Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הבנתי מה קורה כאן.

אני בטוח שכולנו נתקלנו במצב בו אנו מתקשרים לנותן שירות כלשהו, ואנו נענים ע"י מזכירה אוטומטית, המבשרת כי "פנייתכם חשובה לנו, אנא המתינו ונתפנה אליכם".

חברים, לדעתי נתקלנו במזכירה האוטומטית המקוונת הראשונה!

אני אמתין עד שירימו את השפופרת... אולי מישהו שם יוכל להגיב בסלוגן או סיסמא חדשה שעוד לא שמעתי.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אני מכריז על XY כעויין לפורום, אם הייתי מנהל בטח היתי נותן לו בעיטה ווירטואלית.

מלבד צדקנות פאטתית לא שמעתי ממך שום דבר בעל טעם, וכמו שהמליץ לי סבי- כשאתה מתווכח עם אידיוט אנשים מהצד לא יידעו להבדיל מי זה מי, קחו את עצתי חברי פורום יקרים ותנו לשתול של ההפקה להמשיך להתנצח עם עצמו.

שלא יהיו טעויות, אני בעד פלורליזם מחשבתי, אלא שלשמוע את אותן מנטרות שחוקות כבר נמאס.

ספר לנו על בטיחות פאסיבית של תשתית, על פיתוח מיומנויות ועזוב אותנו מדיבור שחוק ומשעמם על אכיפת מהירות.

או כמו שצ'רצ'יל אמר- אי אפשר לעבוד על כולם כל הזמן, צא וחפש פורום אחר לרעות בו ועזוב אותנו במנוחה.

שבת שלום.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

אני רוצה רגע לדבר עם כל משתתפי הדיון הזה שהצביעו אביגדור ליברמן בבחירות האחרונות כי הוא איש חזק,

ואיש שיודע מה הוא עושה, ואיש שיודע מה צריך לעשות ועוד כל מני סיסמאות כאלה.

אביגדור ליברמן היה שר תחבורה לפני 6 שנים, כשלרובכם לא היתה עדיין זכות בחירה.

גם אז הוא היה איש חזק, ידע מה צריך לעשות ועשה את זה (בלי להתייעץ עם אף אחד על כלום).

זה מה שהוא עשה אז.

קיראו את הכתבה שבלינק.

אני מקווה שלפחות חלקכם יבין שהמדינה לא "עושה לנו דווקא" שום דבר.

אנחנו, הבוחרים, עושים את זה לעצמנו.

מי שהצביע "ליברמן" בבחירות האחרונות צריך להנמיך משמעותית את הווליום של תלונותיו על מערך המצלמות החדש הזה.

מצאת מקום לפרסם בו תעמולה פוליטית?

חבל רק ששכחת להזכיר שכמעט מחצית מהמצלמות שהוא רצה להתקין הן מצלמות רמזור. בנוסף, לא ציינת שבאותה נשימה הוא דיבר על החמרת הענישה של הנוהגים תחת השפעת סמים ואלכוהול, ושל נהגים הנוהגים בפסילה. כמו כן הוא דיבר על חיזוק ההרתעה, והגברת הענישה במקרים של עבירות חמורות.

אם כבר אתה מעלה את הנושא במסווה של דיון לא פוליטי, אז תציג את כל התוכנית שלו שבה מצלמות המהירות הן רק חלק מהתוכנית (החלק הלא נחוץ והשגוי, אבל עדיין רק חלק מהתוכנית), ולא כאילו מצלמות המהירות זה הדבר היחידי והעיקרי בתוכניתו.

פורסם
מכובדי

אל תאמר אמן רק נהג לפי הכללים ותן כבוד לזולת בכביש כולל הולכי רגל סע כחוק

אין צורך שתשפיע על רשויות האכיפה,השפעתך היא באופי התנהגותך שלך ושלנו

למשטרה למחוקק ולמדינה אין מה לעשות בנושא הקטל,הכל מוטל על כתפינו שלנו,אנחנו האחראים למצב

את התאונות מבצעים הנהגים,אנחנו,אתה,חברך,הכל נתון בידינו שלנו

אם ננהג כפי שצריך והמצב ישתנה לטובה גם האכיפה תדעך בשלב כלשהו

תים והרשויות בהכירם אותנו יודעים שהפתרון לא מעבר למפתן ולכן הם פועלים

תגמולם יהיה אפס אחד גדול אם אתה במקום לדלג עלי מקלדת תשכנע את חבריך לנהוג בהתאם

נסיעה זהירה ומהנה לכולם

אתה שוב טועה ומתעלם ממה שכותבים לך,האחריות היא לא רק על הנהגים היא גם של הממשלה

בחינוך, הכשרה, שיפור תשתיות ואכיפה ע"פ סדר עדיפויות אמיתי של עברות התנועה.

