Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיווח תאונה

Rated R
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, יש לי שאלה, אני מנסה כבר כמה ימים להשיג את משטרת התנועה ברח' סלמה בת"א אבל יש להם שם מענה אוטומטי וכל שלוחה שאני מגיע אליה אין אף פעם מענה לא חשוב באילו שעות. התקשרתי למרחב ירקון, למוקד 100 ואף אחד לא יודע לענות לי באיזה שעות אפשר לגשת אליהם. עשיתי תאונה לפני שבוע כמו שחלקכם בטח קרא ומבחינתי ללכת אליהם זה פעולה שמצריכה הרבה מאמץ וכסף ואני לא רוצה סתם ללכת ולגלות שאי אפשר להגיש תלונה, אני צריך להוציא דו"ח משטרה ולשחרר את האוטו ההרוס מהמגרש שלהם בחולון. מישהו יכול להגיד לי איזה שעות אפשר למצוא אותם שם, במיוחד עכשיו בחגים?

פורסם
:shock: אתה בטוח שהתקשרת למספרים הנכונים? זה ממש מחדל. מה אם היית רוצה לדווח שרודפים אחרייך עם גרזן? העיקר דוחות הם יודעים לחלק ה@%#$#%
פורסם

אם רודפים אחריו עם גרזן הוא יחייג 100, המוקדנית לא תאמין לו, ככה שהוא ימשיך לרוץ ברחובות ואיש עם גרזן אחריו.

אחרי כמה שעות הוא יתקשר שוב, תהיה מוקדנית אחרת שכן תאמין, תשלח ניידת ועד שזו תגיע הוא כבר יקבל את הגרזן בראש.

בכל מקרה, הוא לא יתקשר למשטרת מחוז מרכז בשביל לדווח שמישהו עם גרזן רודף אחריו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

שים לב, הוא אמר שהוא התקשר למשטרת תנועה ברחוב סלמה, מרחב הירקון ומוקד 100.

ולגבי המוקדנית שלא תאמין זה עצוב כמה שזה נכון, פעם התקשרתי לדווח שמתרחש מולי נסיון פריצה לרכב והמוקדנית אמרה לי "טוב בסדר ביי"

פורסם

הוא התקשר למוקד 100 כדי לברר מתי משטרת התנועה ברחוב סלמה תהיה פתוחה. לא בשביל לדווח על התאונה.

התאונה התקיימה כבר לפני כמה ימים, כעת עליו לגשת לתחנת המשטרה הקרובה לביתו (לאו דווקא תחנה של משטרה תנועה) ולדווח כי התאונה התרחשה ע"מ לקבל טופס לחברת הביטוח.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תישמעו אחרי אינספור ניסיונות איכשהו הימרתי ויצא לי נכון תפסתי בנאדם שאשכרה ענה לי והעביר אותי ליומנאי שכיוון אותי. אז בשעה טובה הגעתי אליהם!! היום בבוקר, למי שהמידע יעזור לו בעתיד והלוואי שלא יצטרך - בערבי חג הם פתוחים עד 12 בצהריים. אז דיווחתי והכל טופל. אבל יש שאלה אחרת, מכיוון שהוא לא הלך להתלונן (מן הסתם מה הוא יסגיר את עצמו ויאבד את הרישיון?) ואני הראשון שדיווח על התאונה, והשוטר שהיה במקום מילא דו"ח פעילות רגיל שעכשיו תחוב באיזה ארכיון (כך הוסבר לי), אין פרטים של הנהג בדו"ח תאונה. כמובן שהמשטרה יכולה במסוף למצוא, אבל בשביל התביעת ביטוח זאת בעיה, הבחור מחברת הביטוח אמר לי שיעשו סבב חברות ביטוח לבדוק איפה הוא מבוטח לפי המספר רכב, ואם לא החברת ביטוח יכולה איכשהו לדרוש את זה מהמשטרה?

• תוכן חדש...