Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי, כמה שאלות ברשותכם:

1. מה אתם יכולים לספר לי על סיטרואן סקסו SXD דיזל ידני, מבחינת אמינות, דלק (האם כמו פולו, עושה 18:1), ובכלל.

2. אני מתלבט בין פולו 1998 250000 ק"מ לאחר תיקון קלאץ' וטיימינג יד 5, לבין סיטרואן סקסו 2001 עם 165000 ק"מ (שעדיין לא בדקתי לחלוטין, אבל בואו נניח שבגדול הכל בסדר)

מה אתם יכולים לומר על ההשוואה בין 2 המכוניות??

תודה רבה

פורסם

אני בעלים של סקסו-דיזל (ואגב למכירה)

אמינות: תלוי בבעלים קודמים - בדוק שלא השתמשו במי-ברז כנוזל קירור, בדוק ניקוז אוויר במערכת קירור, בדוק מזגן - עם יש לו שלושה שלבים במאוורר הוא הורכב בארץ ונוטה להתקלקל תכופות (מזגן חדש יעלה כ-700 ש"ח - תלוי איפה אתה גר), בדוק הנעות בוקר (משאבת סולר, מצתים וכו')

דלק: אני רואה תחנת דלק לעיתים דיי רחוקות והרכב שלי עושה כרמיאל-חיפה 5 ימים בשבוע ואחת לשבועיים כרמיאל-ירושלים בסוף השבוע. צריכת הדלק מצויינת ולפני כחודש נמדדו 20 ק"מ לליטר סולר אחד - אבל רוב הנסועה הייתה בבין-עירוני.בצריכה משולבת באמצע השבוע - משהו כמו 19/18 ק"מ לליטר.

• תוכן חדש...