Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הרכבים האלה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ומה הכלי רכב האלה כפי שחלק מהאנשים מכירים אותי אני צייד רכבים.ותסלחו לי השגיאות כתיב שלי. וכמעט כל יום אני מוצא משהו חדש חחח:-D.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

bmw.jpg

dodge.jpg

פורסם

והנה עוד אחד נראה לי שזה תוצרת בית חחח:lol:. אבל בכל זאת שמתי את התמונה. ואני לא מצלם כל שתי מטר אני מצלם רכבים שלא רואים כל יום על הכביש.

5555.jpg

פורסם

טרקטור זה DAVID BROWN 990.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מימין לדודג' אוונג''ר- סדרה 5 הקודמת.

הסובארו האדומה היא (כמעט בטוח) לאונה 3 דלתות - קופה.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

האדומה - סובארו ליאונה קופה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עדיין לא הבנתי מה ההתלהבות מסובארו קופה דודג' ב.מ.וו וטרקטור חלוד

אה ובאגי חלודה , או שיש כאן משהו שאני מפספס? :roll:

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

ברוך הבא לפורום אספנות, אנחנו מתלהבים מדברים ישנים , נעלמים , נסטלגיים , ומחלקים של כאלה .

הבאגי מבוססת חיפושית "גרמניה" .

הDB לדעתי מוגבה קצת , כנראה לצורך גידול מסויים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

תן קצת כבוד לטרקטור החלוד.

אותו דייויד בראון תכנן לאסטון מרטין אי אילו מכוניות, ועל שם ראשי התיבות של שמו קרויות ה-DB למיניהן.

באופן אישי, זה כלי הרכב הראשון אותו למדתי לתפעל (קצת קשה לקרוא לנהיגה על טרקטור בשם נהיגה, אבל בתור בסיס בגיל 7 זה לא רע (אני לא מודה בכלום, ואם ישאלו אותי אספר שהספרה 1 פשוט התפספסה לי בהקלדה) ;-) ).

• תוכן חדש...