Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע כבה - bmw 318 1992

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ותודה רבה לכל אלו שיעזרו לי.

ברשותי רכב BMW 318 שנת 1992

הרכב אצלי קרוב ל4 שנים ולמעט פלאץ שנשבר שקניתי אותו,הרכב בובה.נוסע ורוצה רק שמן (קצת מעשן,בעיה ברינגים...ידוע) ודלק.

לפני חודש שמתי לב כי כשאר אני מניע אותו הדלק נשפך כמים מאיזור הקרטר שמן ולאחר 3 או 4 דקות שהמנוע עובד,תענוג,לא יוצאת טיפה אחת של דלק סורר.

לקחתי את הרכב לבדיקה בנירגד ירושלים,מוסך מורשה של BMW,טענו כי הצינורית מהרזל נהרסה עם השנים וצריך להחליף אותה (70 שקל כולל עבודה,לא האמנתי שזה מוסך מורשה!!!) עוד אמרו כי הצינור נשם התייבש ולכן נכנס אוויר לא נכון למנוע ובגלל זה ישנם נפילות טורים מדיי פעם (צודקים,אכן היו נפילות טורים,לא משהו רציני 0.4 סל"ד +- כאשר הרכב היה עומד בהילוך (אוטומט)

החלפתי.

אחרי שבועיים ישנה בעיה חמורה ביותר.

הרכב קורס.

פשוט מאוד,כאשר הרכב עומד ברמזור למשך דקה +- הוא מגמגם, כאשר אני נותן גז, אין התייחסות בכלל מצד הרכב,והוא כבה מעצמו.

הסכנה הגדולה ביותר שזה התחיל לקרות גם בנסיעה נמוכה של 30 קמ"ש לערך,פתאום אין גז ולאחר כמה שניות הוא נודם.

היום בבוקר הכנסתי אותו שוב לנירגד,לטענתם צריך להחליף חוטי הצתה (2500 שקל לפני מעמ!!!!) והבעיה היא בחיישן שנמצא בתוך חוטי ההצתה.הם טוענים שאין שם חיישן כלל וכלל (זכור לי כי החלפתי את חוטי ההצתה לפני שנתיים ומאז האוטו לא קרס כמו שהוא קורס עכשיו) והבעיה תמשיך כל עוד אינני מחליף חוטי הצתה.

מיותר לציין כי לא עשיתי כלום עם הרכב ולא נתתי להם אישור לתקן אותו.

לפי דעתי,אינני ממוחה,אך נראה כי הבעיה היא במייצב טורים של הרכב.

כי הרי איך האוטו לא קרס בשנתיים האחרונות ופיתאום איזה יופי,הוא קורס.

עוד משהו מוזר,זה לא קורה כל הזמן.

יום רביעי הוא נכבה לי 9 פעמים בנסיעה של 16 קילומטר

בחמישי נכבה פעם אחת והיום לא נכבה כלל.

מה לעשות???

בבקשה עיזרו...

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

צודק סליחה.מנוע כבה,פשוט אני התכוונתי לקריסה של המערכות הנלוות כאשר המנוע כבה,אתה יודע,הגה,ברקסים,הדבר בעייתי ומסוכן מאוד

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

הייתכן והכל ניגרם עקב דלק מזוהם?תדלקתי בפז קינג דייויד בירושלים והאוטו שקט ומהיר מתמיד...הכל תקין עכשיו.

מה אומרים?

BMW E36 M40 year of 1992

• תוכן חדש...