Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה...

לאחר חודשים רבים בה הצרפתיה שלי AKA פז'ו 205 1400I מבציר 94 לא הריחה מה זה מוסך, יש לי בעייה. :oops:

יש לי נזילה מאיזור חגורת הטיימינג. ולאחר ביקור קצר במוסך נאמר לי כי זה יכול להיות גומיה קטנה, אך יש צורך לפירוק מאסיבי... וזה יעלה לי לפחות 600-700 שקל במקרה הטוב.שבמילים אחרות,עוד לא מצאנו איך להשחיל אותך, אבל בטוח אחר כך נחשוב על משהוא..... :evil:

הנזילה ממש קטנה, ובחודשיים אולי המנוע איבד ליטר שמן, כמובן, כל 3 ימים אני בודק, ולפי הצורך הוספתי...

השאלה: האם אני חייב לתקן את זה? קיים חשש לנזק רציני אם אני לא יתקן? ובמקום יוסיף כל חודש שמן בשווי 10 שקל?

כמובן, אני חייל, כך שהתיקון יגזול ממני משכורת של חודשיים :( .......אחרת הייתי מתקן ישר.

ועוד משהוא, לאחר בדיקה שלי התגלה שהמיים באוטו הם בצבע חרה. חום כזה...

לאחר התייעצות עם אבא שלי, הוא טוען שזה סתם חלודה או משהוא כזה, וזה שטויות. וכמובן, שלא נחסך ממני תיאור של איך הם היו מתקנים במלחמת יום כיפור טנקים עם מי ים :roll: .....

האם זה הורס משהוא? צריך אולי לפרק את מיכל המים, לרוקן, לנקות ולמלות מי מזגן?

תודה ממני ומהמותק..

פורסם

בקשר לשאלתך, אם נזילת השמן כבר הרטיבה את רצועת התזמון (טיימינג) אז היא בסכנת החלקה ו/או קפיצה על פני גלגלי השיניים שמובילים אותה ולאה לנזק גדול יותר למנוע.

לכן כדאי לפתוח ולתקן הנזילה. לאף מכונאי או מוסך אין עיני רנטגן כך שחובה לפרק ולראות את מקור הנזילהואם יש נזק נוסף או נלווה. אם אתה רוצה, דרוש להיות נוכח בזמן הפרוק ותרץ זאת שאתה רוצה הן לראות את הנזילה עצמה והן ללמוד קצת על מבנה הרכב ולהבין את תחזוקתו הנכונה.

אם אתה חושב שהמוסך רק רוצה "להשחיל" אז החלף למוסך אחר.

בברכה - רפי לין :idea:

פורסם

ועוד משהוא, לאחר בדיקה שלי התגלה שהמיים באוטו הם בצבע חרה. חום כזה...

לאחר התייעצות עם אבא שלי, הוא טוען שזה סתם חלודה או משהוא כזה, וזה שטויות. וכמובן, שלא נחסך ממני תיאור של איך הם היו מתקנים במלחמת יום כיפור טנקים עם מי ים :roll: .....

האם זה הורס משהוא? צריך אולי לפרק את מיכל המים, לרוקן, לנקות ולמלות מי מזגן?

תודה ממני ומהמותק..

אז כן, צריך לבצע ריקון וניקוי מע' קירור.

תלמד :!::idea:

הדבר החשוב ביותר ברכב(ובצרפתיה בפרט) הוא איכות נוזל הקירור שבה.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

תודה... אז לסיכום,

אני ילך למוסך.... אבל לא לאלה שהייתי שם.. שונא את השירות לקוחות שלהם, מכירים את זה שבאים אלייהם והם עושים טובה שהם מדברים אתכם? :evil: זה מרתיח אותי.

אולי מישהוא מכיר מוסך טוב באיזור פרדס חנה - חדרה?

ואם אפשר אולי הערכת מחיר כמה יכול לעלות פירוק והרכבה, ללא החלק שיהיה צורך להחליף? רק כדי שאני אדע איפה אני עומד... וכמה לצפות שיואמרו לי.

באופנועים אני מבין ממש טוב, אבל במכוניות יכולים לדפוק אותי בקלות יחסית...

בקשר לניקוי מערכת הקירור, מה עלי לעשות בדיוק? חוץ מלפרק את המיכל, לנקות ולמלות?

יש עוד איזה משהוא שיש לעשות :?:

תודה :idea:

• תוכן חדש...