Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קניתי היום שמן מנוע 5W40 SAE של חברת WOLF הבלגית

רציתי לשאול אם מישהו יודע להגיד אם השמן שלהם הוא באיכות טובה ( אם לא אחליף בחנות )

היה בחנות גם שמן של דלקול ושמן של עוד חברה גרמנית שאנני זוכר את שמה.

מצויין על השמן תקן של WV 505.01/502.00/505.00

תודה

פורסם

השמן עומד בדרשות התקנים החדשים של VAG קרי 502/505 לכן אין שום בעייה להשתמש עם השמן בגרוטאה שברשותך :-)

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה על התגובה :-)

את זה שהוא עומד בתקן של הרכב שלי הבנתי , השאלה העיקרית היא האם מדובר בחברה טובה בעלת שמן איכותי או שמומלץ להחליף לשמן אחר לדוגמא של דלקול .

פורסם

השמן הנקרא Wolf Masterlube Synflow PI SAE 5W–40 נבדק ונמצא מתאים לדרישות התקן 502/505 ולשימוש ברכבי VAG על-ידי הייצרן.

ברור לך שאף אחד שממלא את השמן במנוע כולל רוב המוסכניקים לא יכולים לומר לך שהשמן הוא טוב, בינוני או מעולה. לשם קביעה האם שמן X טוב משמן Y יש צורך בבדיקה מעבדתית.

קישור למידע נוסף

http://www.wolfoil.com/documenten/Folder-Wolf-Eng.pdf

פורסם

אין לי תשובה עבורך שאלתך אבל לגבי השמן שציינתי קודם לכן יש לי אישור של הייצרן שהוא נבדק ונמצא מתאים לשימוש ברכבי VAG השונים.

• תוכן חדש...