Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין הצבעים, אני יודע שאם אני אבחר בצבע מיוחד לרכב אני יהיה בין היחידים בארץ בדגם הספציפי עם הצבע הזה, האם זה מסוכן בגלל שיש מצב שיהיה יותר גניב?

תחייה את החיים כי מחר תמות

פורסם

דוקא להפך! אם תהייה עם הדיפנדר הוורוד היחידי בארץ יש סיכויים טובים יותר לאתר אותו אם יגנב - ולכן פחות סיכוי שיגנב. מצד שני (שלוש נקודות).

:turn-l:
פורסם

בקשר של גניבה זה לא בעייתי, כמו שאמרו דווקא רכבים יוצאי דופן הכי קל לאתר.

הבעיה בצבע מיוחד הוא שהוא מושך תשומת לב, וכשהרכב שלך מושך תשומת לב זה אף פעם לא טוב.

אם זה בגלל השוטרים שיש לנו במדינה שאם רכב יוצא דופן חיצונית הם חייבים לעצור אותו (לא רק אם יש ספויילרים וכונס, מספיק צבע חריג).

ואם זה ילדים קטנים שעושים נזק וכמובן שהם ירגישו צורך עז לעשות את זה לדבר שהכימושך את תשומת ליבם.

בקיצור, לא להיט.

פורסם

יש גם צד חיובי בצבע חריג.

מכוניות נגנבות לרוב כדי לשמש חלקי חילוף, לצורך העניין - חלקי פח חיצוניים.

במידה ותרכוש רכב נפוץ וגניב, רוב הסיכויים שהגנבים יחפשו רכב בצבע שהם צריכים (צבע שכיח יותר מהצבע המיוחד שתרכוש).

ואם תהיה היחיד עם הצבע המיוחד - אף אחד לא יחפש את הרכב שלך.

פורסם

מחזק את Yuvk - בדיוק ההפך. צבע נדיר יותר = צבע שמושך יותר תשומת לב (לא רק שלילית).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...