Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

RS6 - ו-R8 ישראליות !

d1a1n0
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מישהו יודע פרטים אולי בקשר לפרארי האדומה שהובאה לארץ ע"י "BAVARIAN MOTORS"?

הדבר היחיד שאני יודע שלפעמים רואים אותה בשכונה ששבה אני מתגורר,רמת פולג, וכל פעם היא מוציאה לכולם את העיניים.

הובאה ע"י רוברט, בעל הסוכנות בשביל עצמו וחזרה הביתה כבר ממזמן.

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

על מה אתם מדברים, R8 בלי לחשוב פעמיים.

תביאו RS6? אני אמכור אותה ואקח R8.

ואם כבר RS6, אז סדאן.

סטיישן זה גועל נפש, גם אם זה RS6.

פורסם

ועכשיו גם מגיעה האחות-למחצה הקטנה, הS4. החל מ473K...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
מדובר בעסק של שני אחים שהבכור פינק את עצמו בF360 והיא כבר חזרה ממזמן לחו"ל.

הפרארי בתמונות האחרונות היא בכלל F430.

כן אני ראיתי את הF360 SPIDER היה לי תמונות שלה והכל אבל נהרס לי הפאלפון והזיכרון,באסה.

מכוניות מהממות (אני מדבר גם על הפרארי וגם על RS6 וR8) למרות שאם תשאלו אותי RS6 זה פשוט מטורף,כי נגיד בנאדם שלא מבין במכוניות יראה תמכונית ופשוט לא יבין מה יש בה,יותר "פרופיל נמוך".

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

ה-RS6 נראת קרבית ואלגנטית בעת ובעונה אחת. בגלל זה המון היו מעדיפים אותה על פני רכבים מקבילים אחרים (עזבו את הכוח שיש לדבר הזה :wink:).

אהבתי את לוחית הרישוי של RS6.

מדהימות (גם ה-RS וגם ה-R8).

מצטרף. בהחלט אחלה לוחית רישוי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
על מה אתם מדברים, R8 בלי לחשוב פעמיים.

תביאו RS6? אני אמכור אותה ואקח R8.

ואם כבר RS6, אז סדאן.

סטיישן זה גועל נפש, גם אם זה RS6.

זה דעה מפגרת של חצי מהמדינה הזות , כולם פה לא אוהבים סטיישן כי זה דומה לרכב לוויות .

אבל באירופה למשל רכב סטיישן פופולארי מאוד , הrs6 נימכרת יותר בסטיישן , ובכלל לדעתי היא ניראת יותר טוב בסטיישן (כמו גם bmw m5 ).

נכון שה r8 מכונית יפה , אבל לא בגלל שהיא לא סטיישן אלה בגלל שהיא פשוט מכונית יפה , ולדעתי הצבע האדום לא יפה לה בכלל .

פורסם
זה דעה מפגרת של חצי מהמדינה הזות , כולם פה לא אוהבים סטיישן כי זה דומה לרכב לוויות .

אבל באירופה למשל רכב סטיישן פופולארי מאוד , הrs6 נימכרת יותר בסטיישן , ובכלל לדעתי היא ניראת יותר טוב בסטיישן (כמו גם bmw m5 ).

נכון שה r8 מכונית יפה , אבל לא בגלל שהיא לא סטיישן אלה בגלל שהיא פשוט מכונית יפה , ולדעתי הצבע האדום לא יפה לה בכלל .

אני לא מבין מה הבעיה בזה שישראלים פחות אוהבים את המראה של הסטיישן.

TFSI Power

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...