Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי אימפרזה טורבו שנת 99 טורבו מומנטום 16G וסת ארומטיב משאבת דלק בוש ובזמן האחרון הסחיבה ירדה וגם הגדישה בורחת קצת, עכשיו מכונאי שעלה על האוטו סיבוב אמר שזה או מלחץ דלק שהוא פחות חושב שזה בעיה או שהUP PIPE(למי שלא יודע הצינור שעולה מההדרסים לטורבו) סדוק או פרוץ. עכשיו בדקתי משהו העלתי את האוטו על ליפט הנעתי את האוטו, ושמתי יד ליד הUP PIPE ובחיבור בין ההדרסים לUP PIPE ממש איפה שהאטם יושב,יש אויר בריחה של גזים, וגם למעלה איפה שצינור יש אויר חזק שם. אז ככל הנראה הUP PIPE גמור עכשיו לשאלה, איך מסדרים האם אפשר לרתח את הUP PIPE?, או שכדאי להביא אחד משופר מנירוסטה, כמה זה עולה אם מישהו יודע והאם בשביל להחליף UP PIPE חייבים להוריד טורבו או שיש דרך אחרת? תודה לעוזרים?

פורסם

קודם כל תודה רבה על התשובה המהירה, ורציתי לדעת אתה בטוח שלא צריך להוריד טורבו בשביל להחליף UP PIPE?

פורסם

מצטער על ההקפצה פשוט ביררתי את המחירים והם נעים בין 800-1200 שקל לא כולל עבודה עכשיו ראיתי בEBAY מחירים פצצה והרבה המליצו לי לקנות מהEBAY אם מישהו יוכל לעזור לי מה להזמין כי אני לא יודע מה להזמין כי יש הרבה סוגים

תודה רבה לעוזרים

פורסם

כן אבל הבעיה שאני לא יודע מה מתאים לי מישהו יכול לכוון אותי איזה לבחור? והאם חייבים לפרק את הטורבו בשביל להחליף UPPIPE

פורסם

רק לידיעה כללית up pipe גדול יותר פוגע בזמינות של הטורבו.

אתה יכול למצוא פה בארץ משומשים במחירים סבירים בהרבה מ ebay

אם תרצה עזרה מפורטת יותר תפנה אליי בהודעה פרטית ואני אעזור לך.

דרך אגב אני החלפתי up pipe לפני שבוע ב sti שלי.

• תוכן חדש...