Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היתה בעיה. בהתחלה זה הראה תמונות נורמליות ואז העביר את זה לתמונות הללו.

בכל אופן הנה קישור (בתקווה שזה יעבדו כמו שצריך):

http://www.netcarshow.com/renault/2009-safrane/

* מצטער על מקודם.

הRBU הזאת היא במקור קוראנית

היא למעשה סמסונג SM7

sm2.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מה כל כך...חלומי ברכב הלא ברור הזה?

הוול סאטיס מרווחת במיוחד, נוחה במיוחד, מפוארת במיוחד, נעימה במיוחד, אופנתית במיוחד, ייחודית במיוחד, ולכן היא עומדת בראש הרשימה למי שצריך להסיע עד 4 אנשים בבטחה ובנוחות (המושב האחורי בנוי ל- 2 בלבד), ולא רוצה להיות כמו העדר.

לפני שרכשתי את האלפא 156 סטיישן שלי (בהולנד) התעניינתי גם בול סאטיס. מבחינת תמורה לכסף היא מציעה דיל מדהים כמשומשת כאן. הבעיה היא שבגלל המשקל הגבוה גם אגרת הרישוי והביטוח כאן יקרים, ועם המשקל הזה צריך גם מנוע גדול שגורר גם צריכת דלק גבוהה.

אני התעניינתי במודל 2003 עם מנוע דיזל 3.0, עור וכל התוספות שהוצעה למכירה בסביבות 8000 יורו. היה גם 2.2 דיזל במחירים דומים.

חוץ מהעלויות אחזקה - מידת הצמיגים הפחידה אותי. רק דמיינתי כמה תעלה רביעייה כשיגיע הזמן להחליף, ונהיה לי חושך בעיניים והלכתי על משהו קצת יותר קונבנציונאלי (קונפורמיסט שכמוני...)

לגבי הסאפראן - מאחר ובהולנד יש כרגע ביקוש גבוה יותר למכוניות קטנות, נוצר מצב שלכל שנת ייצור נתונה שבה ייצרו את הסאפראן, ניתן לרכוש סאפראן משומשת בפחות מהמחיר של לגונה, מגאן, קליאו או אפילו טווינגו. למעשה מכל הרשימה הזאת, הטווינגו היא היקרה ביותר בתור משומשת... עולם והיפוכו...

זה גם היה מפתה מעט בתור רכישה משומשת, אם כי בתקציב נמוך יותר ממה שהקצבתי.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...