Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא X1/9

amir74
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתלבטות היא כזו.באירופה הן נמכרות יקר(2000 יורו ומעלה) אך מחיר ההובלה כמו שהבנתי נע ביו 600 ל1000 דולר.בארה"ב הן נמכרות בזול (מצאתי ב650 דולר עם מזגן) אך לא ידוע לי מחיר ההובלה.אשמח אם תשתפו אותי /תתקנו אותי.תודה מראש.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

יש המון שרשורים על זה בפורום. תריץ חיפוש. יש אפילו מדריכים שלמים איך להביא ועלויות.

פורסם

אמיר , תעשה חיפוש כבר יבאו את הX1\9 מארה"ב לא כ"כ ממזמן והיה שרשור שלם.

מה שכן , האם לא קיים חוק שאוסר על יבוא מארה"ב לרכבים שאינם יוצרו שם?.

פורסם

מצטער שהטרדתי אתכם. הובלה מהחוף המערבי של ארה"ב לישראל יקרה בערך ב $700 מהובלה מהחוף המזרחי. הביטוח הוא 1.5-1.8% מהערך המוצהר בכל מקרה. זמן ההפלגה מניו יורק לישראל כ 16 יום.

לצורך השוואה בין החברות השונות וכדי לקבל מושג על סדר הגודל של ההוצאה, המצאתי אוטו והזנתי את נתוניו לחברות השונות לצורך הובלה מניו - יורק לישראל. קיבלתי הצעות מ 8 חברות שונות. היקרה ביותר להובלה בקונטיינר היתה $2800 והזולה ב RORO היתה $1280. מחירים אלו לא כוללים ביטוח והוצאות משרדיות בארה"ב ("documentation" ) שזה עוד $50 לערך.

ציטוט מאתר

http://www.classiccar.co.il/narticles/activenews_view.asp?articleID=200

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אתה לא מטריד , הפורום בא בכדי לעזור , אך העניין שאת התשובות שתקבל מחיפוש בשרשורים ישנים יותר יניב הרבה מעבר למה שאנחנו יכולים לענות לך.

פורסם

העיניין של "תעשה חיפוש "נהיה להיט בכל הפורומים.

לא יותר הגיוני שמישהו שכבר יודע מה המספר שאני מחפש יזרוק אותו לפה מאשר שאני אבזבז חצי יום בקריאת שרשורים?

"שאת התשובות שתקבל מחיפוש בשרשורים ישנים יותר יניב הרבה מעבר למה שאנחנו יכולים לענות לך." אני מצטער אבל אם אתה לא יודע לענות למה אתה מגיב לשרשור ואני מקווה שאתה לא נעלב פשוט אני לא מבין למה.

fiat x1/9

פורסם

שאלת שאלה , לא כ"כ מדוייקת .

אני יתחיל לספר לך עכשיו אגדה על הX1\9?.

בגלל זה את רוב המידע תמצא ע"י חיפוש.

זה שאתה מתעצל לעשות את זה זה משהו אחר.

חיפוש של 7 שניות על השעות : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=182564&highlight=X1\9

תוכל למצוא מידע ולפנות בה"פ לבעל הרכב שייבא אותו ותקבל פרטים ומידע מלא.

בהצלחה.

פורסם

רכבים אירופיים שנמכרים בארה"ב עוברים כמה שינויים שמעלים להם את המשקל ומורידים להם את ההספק.

ובקיצור,האירופאי יותר טוב

אייל

פורסם
רכבים אירופיים שנמכרים בארה"ב עוברים כמה שינויים שמעלים להם את המשקל ומורידים להם את ההספק.

ובקיצור,האירופאי יותר טוב

בשנתונים האלה הוסיפו להם פגושים פדרליים כבדים עם בולמי זעזועים (ראה את הלנצ'יה ואת הוולבו 240 בשרשורים מהשבוע) וממיר קטליטי שסירס את המנוע ברכבים מקליפורניה.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
בשנתונים האלה הוסיפו להם פגושים פדרליים כבדים עם בולמי זעזועים (ראה את הלנצ'יה ואת הוולבו 240 בשרשורים מהשבוע) וממיר קטליטי שסירס את המנוע ברכבים מקליפורניה.

X1/9 מדגמי 1978 ואילך(1.5) נמכרה עם פגושים פדרליים אלו בכל העולם, על מנת להימנע מיצור 2 דגמי פגושים שונים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אמיר , תעשה חיפוש כבר יבאו את הX1\9 מארה"ב לא כ"כ ממזמן והיה שרשור שלם.

מה שכן , האם לא קיים חוק שאוסר על יבוא מארה"ב לרכבים שאינם יוצרו שם?.

החוק שונה אם אינני טועה

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...