Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני כמה שבועות ביצעתי טיפול שוטף למגאן דור ראשון שלי. בדרך למוסך נדלקה נורית SERVICE יחד עם נורית כרית האוויר. כמובן שזה לא שימח אותי במיוחד, אבל חשבתי לעצמי שאם כבר זה קורה, אז לפחות התזמון מתאים. במוסך (טופ-קאר בהוד השרון, מומלץ בחום) סידרו משהו עם החיבור של הנפץ ותוך שתי דקות התקלה נפתרה.

כעת הנורית חזרה לדלוק. יש למישהו רעיון מה עשוי להיות שרש הבעיה?

כמובן שאני אגיע למוסך, אבל הייתי רוצה לשמוע דעות קודם.

תודה

פורסם

נתק את המצבר וחבר שנית ( יאפס את החישן ) או שיושב לך ליכלוך על החישן אין פיתרון חוץ מלנקות את המערכת מלכלוך עם סמרטוט יבש .

האהבה הראשונה - מגנום 4X4 2000 שחורה , ניפרדנו:-(

השניה - מגאן 2 2006 , לא היסתדרנו :|

* תמיד חוזרים לאהבה הראשונה ... בקרוב .

פורסם

בין הטיפול בו סידרו לי את הבעיה בפעם שעברה, לבין עכשיו שנדלקה הנורית בחזרה, צצה בעיה בחלונות החשמליים וניתקתי את המצבר. נדמה לי שכמה ימים לאחר מכן הנורית חזרה לדלוק, אז כנראה שלאפס את החיישן לא יפתור את הבעיה, לפחות לא לטווח ארוך.

(אגב, נראה לי שאני מוציא שם רע למגאן עם כל כך הרבה תקלות במשפט אחד, אז רק שיהיה לפרוטוקול - אני לא כאן כדי לשרת את הסטיגמה, בגדול היא מפגינה אמינות לא רעה בכלל בלי עין הרע).

לגבי לנקות את המערכת, נשמע כמו רעיון טוב, איך אני מגיע אליה? איפה החיישן ממוקם?

פורסם

בדכ הבעיה נובעת, כפי שרשם קודמי, בתקלה במחברים של החיישנים בכסאות הקדמיים. ישנם תקעים בעייתים מתחת למושב הנהג ,ומתחת למושב הנוסע.

לאור שמדובר במערכת נפיצה, אני מציע שתגש למוסך לסדר זאת, העלות זולה.

ניתן (באופן מקצועי, לפי סדר עבודה ראוי) להחליף את התקעים באחרים, או לבצע חיבורים ישירים במקום התקע, כאמור, לפי סדר עבודה מתאים.

תתכן בעיה אחרת, לצורך אימות הנתון הזה, יש לחבר סקנר ייעודי , ולשלוף קוד תקלה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הייתה יל בעיה דומה במגאן דור 1 (שנת 96)

נורת כרית אויר דלקה קבוע.

במוסך מורשה רנו חיברו לי את הרכב לסורק תקלות.

לפי דבריו ל איש הדיאגנוסטיקה הבעיה יכולה לנבועה משתי דברים: בעיה בחיווט של מחשב כריות אויר, או בעיה במחשב עצמו.

על מנת להגיעה למחשב יש לפרק את איזור הבלם יד שם הוא יושב.

אני אישת לא ביצעתי את התיקון הזה.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

הונדה 28 - לא נראה לי שזה יפתור את הבעיה כי זה מה שעשו במוסך והנורית חזרה. כנראה שבאמת יש פאק בחיבור ואולי אפילו במחשב עצמו, כמו שדני אמר.

כדאי לי לנסות לנקות את החיישן? ואם כן, איך אני מגיע אליו?

פורסם

אתה לא מגיע ולא נוגע בשום דבר, בטח שלא בחיישן כשלהו, זוהי מערכת שעלולה להיות נפיצה בזמן לא מתאים, כתוצאה מהתעסקות לא נכונה. ובכלל, לאיזה חיישן אתה מתכוון?

רב הסיכויים, שמדובר באחד המחברים שמתחת לכסאות הקדמיים. כלומר או שמתחת לצד הנהג, או צד הנוסע. רק סורק תקלות, יכול לקבוע חד משמעית מהיכן נבעה תקלה שהביאה להדלקות הנורית.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לגבי התקלה בכריות האויר קח את ההמלצות של הכותבים וגש למוסך שיש לו מכשיר איבחון מתאים .

לגבי התקלה בחלונות חשמל .

התקלה נובעת מניתוק וחיבור מצבר דרוש לימוד חלונות חשמל .

אופן לימוד חלונות חשמל הרם חלון עד סוף המהלך ובכול סוף מהלך תמשיך להחזיק את מתג הרמת חלון למצב סגירה במשך כ 5 שניות . יש לבצע את הפעולה לכל החלונות.

• תוכן חדש...