Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Panasonic plasma TH42PV80 - מי מכיר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי המלצות חמות על המכשיר הנ"ל, האם מישהו מכיר את המכשיר ?

אשמח לקבל תגובות על טיב המכשיר , המחיר המבוקש כולל מתקן + התקנה על הקיר 6300 , עם אחריות ל 5 שנים מבית יורוקום.

ניתן להשיג את המכשיר ב 800 ש"ח פחות מיבוא מקביל, עם אחריות לשנתים בלבד, מה אתם אומרים ??

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

נחשבת לאחד מדגמי הפלזמה המומלצים בתקציב בינוני.

גם אני שוקל לרכוש אותה, אשמח לדעת מאיפה ההצעה?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני גם קיבלתי המלצות חמות על הנ"ל וגם אני מתכוון לרכוש אחת כזו רק בגודל 50 מישהו יודע על מחיר טוב לכזו איפשהו?

תודה. אגב ראיתי אותה בחנות והיא באמת מעולה בעיקר לשידורי טלוויזה רגילים HD וSD

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם
נחשבת לאחד מדגמי הפלזמה המומלצים בתקציב בינוני.

גם אני שוקל לרכוש אותה, אשמח לדעת מאיפה ההצעה?

אני חיפאי במקור, כך שההצעה היא מחנות בחיפה , אם אתה עדין מעוניין צור קשר בה"פ ואנסה לסייע.

פורסם

אני גם פוזל ל- 50"...צריך להכין את השטח (כלומר את האישה) לכך.

:-)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
טלויזיה מעולה, אבל אולי יש אופציה יותר טובה.. אפשר לדעת מה השימושים שלך?

לראות טלויזיה..

לא מתעניין בספורט (רק מירוצי מכוניות) , ולא רואה סרטים ..

סתם טלויזיה..

פורסם

אני קניתי את הLCD שלהם, 37" (LX80) ב4000, אחרי הנחה לא רעה בכלל.

בנתיים אני מרוצה, אחלה מסך למחיר הזה ואני מעדיף LCD על פלאזמה.

לא ממליץ לקנות מיבוא מקביל.

פורסם

נחשבת לתמורה הטובה ביותר לכסף.

אין שום בעיה לקנות מייבוא מקביל, כל זמן שיש אחריות. אחוז התקלות די זניח ותיקונים מסובכים בין כה וכה לא עושים.

בשביל לראות טלוויזיה - רק פלזמה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מצטרף להמלצה של הבחור מעליי, לגבי יבוא מקביל האחריות קצרה יותר אבל גם המחיר..

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

זה לא רק עניין זמן האחריות!

אלא דגם שמיוצר במקום אחר ולא סתם עולה פחות. האחריות מכסה פחות נזקים, חלקים לא מקוריים וכו'.

מדובר במוצר פחות איכותי, למרות שהוא נושא את אותו שם.

פורסם

אם השימושים נוגעים רק לשידורי טלויזיה עשית בחירה מעולה.

אל תתפשר על האחריות, ליורוקום יש שירות מצויין, יחס אישי ברמה גבוהה מאוד,

החליפו לבן דוד שלי טלויזיה לאחר חודשיים שהופיע פיקסל אחד שרוף, למרות שבחוזה היה כתוב אחרת - דרשו עד 3 פיקסלים שרופים.

ד"א, היום אתה יכול לקנות את הטלויזיה ב-6000 ש"ח עם אחריות של יורוקום.

פורסם
מדובר במוצר פחות איכותי, למרות שהוא נושא את אותו שם.

לא נכון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

למה פלזמה יותר טוב ל"סתם" צפיה בטלויזיה?

האם יש שימושים אחרים שlcd יותר מוצלח עבורם?

האם 2500:1 הוע ערך ניגודיות שנחשב איכותי מספיק?

אני גם בחיפוש אחר טלויזיה שטוחה ושמתי לב שיש טלויזיות "ישנות" בנות שנה בערך של מותגים מובילים

כמו סוני וסמסונג שמציעות 1080P עם 2500:1 .

המחיר הוא חצי. כדאי?

נ.ב.

יחסי המחירים הם בארה"ב , איפה שאני נמצא עכשיו

לפי מה שאני מבין, DVD זה רזולוציה 480 ו-שידורי טלויזיה HD בכבלים או לווין הם 720

הדרך היחידה להשתמש ב-1080 היא בלו-ריי וזה עדיין סיפור לא פשוט ולא הכל יוצא בפורמט הזה,

מה גם שמחיר המכשיר והכבלים המיוחדים מוסיף על מחיר הרכישה של הטלויזיה.

בקיצור, אולי כדאי להתאמץ ולחפש טלויזיה 720 שהייתה מעולה בזמנה(שנה שנתיים אחורה)עם יחס ניגודיות מעולה או טלויזיה 1080 מלפני שנה עם יחס ניגודיות סביר כמו 1:2500 (בהנחה שזה יחס סביר או יותר)

ועוד שאלה אחת: מכר אמר לי שבעוד שכמעט כל היצרנים משתמשים באותם הפנלים , לחלק מהיצרנים כמו סוני, סמסונג וטושיבה יש "עין" מיוחדת שמודדת את כמות האור בחדר ומתאימה את התמונה של הטלויזיה . האם יש אמת בדבר?

שאלתי כל כך הרבה שאלות, לפחות אני אתן משהו. לפני כמה ימים נכנסתי לחנות של bang & Olufson בבוסטון.

מסתבר שהם מוכרים גם טלויזיות עכשיו. כמובן שהם מעוצבות ואיכותיות ובלה בלב בלה

בקיצור, המחיר הוא ואני מבקש לשבת למרות שכולם בטח יושבים: 15000 $ לטלויזיה 40" שהיא הדגם הכי פשוט שלהם.

ה-50ים עוברים את ה-30000$. לו הייתי רוטשילד... בעצם לא ממש... הייתי משקיע במכונית במקום.

http://www.bang-olufsen.com/page.asp?id=238

http://www.bang-olufsen.com/page.asp?id=430

• תוכן חדש...