Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

עשיתי סקר שוק קטן והרכבתי את המפרט הבא, אשמח לשמוע מה דעתכם:

HU: החלטתי ללכת על ה-DEHP7000BT של פיוניר, עולה 1300-1400 ויש בו דיבורית בלוטות' מובנית, יש למישהו נסיון עם זה?

מגבר: כנראה Z4200, או אם אתם ממליצים על מגבר 4 ערוצים אחר באזור ה800-1000 ש"ח

סאב: חשבתי על הרוקפורד P212S4, עולה בסביבות ה-550, וקראתי עליו שהוא נותן צליל מדוייק. אני מעדיף סאב עם צליל נקי וברור, לא סתם בומים. האם הוא מתאים?

קומפוננט (5.25): לא ממש סגור על זה, אולי פולס או ג'יביאל GT5500C, או אם יש רעיונות טובים באזור ה500-600, שמעתי שיש קומפוננט של הרץ במחיר הזה שיותר טובים ממורל.

בעקרון חשובה לי איכות השמיעה יותר מהווליום, עד כמה שזה רלוונטי בתקציב כזה.

כל מה שאמרתי יוצא בערך 3,300 לפני התקנה ותיבה לסאב. כנראה אלך לתומקאר, ששמעתי עליו רק דברים טובים, אז בטח לא יצא הרבה יותר מזה אם גם אקנה אצלו את כל הרכיבים.

אשמח לתגובות, מה הייתם משנים, מה הייתם משאירים, יש אפשרות לחריגה קטנה מהתקציב אם זה ממש שווה.

על הרדיו דיסק אני די סגור, כי במקום לקנות גם דיבורית אני הורג פה 2 ציפורים במכה.

פורסם

לגבי הבלו טופ יצא לי להתקין כמה רדיו דיסקים של סוני והאיכות די טובה

יש לי חבר עם פנסוניק וגם שומעים טוב

לפי דעתי עדיף גם בגלל שאתה חוסך כסף וגם למנוע התקנה מיותרת של דיבורית

לגבי המגבר תבדוק את המחיר של JBL יש להם מגבר מעולה בתקציב שלך

והקומפוננט של JBL הם יותר נוטים לכיוון של עוצמה מאשר צליל נקי

תנסה למתוח את התקציב ולהביא פוקל משומשים לא תיתחרט

לגבי הסאב הוא די מדוייק אבל מרעיד את האוטו

אם אתה מעונין בצליל נקי עדיל ללכת על 6X9 איכותיים במקום

לא תתאכזב מהבאסים

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

תודה רבה על התגובות!

באמת התלבטתי אם לוותר על הסאב. כרגע יש במגש פיוניר 6.5, אולי אחליף ל6x9 אם אתה אומר שיהיה מספיק באס. יש משהו מומלץ?

מגבר ג'יביאל יש את ה-CS-60.4, שהוא אפילו יותר זול ממה שתכננתי, עולה 670 ש"ח (המאק אודיו 880). האם הוא עדיף עליו? או שהתכוונת למשהו כמו ה-GTO504, שעולה 1150? ויש גם את הלייטנינג אודיו ולאנזאר במחיר הזה.

פורסם

+1 לNIKOAV השילוב יהיה בסדר גמור בהתחשב בתקציב.

תבדוק יד שנייה בפורום ואולי תצליח להשיג רכיבים טיפה יותר טובים באותה מסגרת תקציב.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם
תודה רבה על התגובות!

באמת התלבטתי אם לוותר על הסאב. כרגע יש במגש פיוניר 6.5, אולי אחליף ל6x9 אם אתה אומר שיהיה מספיק באס. יש משהו מומלץ?

מגבר ג'יביאל יש את ה-CS-60.4, שהוא אפילו יותר זול ממה שתכננתי, עולה 670 ש"ח (המאק אודיו 880). האם הוא עדיף עליו? או שהתכוונת למשהו כמו ה-GTO504, שעולה 1150? ויש גם את הלייטנינג אודיו ולאנזאר במחיר הזה.

איך אתה מתכוון להחזיק גם סאב על 60.4? תסביר לי בידיוק.

תשקיע 1200 שקל תקנה JBL 1004

למכירה מסך Dell 2007WFP, למעוניינים בה"פ.

פורסם

אף פעם 6X9 לא ישמעו טוב כמו סאב, הסאב מיועד לנגן רק את התדרים הנמוכים, ה6X9 אולי רק בתור להשלים במה אחורית.

פורסם

המגבר CS 60.4 הוא מגבר סביר ומאוד גבולי מבחינת ההספקים שלו ולדעתי הוא יגביל אותך.

כדאי יותר ללכת על JBL 75.4 משומש או ה 1004 חדש.

