Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה למי שמתמצא בנוזלי קירור:

אני משתמש לצי מכוניות בנוזל קירור מסוים של חברה מוכרת (לא פרסטון).. הצבע של הנוזל הוא ירוק בהיר. הבחנתי כי לאחר כמה אלפי ק''מ (אפילו אחרי 2-3 אלף ק''מ) הצבע של הנוזל דוהה מאוד ונהיה כמעט שקוף (כמו מים).

החשש העיקרי הוא כי הנוזל מזויף, כמובן, אך הוא נשאר "שומני" ואינו מרגיש כמו מים רגילים.

האם יש משמעות לצבע הנוזל שמוסיפים במפעל, והאם זה נראה תקני שהצבע כמעט יעלם?

תודה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

צבע של נוזל קירור איכותי לא אמור לדהות. ייתכן שמישהו הוסיף מים וזה מה שגרם לדלול הנוזל ולשינוי צבעו לבהיר יותר.

איזה כייף לי :)

פורסם
צבע של נוזל קירור איכותי לא אמור לדהות. ייתכן שמישהו הוסיף מים וזה מה שגרם לדלול הנוזל ולשינוי צבעו לבהיר יותר.

לא, לא הוסיפו מים, בדקתי במיוחד.

וזה קורה בכל הרכבים שהשתמשתי בו, בחלקם קצת יותר בחלקם קצת פחות.

פורסם

ניסיתי היום לבחון ויזואלית את נוזל הקירור מהמיכל... האמת אין לו צבע ירוק חזק, אלא יותר ירוק-כחול בהיר ודי בהיר.

מישהו שמתעסק הרבה בנוזלי קירור יכול להגיד אם זה נראה רגיל/סביר או חשוד ? :?: אני מבין שבכל מקרה אין תקן לצבע של נוזל קירור? ז''א הוא יכול להיות גם שקוף ועדיין תקני, לא?

83452318.jpg

פורסם

סביר להניח שמיוצר עבור VALEO ע''י חברה כל שהיא בצרפת

לפחות כך מצוין על האריזה

נראה כי הנוזל מאיכות ירודה ( נתקלתי בכך אך ורק בנוזלים זולים)

זיסו, אם נתקלת בכך, אשמח לשמוע עוד.

• תוכן חדש...