Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האוטו הזה מתנדנד על הגבול שבין מכוער ומזעזע לבין מגניב.. אבל אני חושב שבתכלס ברור מה הוא באמת :wink:

Lancia Dedra 1.6 i.e 92 כבר לא בועטת :-(

פורסם

היונדאי הזאת נראית כמו בלון על גלגלי 13". סט חישוקים מוגדל ב-2" ישלים את התמונה.

פורסם

חח מצחיק מה שאנשים עושים . שיהיה להם בהצלחה ואני מאחל להם ולכולנו שיגיעו למכונית שהם חולמים עליה .

פורסם
עזבו אחרי שראיתי dl שנת טראמפאמפולי עם סמל (ועוד אחד ענק) של פרארי שום דבר לא יפתיעה אותי .

ראיתי דבר דומה.

פיאט אונו עם סמל של קורבט :idea:

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

אני ראיתי פוולקסוואגן בורה עם סמלים של TYPE R כולל הסנפיר למעלה.:shock::lol:

נ.ב הבורה היתה דיזל.

פורסם

אם הייתי משיג סט שלם של סמלים של פרארי לכל הצדדים של האוטו כולל שם של איזה דגם, הייתי שם על האונו וגם מחליק את הסמל הקדמי בגריל.

זה פשוט קורע אותי מצחוק חחח

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
אם הייתי משיג סט שלם של סמלים של פרארי לכל הצדדים של האוטו כולל שם של איזה דגם, הייתי שם על האונו וגם מחליק את הסמל הקדמי בגריל.

זה פשוט קורע אותי מצחוק חחח

זה לא מצחיק זה חילול קודש .:bad-word:

• תוכן חדש...