Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה התחדשתי במאזדה לאנטיס שנת 2000 בעלת נפח מנוע 1840.

האוטו יפהפה ושמור מאוד ואני רוצה לשמור עליו ככה.

בטופס בדיקת הקניה צויינו התקלות הבאות:

תושבת גיר פגומה - להחליף

נזילת שמן ביוניט של המנוע מאחורה.

ניקוי מערכת הזרקת הדלק.

החלפת רצועת אלטרנטור.

החלפת רצועת טיימינג+ מותחנים. (נאמר לי במקום אחר שמומלץ להחליף על הדרך משאבת מים)

נזילת מים (של הרדיאטור) קטנה מהצינורות. (לא משהו רציני אבל צריך לתקן)

אז ככה, אני כמובן שרוצה לשמור על האוטו ורוצה לתקן את הכל.

ברכב הישן הייתי מטפל במוסך כלשהו וכעת אני מתלבט אם לעשות את כל התיקונים במוסך מורשה מאזדה או במוסך שהייתי מטפל עד כה.

מצד אחד , במאזדה אני יכול להיות בטוח שהכל מקורי והכל מורכב נכון כי הם עובדים רק על מאזדות, אבל מצד שני שמעתי שהם שוחטים במחיר . האם זה נכון ?

מה דעתכם בנושא? וכמה לדעתכם יכול להיות ההפרש על תיקון כזה בין מוסך מאזדה למוסך רגיל?

פורסם

ברוב המקרים מוסך מורשה יהיה יקר יותר ממוסך כללי.

עלות הטיפול תלוייה גם בסוג החלפים שתשתמש בהם:מקורי חדש או תחליפי חדש.

מוסך כללי מכיר את רוב אם לא כל סוגי הרכבים ואם אין תקלה מיוחדת שמצריכה מכשור מיוחד לאבחון לא רואה צורך לפחות באופן אישי לטופל במוסך מאזדה,אם כי השיקול הוא כלכלי נטו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ראשית, לא ציינת מספר קילומטרים וזהו נתון חיוני שעל פיו ניתן לקבוע אם להחליף רצועת טיימינג ומתי לעשות טיפול ואיזה.

שנית, נכון, במוסכים מורשי יבואן שוחטים במחיר. אין לך מה לדאוג, הדגם הנ"ל מיוצר משנת 1999 ורוב המוסכים כבר

למדו לעבוד עליו (לא שזה כ"כ מסובך). גם שם אתה יכול לבקש שירכיבו חלפים מקוריים בלבד. רוב חנויות החלפים העובדות

עם המוסכים מוכרות גם חלפים מקוריים לרוב סוגי הרכב.

תתחדש וסע בזהירות :mm_yeah:

• תוכן חדש...