Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם דבריך מכוונים לעקיצה כל שהיא בעניין התדלוק?, בכל מקרה האוטו נרכש, ישנן כמה בעיות מזעריות שיפתרו ובהמשך יבואו תמונות.

ואיפה אפשר לבדוק את דגם המנוע? ברשיון הרכב?

מוטבע על המנוע עצמו, וגם רשום לך ברשיון רכב.

בהצלחה, ותתחדש.

פורסם

או בתא המטען ..

לייד גלגל הספייר ש מין מדבקה שרשום בה כל הפרטים שאתה צריך ..

ואם לא הוציאו אז יש גם דף מתחת למושב האחורי מאחורי הנהג .. אבל אני בספק שהוא עוד שם ..

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

ה V5 עושה 1:6 לא? ברגוע הכוונה

יש לי חבר עם אחת שחורה 2002 אוט',משופרת (צ'יפס סלט חומוס..),פעמיים בשבוע מתדלק :|

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אם הוא נוסע כל יום 300 ק"מ, אז לתדלק פעמיים בשבוע זה יפה מאוד!

אם הוא ממלא בכל תדלוק 10 ליטר, אז זה גם יפה מאוד!

או במילים אחרות, המשפט "הוא מתדלק פעמיים בשבוע" הוא חסר משמעות לחלוטין בלי שנלווים אליו נתונים של כמה קילומטרים הוא נסע, וכמה ליטרים הוא תדלק.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
ה V5 עושה 1:6 לא? ברגוע הכוונה

יש לי חבר עם אחת שחורה 2002 אוט',משופרת (צ'יפס סלט חומוס..),פעמיים בשבוע מתדלק :|

אני גם מתדלק פעמיים בשבוע ולי יש "רק" מנוע 2.0 :oops:

(אני לעומת זאת נוהג המון... המון... המון... כבר אמרתי שאני נוהג המון? מזל שרוב הזמן זה לא רכב שלי :roll:)

פורסם

בתור אחד שהייתה לו v5 במשך ארבע שנים (הדגם של ה170 כ"ס 2002) ,אני חושב שאנשים קצת מגזימים שזה אוטו גרוע.

ברור שהיא שותה לא מעט ,אבל מי שקונה אוטו מנוע 2300 אוטומט לא באמת מצפה לאוטו חיסכוני נכון?

מבחינת איבזור פנימי ואיכות בנייה הייתי הרבה יותר מרוצה ממנה מאשר מהרכב החדש (איביזה קופרה 2008)

אני אישית נסעתי בשני הדגמים של הv5 ויש הבדלים גם בכוח ובעיקר באיבזור.

בקיצור תהנה מהרכב החדש , ולפי דעתי מבין הגולפים האוטו' בשנתונים האלה הv5 היא ללא ספק הכי מאובזרת, הכי כיפית ,ונשמעת הכי טוב. בקשר לתצרוכת דלק זה כבר משהו אחר.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...