Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הראש לא אדיוט

אנחנו אלו שהבאנו למצב כפי שהוא ,הראש לא דחף אותנו לזה,אלא אנחנו לעצמנו

כשאתה רואה מה קורה בתאונות הדרכים הקטלניות אתה מבין כמה אידיוטים הם אנחנו עצמנו

אני שב ודורש מכל רשויות האכיפה להגביר את הלחץ על הנהגים ולהציל נפשות בישראל

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה גרמניה ?

תרבותך גרמנית ?

התנהגותך גרמנית?

סבלנותך גרמנית ?

שיקול הדעת שלך גרמני ?

גרמני נוסע בתוך העיר 90 קמ"ש ? ישראלים עושים את זה כאילו אין מחר,אין ילדים על מעברי חצייה,אין קשישים שלפעמים טועים

כשאנחנו ניהיה בעלי מנטליות גרמנית נפתח את נושא המהירות ושאר העברות האחרות לדיון מחודש.

תעשה לנו טובה ותשים רגע לב - אתה באמת חושב שמצלמה על קטע כביש ישר באיילון יעזור במלחמה בתאונות דרכים?! אתה באמת חושב שהמניע של הפרויקט הזה הוא הפחתת מספר הנפגעים בכבישים?! תקרא רגע תגובות של אנשים.

אתה בעד לשים מצלמות מהירות בתוך העיר? אני בעד. כן.

אתה בעד לשים מצלמות מעט לפני עיקול מסוכן? אני בעד. כן.

אני חושב שבמקרים הנ"ל תהיה למצלמות יעילות מסוימת.

אבל למה לשים מצלמות בקטע מהיר ולא מסוכן? רק כדי לייצר הכנסות!!!!

שים דברים בפרופורציה ושים לב לנושא הדיון - אף אחד לא אמר להפסיק את האכיפה. ההתיחסות כאן היא לעניין המהירות בלבד. השקעה של 350 מליון שקל על מצלמות מהירות היא חסרת פרופורציה יחסית לתרומת חציית המהירות המותרת למספר ההרוגים בכבישים - בהשוואה לתרומה של גורמים אחרים. תבדוק רגע טוב טוב עם עצמך, אתה הרי מבין שהמניע להצבת המצלמות הללו היא יצירת מנגנון להגדלת ההכנסות. לא צמצום תאונות הדרכים כתוצאה ממהירות. עובדה שהם הזכירו זאת. אני מרגיש שזה מיותר בכלל להסביר לך את זה. מהדרך שאתה מסוגל להתנסח אני בטוח שאתה מבין טוב מאד כמה הפרויקט הזה מיותר. מבטיח לך שאנשים שגולשים כאן היו הוגים תכנית יעילה יותר לצמצום מספר הנפגעים בכבישים בעזרת 350 מליון שקל, אך ורק משום שההכנסות מנסות לא מענינות אותם.

אולי אישית זה מעצבן. לא נשחית כאן מצלמות אבל בהחלט נתגונן מפניהן!

פורסם

לא בטוח, אולי.

אני באופן אישי לא, אבל אני מכיר כמה וכמה אנשים שכן יהיו מוכנים להתארגן ולהשחית את המצלמות.

פורסם

גם אני בעד אכיפה, באופן שתואם את החשיבות של העברה.

לכן לפני שזורקים רבע מיליארד שקלים על משהו שלא יעזור,כדאי לתעל אותם למקומות שכן יעזרו

ובנוסף לשנות את סדרי העדיפויות של המשטרה, תקציבים ותוכניות זה הכל טוב ויפה

אבל אם בסופו של יום מתנ"א ימשיכו לנחור בניידות עם מולוטונובה שמנפיקה דוחות, לא יהיו פחות הרוגים בכבישים.

בנוסף לכך צריך לשנות את מערך ההכשרה של הנהגים ולשפר את התשתיות, הצפיפות בכבישים היא בלתי נסבלת.

מדינת ישראל היא בין המדינות הצפופות בעולם מבחינת יחס מכוניות לק"מ של כבישים.

כדי להקל צריך לתכנן מערכת תחבורה ציבורית יעילה שתגרופם להורדת מספר הרכבים בכביש.

כל זה דורש תכנון יעילות וכוונה אמיתית.

אבל עדיף לקבור את הראש בחול להאשים בכל תאונה את הגורם האנושי ורק להגביר את האכיפה.

xy2050 אתה טוען שאנחנו הולכים לאבדון בכבישים, גם אני, אני רק מבין שהמשטרה היא לא זו שתציל אותנו!

