר>>>>:shock:

פורסם
דודו, כששוטר עוצר אותך לביקורת בדרכים, הוא לא בודק את תא המטען להימצות גופות או סמים.

לפי ההגיון שלך, מותר להוביל באוטו את הדברים האלו, הרי המשטרה לא אוכפת את זה ?

זאת השוואה לא נכונה, אם שוטר יימצא אצלך סמים או גופה אתה תיענש ,אבל אם שוטר ימצא שאין לך ביטוח חובה אתה לא תיענש.
פורסם

זאת חייבת להיות אחת ההחלטות הבזויות ביותר שנעשו בזמן האחרון.

היש זילות גדולה יותר מזה? הרי המשטרה כבר בכל מקרה עוצרת את הרכב, מה הבעייה לוודא קיום ביטוח חובה?

ומדוע לגלגל את העלויות על הציבור הנורמטיבי?

פעם אחר פעם, הגופים השלטוניים במדינה זו מוכיחים כי כל דאלים גבר - עדיף להיות עבריין, ולזכות למימון מצד כל הפריירים ששומרים על החוק.

נ.ב

אם כבר אני יכול לגלגל את עלויות ביטוח החובה שלי עליכם, נראה לי שאני גם אפסיק לשלם מסים...

PUG-306 XSI MK2

פורסם

"לשוטרים אמנם הובהר שנסיעה ברכב בלתי מבוטח היא עדיין עבירה פלילית במדינת ישראל, אך נאמר להם שהמשטרה מעדיפה להתמקד כרגע באכיפת החוק במקרים של עבירות שמסכנות חיי אדם בלבד."

מדהים. ומה באשר לקשר הכל כך ברור ומובהק שבין הזלזול שמוביל בנאדם לנהוג ללא ביטוח ("אני אעשה תאונה - כל עמישראל ישלם עלי") לבין הזלזול שגורם לאותו סוג אנשים לעשות פרסה איפה שבא לו, לעקוף איפה שבא לו ולתת- או לא לתת - זכות קדימה, איך שבא לו?

והרי אם היה נכתב משהו כמו "לשוטרים אמנם הובהר שנסיעה במהירות של 140 באיילון היא עדיין עבירה פלילית במדינת ישראל, אך נאמר להם שהמשטרה מעדיפה להתמקד כרגע באכיפת החוק במקרים של עבירות שמסכנות חיי אדם בלבד" היינו מניחים שמדובר במתיחת אחד באפריל. אבל המשפט האמיתי אבסורדי לא פחות, ולמעשה - הרבה יותר.

ומעניין אם מישהו גם יבהיר לשוטרים שעבירות מס, הן אמנם עדיין פליליות אבל לא מסכנות חיי אדם...? אולי כולנו נגיש דוחות כוזבים, יהיה כמה פראיירים שימשיכו לממן את כל השאר, הרי זה בדיוק המצב המתואר עם הביטוח.

עריכה: יבין, great minds think alike...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

וגם אם לא קיבלתם דו"ח כי לא היה לכם ביטוח חובה, ואפילו אם תפצעו וקרנית (הביטוח של המדינה לתאונות דרכים) יעבירו לכם את הכסף - דבר שבטח לא יקרה כי לאור ההנחיה הזו לא יעבירו לכם את הכסף בשל התרשלות במתכוון, עדיין תהיו חשופים לתביעות שיפוי ושיבוב אישיות של הנהג השני המעורב.

לדעתי, אחרי אמירה מטומטמת כזו של המשטרה - כדאי להפריט גם אותם.

זה לא חלון פרוץ אלא דלת לעבירות על החוק.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

• תוכן חדש...