Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למישהוא יש נסיון עם מגבר SPL ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

דפדפתי באתר וראיתי את המגבר שמצורף בקישור האמת ב 100$ שווה בדיקה.

כמובן עד הבית יעלה קצת יותר אבל לדעתי גם ב 200$ עדיין שווה

http://www.sonicelectronix.com/item_9173_SPL+FX4-1200.html#

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מתעסק עם אחד כזה עכשיו ,אבל מהסדרה הישנה יותר ומדובר בפיסת צואה רצינית,הספקים לא הגיוניים,איכות על הפנים.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הוא כזה דפוק . אז מה הוא עושה אצלך:-)

ברצינות עכשיו ,אתה אומר לא להתעסק לא שווה את הכאב ראש.!

טוב נמשיך לחפש [למרות שאני נעול על הרץ EP-4]

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא עדיף להוסיף עוד קצת ולקנות כאן מגבר נורמלי עם אחריות כמו הסאנדאון 50X4.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם לי יש מגבר של SPL ארבע ערוצים,מהדגמים הממש ישנים שמוציא 75 RMS לערוץ.שמעו,הוא לא נותן מעל המוצהר ולא נותן פחות.הוא מגבר נחמד שעושה את העבודה.לא הייתי מגביר איתו למשל סט שדורש 125.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם לי יש מגבר SPL 4 ערוצים הסידרה החדשה.

מרים אצלי סאב אלפיין250RMS וקמפוננט של מורל פולס בכבוד רב בוא נגיד שבשביל לשמוע חיב להוריד למינוס את הסאב.

אולי בגלל שהיציאות RCAמהרדיו דיסק זה 6 וולט או שזה לא קשור?

בכל מיקרה אולי לא הכי מדויק אבל מספיק חזק. לי בכל אופן.

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...