אני לעולם לא אומר אמן לאכיפת עברות תנועה שעיקרה אכיפת עברת מהירות.

לנהל איתך דיון זה כמו לנהל דיון עם קיר (בעצם עדיף לנהל דיון עם קיר הוא לפחות לא פולט אותם שטויות כמו תקליט שבור)

פורסם
מצאת מקום לפרסם בו תעמולה פוליטית?

חבל רק ששכחת להזכיר שכמעט מחצית מהמצלמות שהוא רצה להתקין הן מצלמות רמזור. בנוסף, לא ציינת שבאותה נשימה הוא דיבר על החמרת הענישה של הנוהגים תחת השפעת סמים ואלכוהול, ושל נהגים הנוהגים בפסילה. כמו כן הוא דיבר על חיזוק ההרתעה, והגברת הענישה במקרים של עבירות חמורות.

זאת לא "תעמולה פוליטית" כשמזכירים איך מעשיו האידיוטים של פוליטיקאי כוחני מתרגמים, באיחור של שש שנים, לפרויקט התעמרות בנהגים וגבייה מיותרת של רבע-מיליארד ש"ח בדו"חות תנועה.

ככה זה אמור לעבוד במדינות מתוקנות - פוליטיקאים מבצעים פעולות לטובת האזרחים ואז נשפטים על הפעולות האלה בקלפי מספר שנים אחר-כך.

במדינות המתוקנות האלה, דיון במורשת שהותיר אחריו פוליטיקאי אינה "תעמולה פוליטית".

במדינה שלך ושלי שום פוליטיקאי - מלבד ראש הממשלה ו(אולי) שר הבטחון- לא נשפטים בקלפי על כלום.

כשאני מזכיר למשתתפי השרשור הזה שההחלטה להתקין את מצלמות האכיפה האלה לא הגיעה מהר סיני אלא מפוליטיקאי מקומי -

זו אינה תעמולה פוליטית, גם אם אתה נפגע באופן אישי כי הצבעת לו בבחירות האחרונות.

אם כבר אתה מעלה את הנושא במסווה של דיון לא פוליטי, אז תציג את כל התוכנית שלו שבה מצלמות המהירות הן רק חלק מהתוכנית (החלק הלא נחוץ והשגוי, אבל עדיין רק חלק מהתוכנית), ולא כאילו מצלמות המהירות זה הדבר היחידי והעיקרי בתוכניתו.
מבחן התוצאה.

מה שהתקבל מתוכניתו הוא החרמת מכוניות - לא ממש השיג את האימפקט המיוחל -

ומצלמות מהירות (כנראה בכבישים מהירים, בקצה ישורת ארוכה בירידה) - גם לא ישיג את האימפקט המיוחל.

אין לי שום עניין לדון בשאר התוכניות שלו.

אם אתה רוצה, אפשר לדון בשאלה מדוע כל פוליטיקאי סוג ז' (כל שרי התחבורה לדורותיהם, כמעט) בטוח שהתוכניות שלו שוות משהו.

למה אף אחד מהם לא חושב - חלילה - לקדם תוכניות שחיברו אנשי מקצוע (ועדת שיינין, ד"ר בקר וכיוב).

פורסם
אתה שוב טועה ומתעלם ממה שכותבים לך,האחריות היא לא רק על הנהגים היא גם של הממשלה

בחינוך, הכשרה, שיפור תשתיות ואכיפה ע"פ סדר עדיפויות אמיתי של עברות התנועה.

אני לעולם לא אומר אמן לאכיפת עברות תנועה שעיקרה אכיפת עברת מהירות.

לנהל איתך דיון זה כמו לנהל דיון עם קיר (בעצם עדיף לנהל דיון עם קיר הוא לפחות לא פולט אותם שטויות כמו תקליט שבור)

הנה אתה מאבד עשתונות,די צפוי...מנטליות ים תיכונית שגורה

תבין שוב,אתה לא בצוות המחליט,תפקידך הוא לקבל את החלטות הדרגים שמעליך

אתה יודע מה יקרה,כשיכבידו עול בכל פינה ולא רק במצלמות תקומו בקול זעקה דורסים אותנו

כשירפו ימשיכו כל הבנדיטים לטוס בעיר הצפופה ומחוצה לה

וחוזר חלילה לדיון כזה כמו כעת

תביע דעה זו זכותך,תשמע לכללים זו חובתך,אבל לא לשכוח בשורה תחתונה הנהג בשטח הוא הקובע אם כמעט תאונה,אם מנע תאונה,אם גרם לתאונה,אם נפגע בתאונה.

