Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לרכבים ביפן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי אמר,שמותר שם כל דבר,לשפר את המכונית עד אין סוף,לנסוע במהירות גבוה,מרוצי רחוב,ושכל מכונית עולה 5 אלף דולר הכי טובה שיש,אני רוצה בתגובות פה להוכיח לו שכל זה לא נכון,אז שוט,מה שאתם יודעים על המכוניות והכללים ביפן,תסבירו פה.

מה המהירות המקסימלית,לגבי שידרוגים באוטו וכד'ו.

פורסם

תכנס לגוגל ותרשום

japan street racing

japan traffic laws

japan car prices

זה יביא לך את כל ההוכחות לחבר שלך שחי בסרט.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

שש עשרה מלאו לנער ולבו המה...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
חבר שלי אמר,שמותר שם כל דבר,לשפר את המכונית עד אין סוף,לנסוע במהירות גבוה,מרוצי רחוב,ושכל מכונית עולה 5 אלף דולר הכי טובה שיש,אני רוצה בתגובות פה להוכיח לו שכל זה לא נכון,אז שוט,מה שאתם יודעים על המכוניות והכללים ביפן,תסבירו פה.

שלום!

הרכבים ביפן אכן מאוד זולים. במחיר בו ניתן לקנות בארץ הונדה שם קונים לקסוס. אלה מה... כמאט ולא רואים לקסוסים או אינפיניטי ברחבות. ולא מפני שאין להם כסף (דווקא יש להם) אלה מפני שלא יפה להתבלט. בטוקיו רואים המון דייטסו סיריון, סוזוקי הקטנות למינהן, מיניוונים מאוד קטנים וצרים, כאלה שלא רואים הרבה בארץ. לכפריים יש לפעמים רכבים קצת יותר גדולים, למשל ג'פים צנועים.

ישנן קבוצות אוכלוסייה קטנות שהן קצת מחוץ לסולם החברתי הנוקשה, למשל הפרופסורים באוניברסיטאות, בעלי מקצועות חופשיים וכו'. אז שם ניתן לפגוש דווקא לא מעט במוו.

מעניין גם ציי המוניות. חוץ מזה שהנהג לובש כפפות לבנות ומדים מיוחדים לנהגי המוניות, הוא גם מתקופף עד הרצפה בפני הנוסע (כך עושים שם כל נותני השירותים). מותקן במונית כסטנדרט GPS ענק ע"מ שהנוסע יוכל לעקוב אחרי המסלול. אגב, לא הצלחתי לזהות את הדגם של המוניות שם. נדמה לי כי סידרה מיוחדת למוניות יפניות של לינקולן עם עיצוב של שנות ה-60 (המראות על מכסה המנוע), רכבים גדולים ומוזרים.

מה שמאפיין את הרכבים ביפן - אז כולם חדשים. רכב בן 3 שנים על הכביש - דבר נדיר.

ולגבי המהירויות - טעות בידך. המהירויות אופייניות לעולם המערבי, רק האכיפה מאוד נוקשה והקנסות במונחים שלנו אסטרונומיים. על נהיגה בשיכרות ניתן להכנס לכלא לתקופה לא קצרה.

פורסם

אוקי,תודה לכולם!

ושאלה אחרונה מרוצי רחוב חוקיים ביפן?

ועוד משהוא.

אם אני נוהג על 180 ביפן,לניידת משטרה מותר לנסוע מעל המותר ולעצור אותי?

פורסם
איפה עוד זה יכול להיות? לא ראית אנימה אף פעם, הא?

הכוונה היתה בתמונה שצירפת. ביפן נוהגים בצד השמאלי של הכביש בעוד שבתמונה כולם בצד הימני.

איפה עוד זה יכול להיות? ארה"ב.

פורסם

ראשית,תמסור לחברך את איחוליי וברכותיי,אני באמת מקווה שהוא יצא מהסרט בו הוא חי.

אפשר למצוא ביפן באמת כל מיני רכבים משופרים (מאוד) וחזקים ישנם מירוצי רחוב, אבל ממש לא סטייל מהיר ועצבני, המשטרה שם לא פראיירית ומאוד נוקשה.

מכוניות אכן זולות, לא ברמה של 5K דולר "להכי טובה שיש" אבל זולות בהחלט.