תתעורר!

פורסם

אלו שאתה מכיר ויהיו מוכנים להשחית רכוש לא להם הם אלו שיביאו את גל האכיפה הבאה,כך תלך הטבעת ותתהדק סביב אלו המחשיבים עצמם גרמנים....

מי שמשחית רכוש לא לו הוא בדרך כלל גם סוג הטיפוס שטס לפני מעבר חצייה,חוצה באדום,חונה בשורה שלישית לקנות סגריות,דורס על מעבר חצייה,עוקף מימין,אינו שומר מרחק ובשלב מסויים גורם לתאונה עם נפגעים.

פרנקוס מכובדי אל תבייש את הפורום

פורסם
גם אני בעד אכיפה, באופן שתואם את החשיבות של העברה.

לכן לפני שזורקים רבע מיליארד שקלים על משהו שלא יעזור,כדאי לתעל אותם למקומות שכן יעזרו

ובנוסף לשנות את סדרי העדיפויות של המשטרה, תקציבים ותוכניות זה הכל טוב ויפה

אבל אם בסופו של יום מתנ"א ימשיכו לנחור בניידות עם מולוטונובה שמנפיקה דוחות, לא יהיו פחות הרוגים בכבישים.

בנוסף לכך צריך לשנות את מערך ההכשרה של הנהגים ולשפר את התשתיות, הצפיפות בכבישים היא בלתי נסבלת.

מדינת ישראל היא בין המדינות הצפופות בעולם מבחינת יחס מכוניות לק"מ של כבישים.

כדי להקל צריך לתכנן מערכת תחבורה ציבורית יעילה שתגרופם להורדת מספר הרכבים בכביש.

כל זה דורש תכנון יעילות וכוונה אמיתית.

אבל עדיף לקבור את הראש בחול להאשים בכל תאונה את הגורם האנושי ורק להגביר את האכיפה.

xy2050 אתה טוען שאנחנו הולכים לאבדון בכבישים, גם אני, אני רק מבין שהמשטרה היא לא זו שתציל אותנו!

תתעורר!

אכיפה ,חוק,כיבוד החוק,והעדפותיך האישיות אינם תכנית כבקשתך.

יש מי שקבע ועלינו לציית,מכאן הכל מתחיל.

ולא ניתן לכבד את העדפותיו האישיות של כל אחד,לכן נקבעו כללים ויש לפעול לפיהם.

מאחר ומיעוט אינו מכבד את החוק וגורם נזק יש להכביד שיטות אכיפה ולהציל גם את זה שמפר את החוק וגם את זה ששומר עליו.

תנסו לנהוג כחוק ותראו שהמצלמה לא שולחת דוח.

תנו זכות קדימה ותאטו בצומת והשוטר לא יציק לכם

תגרמו לשוטר להשאר ללא "פרנסה" וללא מעש

מי שרוצה לא לשלם בכל מקרה שימיר בימי מאסר,ככה "תדפקו" את המערכת ותראו לכולם איך לא יצאתם פראיירים.

סעו בעיר במהירות מותרת ותתגאו שהצלתם זקן שחצה בפתאומיות

סעו לגרמניה ושחררו שם את הסוסים,או תנסו לנסוע מהר היכן שאסור ותטעמו את נחת זרועם של הייקס

בקיצור...לא הכל בחיים מסתובב סביב הרכב שלכם,יש עוד כמה דברים מעניינים.

פורסם
בנתיים אתה זה שמבייש אותנו, ואת הפורום הזה.

במקרה שלא שמת לב, אתה בפורום חובבי מוטוריקה ורכבים.

חובבי מוטוריקה אינם רשאים לעבור על הכללים.

תתארגנו למרוצים,תשלמו,ותיהיו מוגנים,סבבה !

בכביש אתם תצייתו לחוקי התנועה ואם לא תשלמו או תמירו במאסר.

תחזקנה ידי העושים במלחמה הצודקת בתאונות הדרכים !

האם יש הבדל בין חובב מוטוריקה לחובב ציפורים ? אין הבדל,שניהם נקטלים חס וחלילה בתאונות.

פורסם
תעשה לנו טובה ותשים רגע לב - אתה באמת חושב שמצלמה על קטע כביש ישר באיילון יעזור במלחמה בתאונות דרכים?! אתה באמת חושב שהמניע של הפרויקט הזה הוא הפחתת מספר הנפגעים בכבישים?! תקרא רגע תגובות של אנשים.

