Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם.יש בעיה לפעמים בהתנעה .המתנע מסובב את המנוע אבל הוא לא מתניע גם לאחר ניסיונות רבים .התחלתי לשחק עם האזעקה ועם ידית ההילוכים ולאחר כמה זמן המנוע מניע .דיברתי על הבעיה עם חשמלאי והוא חשב שהבעיה קשורה לאזעקה ולכן בדק אותה ונמצאה תקינה .מכיוון שהיה ערב חג הוא הזמין אותי אחרי החג להמשך חיפוש התקלה .לפני שאגיע אליו הייתי רוצה לקבל כמה המלצות מחברי הפורום שמכירים את התופעה הזאת כדי שלא איפול בפח. בתודה מראש.

פורסם

ניתן באופן זמני, לבטל את כל ניתוקי המנוע של מעגל האימובילייזר/לוח מקשים שקיים, ככל שקיים, ו/או של מע' האזעקה.

במקרה כזה, באם גנב ינסה לגנוב את הרכב, יהיה לו קל הרבה יותר, הרכב ללא הגנות, ואם יש בטוח מקיף לרכב, הוא לא יהיה תקף, באם חברת הביטוח לא תאשר את צורת איתור התקלה, באופן של ביטול זמני של אמצעי המיגון. אני מניח שלרכב הזה אין ביטוח מקיף, ושוב, הוא יהיה לא מוגן באופן הזה.

כדאי לבדוק את החיישן האחראי לקריאת הסיבובים.

כדאי לבדוק את הסוויץ' החשמלי.

כדאי לבדוק משאבת דלק, ספיקה.

כדאי לבדוק מחברים חשמליים, וקווים ראשים, לאפשרות לנתקים פתאומיים.

יתכנו בעיות אחרות.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אתה אמרתה ששיחקת עים האזעקה וידית ההילוכים והרכב הניע ,את האזעקה החשמלאי בדק ואמר שהיא תקינה.

אז מה נשאר ידית ההילוכים? בדוק כיוון ידית ההילוכים . P/N

פורסם

שוב שלום.ראשית אני מודה לתשובות המהירות ואל האפשרויות לפיתרון אבל בינתים חזרתי לחשמלאי שזה גם מוסך שבו החלפתי מצנן לפני כמה ימים . המצנן הקודם נזל.לאחר ההחלפה היה גם חוסר מים מועטה .סיפרתי לחשמלאי על חוסר המים והוא קרה למכונאי שהירכיב מכשיר והכניס לחץ למערכת המים אבל הלחץ לא ירד .הם פתחו את מיכסה מילוי השמן ושם היה מן צבע אפור.

לאחר שראו את הצבע במיכסה הם קבעו שהלך אטם ראש וכול הבאיות כולל שלפעמים לא מניע נובעות עקב כניסת מים למצתים. עכשיו אני באמת מבולבל לגמרה .האם הדברים האלה נכונים ומה לעשות.בתודה.

• תוכן חדש...