Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מכל עבר אני קורא מידע סותר, שאלתי היא כמה כ"ס מוצהר יש לגולף V5 שנת 2001 אוטו' 3 דלתות (בגיר יש לה 1 2 3 מתחת לD אבל למיטב ידיעתי זה לא טיפטרוניק)

מצד אחד קראתי שV5 אוטו' היא 150 כ"ס ושלשנתון 2001 יש 150 כ"ס מוצהר ומצד שני הבנתי שהסמל V5 מייצג 170 כ"ס ועכשי וראיתי את ההודעה הזאת:

" בארץ הוא קיים בשנים 00-04.

170 כ"ס בדגמים של 01+...(150 בדגם משנת 00)

"

אז מישהו יכול להסדיר את העניין אחת ולתמיד בבקשה?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

בגולף דור 4 הכל יכול להיות.

אני לא חושב שיש גרסא מסויימת שלא הגיעה ב3 דלתות, הכל שאלה של כמה יחידות נמכרו.

כמובן שהסיכוי למצוא V5 עם 3 דלתות הוא דיי נמוך,למרות שיצא לי לראות בזמנו כמה כאלה כשחיפשתי רכב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אז מכל עבר אני קורא מידע סותר, שאלתי היא כמה כ"ס מוצהר יש לגולף V5 שנת 2001 אוטו' 3 דלתות (בגיר יש לה 1 2 3 מתחת לD אבל למיטב ידיעתי זה לא טיפטרוניק)

מצד אחד קראתי שV5 אוטו' היא 150 כ"ס ושלשנתון 2001 יש 150 כ"ס מוצהר ומצד שני הבנתי שהסמל V5 מייצג 170 כ"ס ועכשי וראיתי את ההודעה הזאת:

" בארץ הוא קיים בשנים 00-04.

170 כ"ס בדגמים של 01+...(150 בדגם משנת 00)

"

אז מישהו יכול להסדיר את העניין אחת ולתמיד בבקשה?

כמו שאמרת הדגם הרגיל הוא 150 כ"ס, והדגם עם הV5 באדום הוא 170 כוח סוס.

מספר הדלתות ברכב לא משפיע על הכ"ס ברכב.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

אני יסביר לך למה אני שואל, פשוט יש רכב אחד ספציפי שהוא יהיה שלי, שזה V5 שלוש דלתות 2001 ופשוט אין לי מושג כמה כ"ס והייתי רוצה לדברר זאת? האם בשנתון 01 יש אחידות בהספק? או שהוא השתנה במהלך השנה? (לא סביר).

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
כמו שאמרת הדגם הרגיל הוא 150 כ"ס, והדגם עם הV5 באדום הוא 170 כוח סוס.

מספר הדלתות ברכב לא משפיע על הכ"ס ברכב.

והאם בשנת 2001 היה יצור של גולף עם הספק של 170 כ"ס? כי לא כל כך מסובך לעקור ולהדביק את הסמל האדום.

פורסם
אני יסביר לך למה אני שואל, פשוט יש רכב אחד ספציפי שהוא יהיה שלי, שזה V5 שלוש דלתות 2001 ופשוט אין לי מושג כמה כ"ס והייתי רוצה לדברר זאת? האם בשנתון 01 יש אחידות בהספק? או שהוא השתנה במהלך השנה? (לא סביר).

צריך להיות רשום ברישיון רכב...

פורסם

v5 הדגם של ה-170 כ"ס הגיע לארץ אך ורק עם גיר טיפטרוניק 5 הילוכים משנת 2002 ומעלה..

בסוף 2001 הגיעו יחידות בודדות מדגם זה.

פורסם

לרכב יש 170 כוח סוס.

נסעתי לא מזמן באחד משנת 2003, ה170 כוח סוס שלו ממש לא באים לידי ביטוי בנסיעה, הרכב ממש לא מרגיש חזק לדעתי.

פורסם

גיר אוטומטי 4 הילוכים יכול לכבות את האש של כל מנוע באשר הוא.

ולגבי פותח השרשור, האם הידיעה אם המנוע הוא 150 או 170 כ"ס ישנה את ההחלטה שלך לגבי רכישת הרכב?

כי אם לא, עזוב אותך מהשרשור הזה, ולך קנה כבר את האוטו.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

ההספק ברשיון רשום, 150 כ"ס, הרכב נקנה, מזל טוב לי..

פורסם
ההספק ברשיון רשום, 150 כ"ס, הרכב נקנה, מזל טוב לי..

ההספק ברשיון לא אומר כלום,תבדוק מה דגם המנוע.

כל מה שזה אומר שיכולה להיות לך הפתעה טובה בלבד ולא רעה, כי אתה מצפה ל150 :)

מזל טוב על הרכישה בלי קשר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תתחדש על הרכישה- מזל טוב.

תעלה תמונה של הכלה.

וניפגש בתדלוקים...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
תתחדש על הרכישה- מזל טוב.

תעלה תמונה של הכלה.

וניפגש בתדלוקים...

עידן

האם דבריך מכוונים לעקיצה כל שהיא בעניין התדלוק?, בכל מקרה האוטו נרכש, ישנן כמה בעיות מזעריות שיפתרו ובהמשך יבואו תמונות.

ואיפה אפשר לבדוק את דגם המנוע? ברשיון הרכב?

• תוכן חדש...