Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בסונול נוסעים יותר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Erez Wolf:

מעניין - איפה בדיוק נמצאת תחנת הדלק בבתי הזיקוק בחיפה? האם הכוונה לאזור "הריחני" ההוא שבדרך לחוצות המפרץ מצד ימין? אם כן, יש שם תחנת דלק בפנים פתוחה לאנשים פרטיים? כמה זה יותר זול?

עד כמה שאני יודע יש תחנת דלק זולה בחיפה בשם תפוז באזור הצ'ק פוסט שם, אין לי מושג מה טיב הדלק רק אני יודע שדיי זול שם ביחס לאחרות.

אשמח לשמוע על עוד תחנות זולות (מכיר את האתר פולטנק).

אוהד.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם הכוונה שלך לתחנת דלק בדרום העיר, ממה שידוע לי הם מוהלים, או לפחות מהלו.

תחנת דלק בנס ציונה וגם דלק מול מגה ברחובות הם עם דלק תקין, או לפחות לא הורגשה ירידת ביצועים וכ"ו.

הכוונה היתה לתחנת דלק בכניסה הצפונית של רחובות ותחנת סונול אחרי נס ציונה לכיוון ראשון (אם אני לא טועה במיקום, כבר לא ביקרתי בה יותר מדי זמן).

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

אוהד, התכוונתי לתחנה ממש בכניסה לבתי זיקוק (בצד ימין בדרך לחוצות באמת, ברמזור שיוצאים ונכנסים מבתי זיקוק), צריך תג כדי להכנס ולתדלק. זול בחצי שקל לליטר +-.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אכן יש צורך לבדוק את הנושא בעוד מספםר תדלוקים, הפעם חזרתי ל"דלק" ונראה כי שוב הרכב חזר לעשות 1:11. ההבדל דיי ברור ומיידי האמת, אבל בהחלט מצריך בדיקה של עוד ניסיון אחד או שניים.

טענות כמו התחנה על ההר און שנסעתי בירידה כמובן לא קשורה, תידלקתי בראשון לציון ואני נוסע מישורי רוב הזמן עם אותו אופי נסיעה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

זה נכון בשביל לתדלק בתחנת הדלק הפנימית של בתי הזיקוק צריך כרטיס עובד בז"נ לכניסה ולהתדלוק ..

ותמיד שמה חצי שקל זול יותר מהמחיר. אבל הדלק בטוח לא מהול במים

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם
יכול להיות כזה דבר, אבל גם יכול להיות שזה קשור למהילה.

מכיוון שיש לי רישום על כל תדלוק ותדלוק שנעשה ברכב, וגם איפה הוא בוצע (שריטה אישית, לא ניכנס לזה),

בדקתי וראיתי שאם אני מתדלק "דרגון 95" בתחנת דלק ראש העין, או דלק הכפר הירוק , הרכב עושה לפחות 50 ק"מ נוספים למיכל.

יתכן ששאר התחנות שמילאתי בהן היו עם דלק גרוע, או שבאמת יש משהו ב"דרגון" הזה.... אין לדעת.

כשאני חושב על כך עכשיו: מעולם לא יצא לי לתדלק בסונול :D

רוב הפעמים דלק, לפעמים דור/אלון ולעתים רחוקות מאוד כשאין ברירה - פז.

אמ, בראש העין? בכניסה לעיר? או מחוץ לעיר בקיבוץ עינת?

:)

פורסם

יש גם אנשים שלא לוחצים את ההדק עד הסוף!!!

לטענתם נכנס עם הדלק גם אוויר וכך הם מתדלקים פחות ליטרים.

יש לזה ביסוס או הוכחות?! או שצריך להוריד להם כאפה :arrow:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כאפה.

ה"משאבה", איפה שאתה מוציא את הצינור לתדלק ושם את הכרטיס אשראי, היא בעצם מתקן למדידת כמות הדלק.

המשאבה האמיתית נמצאת במאגר הדלק התת קרקעי.

לוחצים על ה"הדק" ויוצא דלק מהר יותר או לאט יותר, הכמות הינה אותה כמות.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

בדקתי וראיתי שאם אני מתדלק "דרגון 95" בתחנת דלק ראש העין, או דלק הכפר הירוק , הרכב עושה לפחות 50 ק"מ נוספים למיכל.

תחנת "דלק" בראש העין אכן טובה, תדלקתי בה כמה פעמים לפני הרבה מאוד זמן.

תחנת "דלק" הכפר הירוק הרגישה לי לא טוב, היו בעיות מסויימות בהאצה למהירויות מסויימות אחרי תדלוק שם.

כיום יש לי מחשב מסויים שבודק (בין היתר) קידום ואיחור הצתה (ושאר ירקות), אבל לא טרחתי לתדלק שם שוב רק כדי לבדוק בוודאות.

בכל המקרים מדובר היה ב- 98/99 (איך שלא קוראים לזה ב"דלק").

