Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התלבטות בין שתי הדגמים לרכישת רכב חדש , בקרתי בשתי הסוכניות והתרשמתי משניהם , וכללית שתיהם ניראות לי בסדר.

בטיוטה מתלבט לגבי הילוכים רובטי נשמע משהוא חדשני שטרם הוכח ,יצור בטורקיה .(מחיר 102.500)

מזדה - צריכת דלק גבוהה יותר אם כי מגניבה יותר (מחיר 107.500 )

ובכלל האם זו תקופה טובה לקנות רכב חדש הוא שכדאי להמתין ?

פורסם

בצע נסיעת מבחן לפני הקנייה. הגיר הרובוטי ביאריס עשוי מאוד לעצבן אותך.

מעבר לזה - ספר לנו מה הדרישות שלך מהרכב, כי יש מתחרות נוספות שעשויות לעניין אותך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

באופן כללי עברתי בסוכניות ואלו הרכבים שמצאו חן בעני מבחינת צורה איבזור וישיבה בכיסא, ושאלתי באופן כללי מה יותר טוב לדעתכם . מבלי קשר לצרכים כי בסה"כ במבנה הן דומות .

ובכל זאת אני רווק שנוסע כ 20 ק"מ לעבודה וחוזר לעיתים נסיעות נוספות בעיר (ת"א) , פעם בחודש להורים 200 ק"מ הלוך חזור . בעיקרון אני לא ממש אוהב לינהוג כשלא ממש צריך . יש לי כרגע פיאסטה 95 ידני .

חשוב לי ברכב אמינות , ושישמור על ערכו , ושיראה מוסך רק בטיפולים.

פורסם

מאזדה 2 יותר מאובזרת גם בציוד בטיחות וגם בציוד רגיל

כמו למשל במאזדה יש 4 חלונות חשמל וביאריס יש רק 2

יאריס מגיעה רק עם 4 כריות אויר ללא ESP

במאזדה ישנן 6 כריות אויר +ESP מבחינת מרווח הטויוטה קצת יותר מרווחת, עד כה שניהן מפגינות אמינות גבוה.

קח בחשבון שרוב הסיכויים העובדה שהטויוטה רובוטית לא יגרום לשמירת ערך מופלגת לאומת דגמים קודמים עם תיבה אוטומטית

בנוסף בשביל צבע מטלי במידה ותרצה יש צורך לשלם 1000 ש"ח נוספים בטויוטה,כאשר במאזדה זה כלול במחיר

פורסם

אם גודל לא חשוב אז אני ממליץ לבדוק גם את היונדאי I10, דייהטסו סיריון ואת 2 מובילות הקטגוריה (ביחד עם המאזדה) הפאביה והסוויפט.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מאזדה תצרוך הרבה יותר דלק מיאריס.

מה שכן לא נראה שהן זהות מבחינת איבזור.

יאריס פשוט לא שווה את הכסף והגיר הרובוטי נורא מעצבן במיוחד בעיר.

עדיך לקנות סיריון בעלת מנוע זהה אבל עם גיר נורמלי.

שמירת ערך תהיה גבוהה כי אין הרבה פרטיות.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

יאריס כבר ישנה ואמורה להיות מוחלפת בעתיד נראה לעין. החדשה תהיה עם CVT כמו ספייס ורסו - מעניין מה יהיה מחיר ואבזור.

פורסם

אני לא יודע אם זה שיקול מבחינתך נסעתי הרבה ביאריס, ולא מעט גם במושב האחורי, ואני חייב לומר שלתחושתי היאריס הרבה יותר מרווחת מהמאזדה 2 (ובאופן כללי המאזדה הרגישה לי פחות מרווחת).

אמנם לא יצא לי לנסוע הרבה במאזדה, אבל מהמעט שיצא לי התרשמתי שהיא מאוד צפופה מאחורה.

אבל יכול להיות שזה סתם כי ישבתי מאחורי מישהו גבוה :-D

באשר לגיר הרובוטי - כתבתי את זה פה כמה פעמים, אבל הוא בהחלט משהו שאפשר להתמודד איתו, אבל אתה חייב לנסוע עליו כדי לראות אם אתה מאלה שיחושו עימו בנוח.

מעבר לזה - קח בחשבון שכמו שאמרו פה, ליאריס הרובוטית יש בעית סחירות קלה בשל הגיר השנוי במחלוקת.

מצד שני, אני מעריך שגם המאזדה 2 תסבול מבעית סחירות קלה בשל העובדה ששוק הליסינג רווי בה (אבל זו כבר בעיה רחבה הרבה יותר במחוזותינו. פתרון חלקי לכך אולי הוא לקחת את הגרסא המאובזרת יותר, שכמעט ולא קיימת בליסינג.

פורסם

אישית הייתי לוקח יאריס ידנית, לרובוטית צריך להתרגל.

נהגתי במאזדה 2- 5 דלתות וגם סדאן, לא התרשמתי יותר מדי. רכב בנוי טוב אבל משעמם ומחירו גבוהה לטעמי ביחס למתחרות.

הייתי בודק ניסאן נוט חדשה, מנוע חדש וחסכוני ומחיר נמוך יותר מהמכוניות שציינת.

כמו כן אם אתה נוסע לרוב לבד, למה באמת לא ללכת על I10 בגירסת 1.25 סמ"ק. תחסוך בעלויות דלק!

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

סליחה על הטעות, התכוונתי לניסאן מיקרה החדשה.

ניסאן נוט זהו מיקרוואן בסגמנט אחר לגמרי.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

• תוכן חדש...