Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פטר סולברג בפורמולה-1 !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אני יודע שהכותרת מפוצצת, אז מה ?

לפני ראלי פורטוגל הספיק נהג הראלי הנורבגי לקפות לאיטליה ולהקיף מספר פעמים את מסלול המירוצים הפרטי של פרארי בפיוראנו וכל זאת בזכות חבר שלו שקנה לאחרונה את אחת ממכוניות הפורמולה-1 ה"ישנות" של פרארי , זו של עונת 2005 .

http://www.youtube.com/watch?v=krSco6Kk0Do דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תהנו

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

חג שמח לכול הפורום.

דובי בוא רק נוסיף שפטר היום גר בשכנות למיכאל שומאכר במונטה קרלו והם מבלים ביחד הרבה ונראה שחם לו חה חה, אני לא רואה סיבה שנהג ראלי לא יגיע להיות נהג F1 כמו שחלק מנהגי ה F1 עברו לנהוג בNASS כמו מונטיה ונראה שהוא נקלט טוב וגם הקנדי צרפתי ג'ק נקלט שם טוב.

חג שמח לכולם המטיףף

פורסם

חדשות טריות .

פטר סולברג ערך בימים האחרונים נסיעות מבחן באבארט גרנדה-פונטו S2000 רשמית של החברה .

האם זה מסמל משהו ?

אולי ואלי לא , אבל אסור לשכוח כי החל מהשנה הבאה אלו המכוניות שיובילו את אליפות העולם בראלי וכמו שערך נסיעת מבחן בפרוטון מוקדם יותר השנה, פטר סולברג מכין את עצמו היטב לקראת העונה הבאה .

יהיה מעניין

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...