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אם כבר הנושא חיסכון בדלק עלה:

כמה דברים שלא ידעתם וככל הנראה - גם לא רצו שתדעו ואני גיליתי במקרה תוך כדי תדלוק:

יצא לי לתדלק כמעט בכל תחנת דלק בחיפה וכמעט בכולם - לפני שבכלל מעבירים את הויזה או קובעים סך תדלוק עם המוכרן בחנות ברגע שמוציאים את האקדח מהמשאבה ולוחצים על ההדק, יוצא דלק של הלקוח\ה האחרון שהיו שתידלקו את רכבם,

מזה אני יכול להסיק 2 דברים:

- זה ששילם אחרון, קיבל פחות דלק על התשלום שלו כי האקדח קפץ ובעצם נדפק ואני "גנבתי" לו את הרזרווה.

- המשאבה לא עוצרת בזמן וזה כמות דלק ספייר שנכנס בדרך לא דרך.

אני נוטה לאפשרות הראשונה כי גם אני נפלתי בזה:

בכל פעם שאני מעביר את הויזה אני לא קובע סכום כלשהו, אני בדרך כלל מגיע ל20 ליטר (בסביבות ה110 שקל) ועוצר, מנער קצת את האקדח ברכב ומחזיר חזרה למשאבה, אבל פה בעצם הטריק:

ברגע שמחזירים את האקדח למשאבה המחשב בעצם עוצר את ההזרמת דלק, מוציא חשבונית ובעצם המשאבה מתאפסת ומחכה ללקוח הבא.

אם ברגע זה תוציאו את האקדח החוצה ותחלצו על ההדק , יזרום לכם בשקט ליטר דלק שלכם שאתם שילמתם עליו!( אם לא יותר ורק שהכל נגמר האקדח קופץ.)

אותו טריק בדיוק קורה גם שהמוכרן מגביל את הסכום ל100 שקל ומשלמים לו ידנית בחנות, רק שכמות הדלק היא יותר קטנה מהסיבה שהמשאבה מתחילה להאיט את זרימת הדלק מ95 שקל עד 100 שקל.

אוהד.

פורסם
אם ברגע זה תוציאו את האקדח החוצה ותחלצו על ההדק , יזרום לכם בשקט ליטר דלק שלכם שאתם שילמתם עליו!( אם לא יותר ורק שהכל נגמר האקדח קופץ.)

תגיד, אתה רציני? אתה יודע להעריך נוזל בנפח של ליטר?

אם נשפך משהו מהצינור אז מדובר במספר סמ"קים מצומצם, אתה יודע מה? אני אהיה נדיב איתך ואלך על 100CC (המון אבל שיהיה).

שיחקת אותה בגדול ! חסכת חצי שקל.

פורסם

ממש לא 10 סמק ולא 100 סמק, הרבה יותר,

יצא לי המון פעמים להחזיק את האקדח לחוץ בסביבות ה10 שניות של זרימת דלק ורק אז בסופו של דבר הוא קפץ,

ואני מדבר על 2 המקרים:

- שאני בא לתחנה ולפני התדלוק אני "גונב" דלק של אחרים שנדפקו על ידי התחנה.

- ואחרי התדלוק שאני מחזיר את האקדח למשאבה ומוציא אותו חזרה לפייה של הדלק, בשני המקרים בסביבות ה10 שניות כל אחד בנפרד.

וזה עובד.

**התנאי הראשון מתקיים רק במידה והמתדלק האחרון לא עשה את האפשרות השניה שזה להחזיר חזרה לרכב ולקחת את השאריות.

אוהד.

פורסם
תחנת "דלק" בראש העין אכן טובה, תדלקתי בה כמה פעמים לפני הרבה מאוד זמן.

תחנת "דלק" הכפר הירוק הרגישה לי לא טוב, היו בעיות מסויימות בהאצה למהירויות מסויימות אחרי תדלוק שם.

כיום יש לי מחשב מסויים שבודק (בין היתר) קידום ואיחור הצתה (ושאר ירקות), אבל לא טרחתי לתדלק שם שוב רק כדי לבדוק בוודאות.

בכל המקרים מדובר היה ב- 98/99 (איך שלא קוראים לזה ב"דלק").

התחנה הזו מוהלת (או לפחות מהלה בעבר).

156 שהיתה ברשותי בעבר נתקעה לאחר תדלוק בתחנה זו.

במוסך טענו שזה בעקבות דלק לא תקין ושהדבר מוכר בתחנה הזו.

אני נכנסת לשם רק כשנגמר השוקו באמצע הלילה...

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם
ממש לא 10 סמק ולא 100 סמק, הרבה יותר,

בוא נסכים על כך שאנחנו ממש - אבל ממש - לא מסכימים.

קח בקבוק שתיה של ליטר, שים אותו לצורך קבלת פרופורציות ע"י אקדח התדלוק ועכשיו תגיד לי היכן יכולה להסתתר כמות כזו של בנזין...

לפיה יש נפח של כמה עשרות סמ"קים - זה הכל.

פורסם

ברכב החדש עשיתי סיבוב של 2 תדלוקים על כל תחנות הדלק באיזור כדי להבין מה יותר נראה לי. אכן אחרי תדלוק בסונול הרכב יותר זריז. הכי גרועה היה אחרי תדלוק בטן. אין הבדל ביו פז לסונול או דור/אלון. סובארו אני מתדלק רק אלון כי על 95 שלהם היא נוסעת כמו על 98 של פז. לא יודע למה. אבל זו לא רק תחושה שלי. גם אשתי מעידה על כך.

• תוכן חדש...