דווקא בהקשר זה הונג קונג יותר "מתירנית", אין פה הגבלה בעניין שיפורי רכבים,רכבי ספורט מאוד נפוצים,ישנם מירוצי רחוב אבל שוב, לא כמו סגנון מהיר ועצבני,כי ברגע שזו תיהיה קבוצה גדולה המשטרה פה ממש לא רחמנית ואף אחד לא רוצה להתעסק איתה.

מה שכן,בהונג קונג יש 2 קבוצות עיקריות של מכוניות ספורט, בראשונה חברות כל הנינג'ות היפניות (הונדה,ניסן וכו'), בקבוצה השנייה חברות האירופאיות (פרארי\למבו\אסטון מרטין\פורשה וכו').

המשטרה יותר נוקשה עם קבוצת היפניות שמורכבת מחברה צעירים לרוב (גילאי ה-20) לעומת היד היחסית רכה ועצימת העיניים המופגנת כלפי קבוצת האירופאיות שמורכבת מאנשים אמידים לרוב בגילאי 30+.

מבחינת מהירות נסיעה, כל עוד יש לך וולנטיין על השמשה- סע כאוות נפשך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מרוצי רחובות לדעתי יש בארץ. בערים ביפן צפיפות האוכלוסין היא כזאת שאי-הסדר פשוט בלתי-אפשרי. כך שכמעט ולא מחליפים נתיבים ברחובות. בד"כ על כל נתיב כתוב לאן הוא מוביל ועליו נוסעים. בערים הגדולות להרבה אנשים אין בכלל רשיון נהיגה, כי אין בו שום צורך. התחבורה הציבורית שם מצויינת והרכבת מגיע לכל מקום. במטרופולין של טוקיו יש יותר מ-100 קווי רכבת. ברכבות יש גם סדר מפתיע. תור אחד בנתיב בצבע אחד ממתין לרכבת שבא כרגע, התור בנתיב בצבע אחר ליד ממתין לרכבת הבא. ברכבות מותר לדבר רק לזרים, היפנים שותקים. בין הערים פועלת רכבת מהירה (שינקאנסען) שנוסעת 250 קמ"ש. יש רכבות רגילות שמגיעות לכפרים הקטנים. כמאט ואין מקום חוץ ממנזרים מבודדים בהרים שהרכבת כזאת או אחרת לא מגיע לשם.

ויש רק קבוצת אוכלוסייה אחת שלהם מותר לעבור על חוקים - אלו הם חברי היקוזה, שאגב כולם רשומים במשטרה. יקוזה עוסקים במכירת מוצרים כגון חליפות שחורות לעבודה בחצי מחיר תוצרת סין (מי שקונה אותם אלה הם עובדי קבלן - התופעה שיפנים למדו מישראל). מי שרוצה להאכיל חיות בגן החיות - דבר שכביכול אסור - קונה את המזון בקיוסק של יקוזה - וזה בשקט מתואם עם ההנהלה. הזנות באופן רשמי אסורה, אבל היקוזה יכולים להביא לבית הלקוח בחורות רוסיות... ודברים כגון אלה. אז אם רואים איזה רכב סרד - בד"כ לימוזינה אמריקאית באורך 10 מטר - זה כנרא של יקוזה. ולהם מותר כנראה גם להרביץ מהירות וגם לעבור נתיבים.

פורסם

באמת נשמע לך הגיוני שאין שם הגבלה כולם טסים שם על 220 אף אחד לא אוכף את זה ואין שם תאונות והרוגים והכל הרמוני ונחמד?

חוצמזה שיפן היא אחת המדינות היותר יקרות למחיה, כך שאל תחשוב שכל רכב עולה שם 5000 דולר ואתה מקבל אינפיניטי או משהו במחיר הזה...

חבר שלך כנראה חי בסרט ואל תתפלא אם חוקרים של בלוקבסטר ידפקו לך בדלת וישאלו אותך למה חבר שלך לא מחזיר את הסרט שבו הוא חי...

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

לערכתי ביפן בהחלט ניתן לרכוש לקסוס בן שנתיים-שלוש ב-5000$ אם לא פחות, אלה ששום יפני שמכבד את עצמו לא יעשה כן. מה שכן, יפן מייצאת רכבים משומשים בכמויות לאוסטרליה וניו-זלנד (שם ההגה גם מימין) ועד לא מזמן לרוסיה - שם מותר גם מימין וגם משמאל

• תוכן חדש...