Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיאטה חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב וחג שמח. :)

חבר שלי רוצה לקנות מאזדה מיאטה חדשה מהחברה , הבנתי שיש שני כמה סוגים חדשים למאזדה הנ''ל , אחד מהם הוא הגג הקשיח.

חבר שלי רוצה לקנות את הרגילה עם הגג בד וגיר רגיל .

מישהו אולי יודע על תנאי רכישה כיצד יש אפשרות לתשלומים וכ'ו ?

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם

חחח... כנראה לא מובנת השאלה הריי ברור שהוא ילך אבל אולי מישהו היה שאל והתעניין .

מצטער על אי ההבנה :)

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם

תשלומים? אין. הטבות? אין. הנחות? אין. רוצה לקנות מאזדה, קנה בתנאים של דלק מוטורס (היבואן!).

מאחר והמכירות של המיאטה היא נישה שממש לא מזיזה ליבואן, הם לא יעשו מאמצים אדירים לשכנע אותך

לרכוש את האוטו מאחר ומבחינתם הוא ליותר ממקדם תדמית או במילים אחרות: את הרווח שלהם הם לא עושים

מהמיאטה. מה שכן, אם חברך יהיה עקשן אני יודע על כך שניתן להוציא מערכת איתור בחינם. בעבר, הוצעה לי הנחה

מרשימה עבור ה-hardtop מכוון שהיו להם מספר גבוהה של מכוניות שהיו תקועות במלאי-לדעתי, עדיין יקר להחריד.

לגבי הsoft-top הבנתי ממישהו שקנה לא מזמן כי גם הוא קיבל הנחה מאחר ובקרוב מגיע הface lift ועל כן דלק מוטורס מנסים למכור את המלאי הקיים. בכל אופן, אני לא חושב שיש מה לצפות מעבר ל5% הנחה+איתוראן... אבל אולי הם יפתיעו-שחברך יקפוץ לאולם התצוגה ויעדכן אותנו.

Lexus CT200H

פורסם

לפני שהוא קונה שיברר אם יש חברה שמוכנה לבטח אותו, אפילו נציג של חברת ביטוח( לא יודע איזו חברה בדיוק) שיושב בתוך הסוכנות של מאזדה לא מוכן לבטח את המיאטות,

יכול להיות שדווקא את הגג הקשה יהיה יותר קל וזול לבטח.

פורסם
לפני שהוא קונה שיברר אם יש חברה שמוכנה לבטח אותו, אפילו נציג של חברת ביטוח( לא יודע איזו חברה בדיוק) שיושב בתוך הסוכנות של מאזדה לא מוכן לבטח את המיאטות,

יכול להיות שדווקא את הגג הקשה יהיה יותר קל וזול לבטח.

נושא הביטוח באמת בעייתי אבל שמחפשים קשה מוצאים. אני אחרי 3 ימים מצאתי הצעה של 6100 שקל לגג בד

ואני נהג חדש בן 18 וחצי ללא עבר ביטוחי (הביטוח נרשם על שם אבי עם הרחבת ביטוח לנהג חדש). בקיצור, זה

לא ממש צריך להדאיג את הקונה. בהתחלה זה באמת קצת מסובך, אבל ברגע שמחפשים טוב הביטוח לא מהווה את הבעיה. מה שכן, הביטוח עלול להיות קצת יקר

Lexus CT200H

פורסם

6100 שקל??!מחיר באמת זול, חשבתי שפחות מ10000 אין מה לדבר ןלא משנה אם אתה בן 50 אפילו.

מחיר באמת מדהים, אתה בטוח? בן כמה אבא שלך? איזה שנה הרכב?

דווקא חשבתי לעבור לרכב הזה בעוד חצי שנה,ועד עכשיו נרתעתי ממחיר הביטוחים

פורסם

10000 זה מחיר מטורף. אני משלם 6000 למקיף (לא כולל חובה!) אבל אני מעל 24 ועם 3 שנים העדר תביעות. נשמע לי מאוד מאוד מוזר שנהג חדש יצליח לקבל מקיף במחיר כזה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
10000 זה מחיר מטורף. אני משלם 6000 למקיף (לא כולל חובה!) אבל אני מעל 24 ועם 3 שנים העדר תביעות. נשמע לי מאוד מאוד מוזר שנהג חדש יצליח לקבל מקיף במחיר כזה.

במפגש טיול הבא של המועדון אני אראה לך את הפוליסה-ורק בשביל שתאמין.

כן , זהו המחיר שהושג אחרי הפעלת לחצים על כמה צדדים שמאוד רצו לסגור את העיסקה.

בקיצור, חיפושים קשים מניבים תוצאות , הביטוח לא צריך להיות דבר עליו יקום ויפול רכישה של הרכב.

Lexus CT200H

פורסם

אני מסכים שהביטוח לא צריך להפיל רכישה של רכב כזה - מדובר בסה"כ בעוד כמה אלפים בודדים בשנה מעבר לביטוח של רכב רגיל. אם הוצאת 120-180 אלף על מיאטה NC זה לא deal breaker. עם זאת, ולאחר שעשיתי סקר נרחב משלי, אני עדיין מופתע מהמחיר שלך. ידוע לך בכמה הם הסכימו לבטח ללא נהג חדש?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני אבדוק עם הסוכן ביום ראשון. בכל אופן, לפותח השרשור, בהצלחה לחבר שלך! הוא יהנה מכל רגע.

Lexus CT200H

• תוכן חדש...