Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לרכבים ביפן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין בכלל מירוצים פתוחים ביפן...תפסיק לראות טוקיו דריפט

רוב הרחובות בטוקיו הם צפופים מאוד

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

חוצמזה שיפן היא אחת המדינות היותר יקרות למחיה, כך שאל תחשוב שכל רכב עולה שם 5000 דולר ואתה מקבל אינפיניטי או משהו במחיר הזה...

quote]

אין קשר בין זה שיפן אחת המדינות היקרות למחייה לבין מחירי הקנייה של מכוניות.

גם הונג קונג שכנתה נחשבת לאחת המדינות היקרות למחייה ועדיין אתה יכול להעמיד היום SLK350 שנת 2004 באיזור ה-120,000 שקל או לחילופין "להתפשר" על SLK230KOMP משנת 2002 ב-55,000 שקל.

לערכתי ביפן בהחלט ניתן לרכוש לקסוס בן שנתיים-שלוש ב-5000$ אם לא פחות

אני לא בטוח שאתה צודק, עד כמה שזכור לי מחירי המכוניות ביפן לא רחוקים כל כך מהמחירים בהונג קונג,ובהתאם לכך אתה לא תקנה שום לקסוס בת שלוש ב-5,000 דולר לך יותר לכיוון של פי 3-4,אחרת כל הונג קונגי היה פשוט מייבא את הרכב מיפן,יום למחרת הקנייה הרכב כבר היה מגיע להונג קונג בים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לא הצלחתי לזהות את הדגם של המוניות שם. נדמה לי כי סידרה מיוחדת למוניות יפניות של לינקולן עם עיצוב של שנות ה-60 (המראות על מכסה המנוע), רכבים גדולים ומוזרים.

מה שמאפיין את הרכבים ביפן - אז כולם חדשים. רכב בן 3 שנים על הכביש - דבר נדיר

א) Toyota Comfort או Nissan Crew

ב) אחרי 3 שנים בעל רכב מתחיל לשלם סוג של ארגת רישוי (SHAKEN) שגובה שלה הוא כזה, שעדיף לקנות רכב חדש

עד לא מזמן לרוסיה - שם מותר גם מימין וגם משמאל

לרוסיו הפסיקו לייצא עקב העלאת מיסי ייבוא. מה שכן, בחלקה המזרחי של רוסיה עדיין אפשר לקנות מכונית סלון יפנית עם הגה ימני ורמת אבזור של S-קלאס ב-5000$

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא בטוח שאתה צודק, עד כמה שזכור לי מחירי המכוניות ביפן לא רחוקים כל כך מהמחירים בהונג קונג,ובהתאם לכך אתה לא תקנה שום לקסוס בת שלוש ב-5,000 דולר לך יותר לכיוון של פי 3-4,אחרת כל הונג קונגי היה פשוט מייבא את הרכב מיפן,יום למחרת הקנייה הרכב כבר היה מגיע להונג קונג בים.

ההבדל בין יפן להונג-קונג זה כמו בערך ההבדל בין ישראל ללבנון. אגב, משם ההבדל לא נראה כזה גדול :wink:. הונג-קונג - מחוז בעל תרבות מעורבת, חלק סיני, חלק מערבי. פגשתי סטודנטים מהונג-קונג שיודעים לקרוא רק אנגלית ולא סינית.

יפן לאומת זאת מדינה מאוד מסורתית (לדעתי עדיין פאודלית) עם חוקים משלה שלנו יכולים להראות מוזרים ובלתי-רציונליים. אז לא שווה לעשות אינטרפולציות מהונג-קונג ליפן.

למשל התייר שמגיע ל"עיר החשמל"- אקיחאבארה יכול להיות מאוכזב ממחירי המוצרים שם. אבל תייר מנוסה מכיר חנויות קטן-טנות של יקוזה בהם ניתן לרכוש את אותם המוצרים מחמשית המחיר, כאשר נאמר שהם כביכול משומשים (לדעתי אין שום הבדל). אגב, היפנים לא קונים שם, רק הזרים המנוסים. אומנם אף פעם לא בדקתי את מחירי הרכבים המשומשים ביפן, אבל מתוך הכרי של המציאות שם לא אתפלא עם לקסוס קצת משומש יעלה פחות מ-5000$

• תוכן חדש...