Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סופ"ש נעים לכולם,

רכשתי עכשיו סוזוקי ג'ימני מיד שניה ואני זקוק לייעוץ בנושא האודיו באוטו.

עד עכשיו היה לי פיאט פונטו שהיא מותקן בה הציוד הבא:

HU - CLARION DB356RMP

F.Speakers - Mid - morel pulse 6.5, tw - morel TW2 (HYBRID)

SUB - FOCAL 27A1

AMP 1 - LANZAR VIBE 438

AMP 2 - LOGIC PLX 22

המערכת הייתה מוגברת אקטיבית.

הרמקולים ויחידת הראש נמכרו עם הפונטו.

בג'ימני למי שמכיר את האוטו אין מקום לרמקולים נורמליים (4 אינץ' מתחת לדש ו4 אינץ' מאחורה), כמו כן הבאגז' קטן מאוד וחשוף לחלוטין.

להלן האופציות שחשבתי עליהן עד כה:

מבחינת מגבר -

1. התקנת מדף בדיוק מתחת לגובה החלון האחורי ומתחתיו מגבר 1 (לא אגביר אקטיבית באוטו הזה לפחות בשלב זה).

2. התקנה על הריצפה של הבאגז' ויצירת מדף מעל המגבר עליו ניתן יהיה להניח דברים (ויסתיר את המגבר).

מבחינת רמקולים -

1. קניית קומפוננט 4 אינץ' (חשבתי לכיוון מורל דוטק כרגע, עם טוויטרים של הייבריד חדשים או הMT23).

2. הגבהה של המיקום המקורי ולנסות לשים שם קומפוננט 5.25 (אפשרי בכלל?)

3. יצירת מקום בדלת ע"י ניסור והגבהה עם טבעת ואז אתקין 6.5 אינץ' (מעדיף לא לבצע זאת).

4. לוותר על קומפוננט ולהתקין מאחורה על מדף 6X9 (בעעעע).

יש לציין שאני איש SQ (עם נטייה לעיתים רחוקות מאוד גם להגביר קצת).

כמו כן אשמח לקבל המלצות לקומפוננט בתקציב הנ"ל (עד כ1200 שקלים) ורדיו דיסק חדש (עד 1000) ואם יש מתקינים שכדאי לשוחח איתם (אצל יוסי כבר ביקרתי, בהחלט בחור רציני אבל המחיר לא כל כך מתאים לי כרגע)

תודה לכל מי ששרד את הקריאה הארוכה עד כאן.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום רב

תתחדש לפני הכול ,אחלה אוטו!

לגבי המיקום המקורי בקייק פאנל אפשרי להכניס דיי בקלות גם רמקול 5.25 כל מתקין מנוסה יעשה לך את זה אם אתה כ"כ אוהב סאונד ומשאיר את הרכב לתקופה ולא רוצה לעשות בנייה בדלתות (אני שמתי בגימיני בכל דלת שני וופרים של 6.5 אבל זה אני!

אז מהתרשמות מהעבודה של יוסי דווקא בזה הייתי משקיע ונותן לו לעשות לך קיק פאנל של 6.5 !!!

לגבי מיקום המגבר אני שמתי אותו בתא מטען על הקרש המקורי עם סגירה מעץ ,

לגבי סאב וופר תעשה חלונות שחורים מאחורה וגם על הזכוכית האחורית כמו רוב הגימינים כך שלא רואים כלום וסאב 10 אינץ מספיק שם כך שהוא נכנס בלי שום בעיה .תעשה איטום בדלת האחורית אם אתה שם סאב כי קרטון של שישיית קולה פחות מרעיש מהפח בגימני (-:

mosconi & gladen audio

פורסם

תודה על התגובה,

סאב כבר יש (11 אינץ' בתיבה אטומה קטנטנה שנכנס בדיוק).

המגבר יושב אצלך על הרצפה ופשוט סגרת מעליו?

