Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח אם תוכלו לענות - היכן נמצא מצוף הדלק (זה ששולח את החיווי למד הדלק - לא המשאבה) בדייהו רייסר 94?

אני יודע שזה בתוך המיכל, השאלה רק היכן והאם ניתן להגיע אליו מתוך האוטו, בלי לפרק את מיכל הדלק.

פורסם

תודה על הענותכם. באוטו שלי (דייהו ריסר 94, כך לפחות לפי הרשיונות) זה לא משולב. משאבת הדלק היא ללא מצוף. המצוף נמצא במקום אחר (לא עשו קומבינה והחליפו למשאבה ללא מצוף). הפתרון במקום אחר.

פורסם

נזכרתי! עבר הרבה זמן מאז שמתי את ידי על הכרכרות האלו.

המצוף ממוקם בתחתית מיכל הדלק מעוגן עם ברגים (תתכופף מתחת לרכב ותראה אותו).

פורסם

תודה, אני אבדוק מחר מתחת ל"כרכרה", (אי אפשר שכולם יסעו בפרארי - הם מייצרים מס' מוגבל של מכוניות).

פורסם

אכן, נמצא בתחתית המיכל על פלאנג' שכולל גם את צינור הדלק החוזר. בזכותך מצאתי גם את מסנן הדלק (נראה לי שלא החליפו אותו מעולם).

פורסם

לא ראית עליו סימני זפת אך יחד עם זה, האוטו נמצא אצלי כבר קרוב לעשר שנים וככל שזכור לי מעולם לא הוחלף, כך שאני מניח שכדאי להחליף אותו.

×
×
  • תוכן חדש...