Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברקס חרום גורר שלילה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה סיפור שקרה לחבר שלי ורציתי לדעת את דעתכם בנושא.

חבר שלי נשא [נסע] ביום שישי בשעות הצוהרים ברחוב מסוים בחולון.[נקודה] הכביש היה דו סיטרי (שתי נתיבים לכיוון אחד).[נקודה] חבר שלי התחיל להתקרב לעבר מעבר החציה.[נקודה] הוא היה על הנתיב הימיני, [רווח]בנתיב השמאלי היה רכב שהתחיל להאט אבל לא עצור לחלוטין.[נקודה] הוא המשיך ליסוע עד שראה מולו אישה שחוצה אתה המעבר [את המעבר] מהצד השמאלי של הכביש.[נקודה] הוא נבהל [ו]בלם בלימת חרום.[נקודה] הוא הספיק לעצור.[נקודה] כמובן שהיתה חריקת צמיגים אבל לא משהו קיצוני.[נקודה] האישה עברה את המעבר בשלום.[נקודה]

ליד החבר שלי בנתיב הימיני היה אופנוע של שוטר.[נקודה] הוא צעק עליו ואמר לו: "מה אתה משוגע מה עשית עצור בצד".[נקודה] הוא [השוטר] ביקש רישיונת נהיגה מה שלא [שלא היו] היה על חבר באותו רגע.[נקודה] חשוב לציין שהשוטר לא היה בתפקיד.[נקודה] החבר הציע לשוטר אם הוא רוצה הוא יוכל לקרוא לאבא שלו [שהוא יקרא לאבא שלו] שיביא את הרישיון אבל השוטר סירב.[נקודה] הוא ביקש את מספר הפלאפון של החבר,[פסיק] תעודת זהות וגם את מספר הרכב. השוטר רשם על סתם חתיכת נייר שעליו להגיע לתחנת חולון ב7 וחצי.[נקודה] השוטר גם ציין שיעשה הכל כדי שישללו לנהג מפורע [מופרע] כזה את הרישיון. אחרי כמה בירורים עם שוטרים בתחנה יתברר [התברר] כבר שאי אפשר לסוגר [לסגור] את הענין מכיוון שהשוטר העביר את הפרטים לקצין והוא יהיה חייב להגיע ביום שני.[נקודה] אמרתי לו שזה נישמע לי מוזר,[פסיק] שגג הוא יקבל על נהיגה בקלות דעת 6 נקודות אבל לא יותר מזה כי אפילו על רמזור אדום אין שלילה (10 נקודות 1000 שקל)[נקודה]

חשוב לציין אין [שאין] לו עברות תנועה והוא נהג חדש (שנה וחצי על הכביש).[נקודה] אז מה דעתכם,[פסיק] שלילה?:roll:

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

אם חבר שלך ידע לדבר טוב ולהסביר שמישהו קפץ לו לכביש והוא בלם בלימת חירום ובסופו של דבר לא קרה כלום, הוא יצא זכאי.

פורסם

החבר שלך לא חשב לרגע אחד: "למה הרכב משמאל מאט לפני מעבר חציה?"

כלומר הוא לחלוטין לא היה מודע למה שקורה סביבו בעת הנהיגה.

מכאן ועד שלילה המרחק גדול אבל המרחק לפגיעה קשה בהולכת הרגל, לא.

פורסם

שוטר תמיד נמצא בתפקיד, גם כאשר אינו לובש מדים.

באשר למקרה שהתרחש לחבר, אי החזקת רישיון גוררת אחריה קנס של 100 ש"ח ללא נקודות.

השוטר יכל להאשים אותו בשני סעיפים:

1. אי מתן אפשרות להולכי רגל להשלים מעבר חצייה בביטחה.

500 ש"ח קנס ו 4 נקודות.

2. אי מתן זכות קדימה להולכי רגל תוך סיכון הולכי רגל (נסיבות מחמירות).

הזמנה לדין ו 10 נקודות.

אם הוא זימן אותו לתחנה לדעתי הוא הולך לקבל הזמנה לדין על כך שסיכן הולך רגל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זימון בעל-פה תופס מיבחינה חוקית ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

איפה בדיוק הסיכון של הולכי הרגל?הוא הרי עצר ונתן להולך רגל לעבור בבטחה.:shock:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

הוא נהג ללא רשיון נהיגה, לכן הוא זומן לתחנה להציג את הרשיונות, ולדעתי גם בנוסף הוא יואשם באחד מהסעיפים הללו.

