Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, בדקתי ביד 2 בקשר לרכב הזה, משום מה שמתי לב

שאנשים מוכרים אותו בחלק מהמקרים 4 ו 5 אלף מתחת למחירון

ובחלק מהמקרים אפילו 8 אלף מתחת למחירון.

התייעצתי עם בנאדם שמבין ברכבים באיזור שלי, הוא המליץ לי על היונדאי

אמר שגם מתאים לי מבחינת הסכום שאני מוכן להקדיש לנושא וגם מתאים

מבחינת מרחקים שבהם אני מתכנן לנסוע בהם ביום יום (רמלה נתניה)

ושהרכב לא צורך יותר מדיי דלק (צריכה נמוכה)

השאלה שלי, אם בעצם הרכב הזה טוב כמו שאומרים עליו, למה הוא נמכר

ב4 ו 5 ובחלק מהמקרים גם ב7 ו 8 אלף מתחת למחירון? (אני כמובן

מדבר על רכבים שלא עברו תאונה לטענת המוכר) או שאולי ההמלצה

שנתנו לי לגבי היונדאי גטס לא כל כך טובה?

פורסם

הגטס היא מכונית בינונית בכל קנה מידה. במודלים הראשונים הייתה לה בעיית צריכת דלק בגיר אוטומטי בעיקר, כך שבמובן הזה היא אולי לא ממש מתאימה. העובדה שיש המון מכוניות מליסינג פוגעת בשוק שלה ולכן היא נסחרת מתחת למחירון. הבעיה היא שהמכוניות מליסינג הן לרוב ברמת הגימור הנמוכה ביותר, שכוללת רק כרית אוויר אחת וללא מערכת ABS - כמעט בלתי נסלח במכונית מודרנית. אם מדובר על גרסה זו הייתי מוותר עליה במקומך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המכונית גם כ"כ נפוצה שבשביל למכור אותה אנשים חייבים להציע אותה מתחת למחירון.

בסופו של דבר זו בחירה לא רעה אם אתה מוצא אקזמפלר שמור ועם האבזור המתאים (כמובן רק דגם ידני).

פורסם

הגטס האוטומטית שלפני מתיחת הפנים שנעשתה בשנת 2006 סובלת משילוב לא מוצלח של הגיר האוטומטי והמנוע. בנוסף לזה היא נמכרה עם אבזור בטיחותי דליל לחברות הליסינג וההשכרה, ולכן מומלצת פחות.

אחרי מתיחת הפנים תצרוכת הדלק והאבזור השתפרו (ABS כלול בכל הדגמים, כמדומני).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אז תאחלס כמה הרכב צורך 1 לכמה?

ועל איזה רכב הייתם ממליצים לי עד 35 אלף, רכב מיני שצריכת הדלק שלו הרבה יותר טובה

והשנתון שלו גם כן יכול להיות נחמד וחביב

פורסם
אחרי מתיחת הפנים תצרוכת הדלק והאבזור השתפרו (ABS כלול בכל הדגמים, כמדומני).

עד אמצע 2008 עדיין הייתה קיימת גטס GLF, עם כרית אוויר אחת וללא ABS, אחר כך הגירסה הזאת בוטלה, והרמה הבסיסית הפכה להיות GLI, עם שתי כריות ו ABS.

אז תאחלס כמה הרכב צורך 1 לכמה?

בערך 1 ל 12 בדגם החדש (2007 ומעלה), ובערך 1 ל 10.5 - 11 בדגם הישן, הכל בנהיגה סבירה ורגועה, 50% עיר, 50% כביש פתוח.

פורסם

בדגמים הישנים היו שרשורים שאנשים התלוננו על צריכת דלק של 1 ל7 באוטומטית.

אני חושב שבכלל עדיפה הגרסה הידנית גם מבחינת צריכת דלק וגם מבחינת האמינות בסופו של דבר.

• תוכן חדש...