הסיבה שאני לא רוצה להתקין 6.5 (למעט המחיר כרגע) היא שאני מעדיף לעשות התקנה נקייה ולשמור את האוטו כמה שיותר מקורי מבפנים ולא להרוס פלסטיקה בסדר גודל כזה.

לגבי חלונות, הרכב משמש בעיקר את אחותי רוב השבוע וסופ"ש שאני חוזר מהצבא הוא שלי - אני מעדיף לא להשחיר חלונות.

אבל במידה וכן כמה עולה סט מדבקות כמו שאני צריך והאם יש מדבקות שהם לא שחור לגמרי (רוצה להשאיר קצת מבט החוצה, צריך להינות מהנוף בשטח!)

פורסם

מבחינת סאונד רמקול בדש לעולם לא ישמע טוב אלא אם יהיה לו תיבה,

הכי טוב לבצע בניה לרמקול 6.5 בדלת, אני בטוח שמתקין מקצועי יוכל לבצע את זה בצורה אסטטית ומכובדת.

ממליץ על יוסי בנושאים כאלו

פורסם
מבחינת סאונד רמקול בדש לעולם לא ישמע טוב אלא אם יהיה לו תיבה,

הכי טוב לבצע בניה לרמקול 6.5 בדלת, אני בטוח שמתקין מקצועי יוכל לבצע את זה בצורה אסטטית ומכובדת.

ממליץ על יוסי בנושאים כאלו

הרמקול לא בדשבורד אלה בקיק פאנל בכנף מתחת לדש בורד - אשתדל לצלם ולהעלות תמונה.

ביקרתי כבר אצל יוסי, אני בטוח שהוא יעשה עבודה מעולה אבל המחיר כרגע גדול עליי (בכל זאת עדיין בצבא....)

פורסם

בתחום הזה, הכל זה פשרות -

ציוד יקר יותר התקנה פחות טובה, ציוד זול התקנה מעולה, ציוד טוב והתקנה טובה - עולה יותר.

בקיצור הכל משחק של פרופורציות ומה שווה למי ולמה,

תראה יש לך פה ציוד של כמה - 7 אלף שקל (כלל הHU וכו') ?

מחיר פרופרציונאלי להתקנה כלל בניה זה באיזור ה1500 שקל,

ככה תנצל את הציוד, יותר מזה במחיר אולי כבר עדיף להשקיע ברכיבים,

פחות מזה במחיר אולי כבר עדיף לגרוע ברכיבים.

לדוגמא : עדיף דוטק עם התקנה ראויה, מהייבריד על התקנה גרועה.

בהצלחה בכל מקרה

פורסם

הציוד קיים כבר למעט הד יוניט חדש ורמקולים שאני מחפש (שוב אשמח לקבל המלצות לקומפוננט בתקציב).

אשמח כמו כן לקבל עוד המלצות על מתקינים באיזור המרכז.

פורסם

יש לך את רמי קראדי

רק אל תשכח דבר אחד, לא היית רוצה שמישהו כמו תומר - תומקאר רנתיה, יקח סכין ויגש לדיפון שלך.

זה יראה כמו שזה עולה וזה בדוק !

פורסם

קודם כל אבקש רק המלצות ולא השמצות, לא ביקשתי מתקינים זולים ביקשתי עוד המלצות למתקינים איכותיים אולי קצת יותר זולים.

ושוב, אני כרגע לא מתכוון לחתוך שום דבר בדלת.

פורסם

תודה רבה!

אשמח להמלצות נוספות לקומפוננט (נדמה לי שאלך על לנסות להתקין 5.25) בתקציב.

כרגע הכיוון שלי זה דוטק + MT22, אשמח לרמקולים דומים בסגנון

פורסם

אתה מתכוון להתקנה של מיד 4 אינץ' וטוויטר נורמלי ולהשאיר את המידבאס לסאב?

זה רעיון מעניין....

אגב, מה דעתכם על clarion DXZ585USB בתור יחידת ראש? 1200 ש"ח בארץ עם 3 שנים אחריות.

• תוכן חדש...