(לדעתי, אין זה מחייב שכך הקצין יפעל בפועל).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא בטוח שהשוטר רשם בדו"ח פנימי (לבן) בידיוק את אותו הסיפור של פותח השירשור.

נהגת שודים,

יכול להיות שהשוטר יאשים את הנהג בעקיפת רכב שנעצר לפני מעבר חציה (500 ש"ח ו 8 נקודות).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נשמע הזויי לחלוטין שוטר לא יכול לרשום למישהו סתם פתק לבן אדם שיגיע לתחנה

נשמע לי מוזר מאוד כל הסיפור הזה

פורסם

צודק, זו גם אפשרות.

אך העברות שרשמתי נשמעו לי ההגיוניות ביותר מבחינת ביצוע העברה, מכיוון שהיו מעורבים הולכי רגל.

אבל בינתיים אלו רק השערות, ולכן כדאי להמתין ליום שני כאשר החבר יגש לתחנת המשטרה ויעדכן אותנו בתוצאות.

ל'

פורסם
נשמע הזויי לחלוטין שוטר לא יכול לרשום למישהו סתם פתק לבן אדם שיגיע לתחנה

נשמע לי מוזר מאוד כל הסיפור הזה

אתה קובע את זה מתוך איזה ידע?

השוטר יכול לזמן אותך לתחנה גם בעל פה וגם בכתב.

והוא לא נתן לו פתק אלא אמר לו להתייצב בתחנה בשעה מסויימת

לפותח השרשור, לא ממש אפשר להבין מהסיפור מה בדיוק קרה שם כי זה סיפור שהוא סיפר לך ואתה סיפרת לנו.

בכל מקרה תחשוב על זה בצורה כזאת, אתה אמור לנסוע במהירות המתאימה לתנאי הדרך, במיוחד ליד מעבר חציה לפי חוק חייב להאט את הרכב.

מהסיפור אני מבין שהוא חלם חלומות מאחורי ההגה וכנראה גם נסע במהירות שלא מתאימה לתנאי הדרך (אפשר להגיד מופרזת) אם הוא היה צריך לבצע בלימת חירום.

בכל מקרה שינסה לצאת מזה בדיבורים כי אם הוא מגיע לבית משפט והוא עוד נהג חדש זה לא יהיה נעים בכלל.

פורסם
לא בטוח שהשוטר רשם בדו"ח פנימי (לבן) בידיוק את אותו הסיפור של פותח השירשור.

נהגת שודים,

יכול להיות שהשוטר יאשים את הנהג בעקיפת רכב שנעצר לפני מעבר חציה (500 ש"ח ו 8 נקודות).

לפי התאוריה הזאת למעשה, הוא יכול להאשים את הנהג גם בשידול לזנות של הולכת רגל.

אנחנו מתבססים על האמת, ולא על ספקולציות, בכל מקרה השוטר יוכל לרשום מה שבא לו.

ומן הסתם הקצין יקבל את זה, עם פוליטיקה נכונה זה יסתיים בלי כלום, עם קצת פחות טובה מאה שקל על זה שלא היה רישיון, ועם פחות טובה השמיים הם הגבול.

ישראל 2009 צודקת מתמיד !

פורסם
לפי התאוריה הזאת למעשה, הוא יכול להאשים את הנהג גם בשידול לזנות של הולכת רגל.

אנחנו מתבססים על האמת,

ואתה יודע בוודעות מוחלטת שהסיפור' אשר נכתב ע"י פותח השרשור מפיו של החבר, הוא אמת אובייקטיבית, ויש להתבסס רק עליו?

היית במקום ובזמן האירוע?

אני בכלל לא התכוונתי שהשוטר יאשים את הנהג בעבירות שלא בוצעו, אלא יכול להיות שהשוטר ראה את המצב בצורה אחרת מאשר הנהג.

הבנת ממה שכתבתי רק את מה שרצית להבין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
זימון בעל-פה תופס מיבחינה חוקית ?

אטנשן פליז

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...