לגבי ה 75.4 לדוד שלי היה כזה למכירה ואני יכול לבדוק אם עדיין אקטואלי או לחילופין ראיתי מישהו שפרסם כזה בפורום ותבדוק אולי זה עדיין אקטואלי, בסה"כ מדובר במגבר עם תמורה מצויינת ביחס למחיר.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

שוב תודה רבה על התגובות!

אז ככה הרמקולים שיש מאחורה כרגע הם 6X9 של פיוניר, לא זכרתי נכון (בתאכלס קניתי את הרכב היום :) וזכרתי משום מה שהיה שם 6.5).

אז עכשיו יש התלבטות: או לקחת סאב ושהם לא יהיו מחוברים, או לוותר על סאב ולהחליף ל6X9 טובים יותר, או אם זה אפשרי, לחבר סאב למגבר ואת הרמקולים האחוריים ישירות לרדיודיסק, כדי "להשלים במה אחורית" כמו שנאמר פה. פשוט אני לא רוצה 2 מגברים באוטו (בינתיים). מה הייתם עושים?

פורסם

מגבר 4 ערוצים חזק כמו המאק או JBL שהומלץ למעלה לא ה60*4 הוא חלש היה לי אותו בעבר הרחוק שלי.

לא החזיק P1 בלי להכנס לפרוטקשיין.

לא מומלץ בכלל.

לגביי רדיו דיסק לא יודע אין לי דעה אני משוחד על אלפיין אבל אם אתה רוצה חדש אין משהו בתקציב שלך ששווה קנייה, למשומש דווקא אפשר למצוא 9855 במחירים האלה.

מנסיון לא תתחרט ועדיף על הפיוניר בכמה רמות מבחינת פונקציות שהמכשיר מציע. (אין לו דיבורית בלוטוס והוא לא חדש זה החסרונות )

לגביי קומפוננט הייתי מציע לנסות לעשות בנייה ולא לקחת 5 ורבע אני לא יודע איזה אוטו יש לך אז לא יודע כמה מסובכת תהיה בנייה .אבל אם זה רק חיתוך וטבעת כדאי לך לשקול את זה בחשבון בתקציב כי ההבדל הוא גדול. תנסה לשמוע 5 ורבע ו6 וחצי מאותה חברה ודגם ותבין את ההבדל ש5 ורבע לא יכול לרדת כל כך נמוך .

לגביי קומפוננט במחירים האלה פולס/טמפו יתן את התמורה הטובה ביותר.

סאב קיקר 150 RMS קומפ ואתה מסודר.(אם אהבת את הP2 לך עליו)המחיר של הקיקר 300 ש"ח מניסיון אחלה סאב להתחלה .

אחרי שתתקין אם תרצה אחוריים תוכל לחבר את מה שיש לך לרדיו דיסק ל"השלמה".

פורסם

טוב אז כנראה אלך על ה-1004. קומפוננט אני בטוח ש6.5 ישמע יותר טוב אבל אני חושש שזה יהיה מסובך (פיז'ו 106, ה"מכסים" של הרמקולים לא ממש עגולים, זה אליפסה כזאת). כנראה טמפו.

סאב זה בטח לא בעיה לחבר אז אולי אני אנסה לשמוע כמה.

תודה רבה לכם על העזרה!

פורסם

ב 106 ניתן לעשות בניה מפיבר על כיסויי הרמקולים המקוריים. נותן תוצאה טובה (מנסיון) אבל לא זול.

אם כבר יש רמקולים על המגש תשאיר אותם מחוברים ישירות לרדיו דיסק (או לחילופין תנתק אותם) סאב יתן לך תוצאה הרבה יותר משמעותית בתחום הבאס. (שוב, מנסיון)

דבר חשוב ברכב זה הוא להעביר חיווט דרך הדלת למיד, וזה לא פשוט בכלל. קח בחשבון שמתקין יקח על זה תוספת במחיר, אבל זה שווה- ההבדל בין החיווט המקורי לאפילו 2.5mm בסיסי הוא משמעותי מאד.

מתחדשת*

פורסם

תודה רבה, טוב לדעת!

אין לי כוונה לעשות בניה מקדימה, אני מעדיף להשאיר את זה כמו שזה, מאמין שהסאב יפצה על ההבדל בין 5.25 ל6.5 :)

פורסם

חבל שאנשים לא יודעים את האמת על המאק אודיו ועדיין חושבים שהוא מוציא 100 אראמאס באיזושהיא צורה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני חושב שסטאפ של JBL 75.4 משומש + מורל פולס/טמפו או הרץ אם אהבת (אני לא חושב שהם יותר טובים ממורל, זה סאונד שונה) + הרוקפורד ייתנו לך תמורה מצויינת במגבלות התקציב שלך, אני מאוד תומך ביד שנייה, אני חושב שזה כדאי כל עוד אתה קונה ממישהו אמין וש פה לא מעט בפורום כאלו.

בהצלחה.

• תוכן חדש...