אתה בעד לשים מצלמות מהירות בתוך העיר? אני בעד. כן.

אתה בעד לשים מצלמות מעט לפני עיקול מסוכן? אני בעד. כן.

אני חושב שבמקרים הנ"ל תהיה למצלמות יעילות מסוימת.

אבל למה לשים מצלמות בקטע מהיר ולא מסוכן? רק כדי לייצר הכנסות!!!!

שים דברים בפרופורציה ושים לב לנושא הדיון - אף אחד לא אמר להפסיק את האכיפה. ההתיחסות כאן היא לעניין המהירות בלבד. השקעה של 350 מליון שקל על מצלמות מהירות היא חסרת פרופורציה יחסית לתרומת חציית המהירות המותרת למספר ההרוגים בכבישים - בהשוואה לתרומה של גורמים אחרים. תבדוק רגע טוב טוב עם עצמך, אתה הרי מבין שהמניע להצבת המצלמות הללו היא יצירת מנגנון להגדלת ההכנסות. לא צמצום תאונות הדרכים כתוצאה ממהירות. עובדה שהם הזכירו זאת. אני מרגיש שזה מיותר בכלל להסביר לך את זה. מהדרך שאתה מסוגל להתנסח אני בטוח שאתה מבין טוב מאד כמה הפרויקט הזה מיותר. מבטיח לך שאנשים שגולשים כאן היו הוגים תכנית יעילה יותר לצמצום מספר הנפגעים בכבישים בעזרת 350 מליון שקל, אך ורק משום שההכנסות מנסות לא מענינות אותם.

במקרה או שלא אני מעורה בתכנית המדוברת,הסר דאגה,עומדים להפתיע אותך כפי שלא חשבת,הפעם מעורבים בזה המוחות של תים,תיהיה רגוע.

פורסם
במקרה או שלא אני מעורה בתכנית המדוברת,הסר דאגה,עומדים להפתיע אותך כפי שלא חשבת,הפעם מעורבים בזה המוחות של תים,תיהיה רגוע.

העובדה שאתה מעורה בתכנית לא מפתיעה :)

מקווה שתיקח לתשומת ליבך את הפידבקים כאן ושיש לך השפעה בקבלת החלטות שם.

לא מכיר את המוחות בתים, אבל מקווה שהם מוצלחים יותר מהמוחות במשרד התחבורה.

פורסם

xy2050 הבנו כבר שאתה מושתל, זה די ברור, לך תגיד לבוסים שלך שיפסיקו לחפש לחלוב את האנשים וישקיעו יותר במניעת תאונות דרכים, על הדרך תבקש מהם לא לפזר התארגנויות של אירועים מוטוריים ואז תבוא לדבר איתי על מירוצים סגורים.

פורסם
אכיפה ,חוק,כיבוד החוק,והעדפותיך האישיות אינם תכנית כבקשתך.

יש מי שקבע ועלינו לציית,מכאן הכל מתחיל.

ולא ניתן לכבד את העדפותיו האישיות של כל אחד,לכן נקבעו כללים ויש לפעול לפיהם.

מאחר ומיעוט אינו מכבד את החוק וגורם נזק יש להכביד שיטות אכיפה ולהציל גם את זה שמפר את החוק וגם את זה ששומר עליו.

תנסו לנהוג כחוק ותראו שהמצלמה לא שולחת דוח.

תנו זכות קדימה ותאטו בצומת והשוטר לא יציק לכם

תגרמו לשוטר להשאר ללא "פרנסה" וללא מעש

מי שרוצה לא לשלם בכל מקרה שימיר בימי מאסר,ככה "תדפקו" את המערכת ותראו לכולם איך לא יצאתם פראיירים.

סעו בעיר במהירות מותרת ותתגאו שהצלתם זקן שחצה בפתאומיות

סעו לגרמניה ושחררו שם את הסוסים,או תנסו לנסוע מהר היכן שאסור ותטעמו את נחת זרועם של הייקס

בקיצור...לא הכל בחיים מסתובב סביב הרכב שלכם,יש עוד כמה דברים מעניינים.

מה הקשר מחט לתחת ?

מהירות מופרזת היא הגורם השישי~ לתאונות דרכים ? אחלה, שתהיה גם הגורם השישי באכיפה.

לא יכול להיות שכל משאבי האכיפה מופנים לעברה הזו.

פורסם

כמו שאמרתי, הראש אידיוט.

תבין כבר שהאנשים היחידים שבעד המהלך הזה הם אלו שהולכים להרוויח מזה כסף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...