כבודם של כל אלו שהזכרת במקומם מונח,גם כבודך,אבל את הקטל יכולים להפסיק רק הנהגים,בציות לחוקים

ותיהיה סמוך ובטוח,גם המשטרה,גם בקר,גם שיינין,גם חוקרי התאונות מכירים אותך את חבריך את כולנו

אנחנו בעלי מנטליות רעה לא טובה הרסנית שמשקפת יוהרה,תנהגו כמו שצריך תראו שאין תאונות והקטל יופחת

פורסם

עד שלא יהיה חוק המכריח את כל אחד מהשרים להיות מומחה בתחומו, ימשיכו להיות לנו עמיר פרצים כשר ביטחון, ליברמנים, שיטריתים ומופזים כשרי תחבורה, והמדינה תמשיך לשקוע כמו שהיא עושה כיום.

אי אפשר לשים פוליטיקאים כשרי תחבורה. זהו המשרד שאחראי לכמות הגדולה ביותר של חיי אדם מכל המשרדים. צריך אדם אחראי.

אני באופן כללי בעד להרחיק פוליטיקאים מהפוליטיקה, אבל זה כבר דיון אחר.

פורסם

פרנקוס מכובדי

גם אם נניח שמינינו אחראי על פי תפיסתך האם לאדם זה אפשרות להיות אחראי על מעשיו של נהג פוחז ?

גם אם יכנס את טובי המומחים ויעקוץ אותך ואת חבריך בצורה המתוחכמת ביותר תבואו ותזעקו חמס

עצם הפניית אצבע מאשימה למוסדות ולא אליכם עצמכם מאותתת על חוסר רצינות ואי אמירת אמת

יש רק פתרון אחד לבעיה סבוכה זו,הפתרון נמצא בידי הנהגים עצמם,נקודה.

יש כאן תשתית ראויה,יש מאמץ לשפר,יש התחדשות,רק המשתמש בכביש נשאר ברמה נמוכה ובמנטליות של זבל

פורסם

יש לך מושג כמה מהרוגי השנה האחרונה נהרגו בגלל "נהגים פוחזים" ?

אתה בכלל מתעניין בתשובה או שמספיקה לך תחושת הבטן שלך?

אתה מזכיר בסיסמאות שלך את אלה שמתקשרים כל יום בצהריים ל"יש עם מי לדבר" בגלי-צה"ל ומציעים פתרונות למשבר הפיננסי העולמי.

כשהמנחה שואל אותם לקראת סיום השיחה אם למדו כלכלה הם משיבים בביטחון ש-לא, לא למדו, אבל ברור להם מה צריך לעשות, כפי שברור לכולם.

בכלכלה מתעסקים רק כלכלנים, אבל בבטיחות בדרכים מתעסקים שוטרים ופוליטיקאים שאין להם שום נגיעה בתחום.

מזלם היחיד הוא שאנשים כמוך הם בעלי זכרון קצר מאוד.

אילו היה לך זכרון ארוך יותר היית דורש להבין איך כל תוכניות הלוחמה בנהג האלה לא משיגות שום ירידה במספר התאונות.

פורסם

מכובדי XY,

אם מישהו אשם במוות של כל-כך הרבה נהגים והולכי רגל, זה לא הנהגים אלא המדינה והרשויות המקומיות ש...:

• מטילות מיסי ענק על רכבים ומכריחה אנשים לקנות רכבים זולים, לא מתנהגים, ולא מאובזרים בציוד בטיחות בסיסי.
  • סוללות כבישים איומים ודרכים מסוכנות, רק כדי לעבור עליהם כל שנה עם זפת.
  • צובעות מעברי חציה בצבעים מחליקים\מתקינה מעקות בטיחות בצורה שתשפד למוות כל מי שנכנס בהם.

במשך שנים מדינת ישראל עשתה מתקציב התחבורה קופה לקבלנים שעמדו בתור לקבל ביס מהעוגה. תים הם עוד אחד מהם ויהיו רבים אחריהם. ויהיו גם עוד הרוגים בגלל המדיניות החובבנית הזאת, וזה יכול להיות גם מישהו קרוב אליך, XY.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
פרנקוס מכובדי ראבאק! קוראים לי יוסי, ופרנקוס זה לא שם המשפחה שלי...

גם אם נניח שמינינו אחראי על פי תפיסתך האם לאדם זה אפשרות להיות אחראי על מעשיו של נהג פוחז ?

מבחינתי שישימו מצלמות סמויות ברכבים אזרחיים לחלוטין ויראו מי מאותת, מי לא מאותת, מי נדחף לנתיב, מי נוסע על 80 בנתיב שמאל כשהוא לא עוקף, ומי הוא שמוק חוליגאן שמסכן אחרים. אז נצליח להוריד את כמות התאונות, אם נוריד מהכביש את אלו שבאמת גורמים לבעיות.

אני רוצה שתראה לי תאונה אחת שבה הגורם המרכזי הוא מהירות ולא השתוללות.

לא ביקשתי הרבה. אחת!

יש כאן תשתית ראויה לא!,יש מאמץ לשפר לא! ,יש התחדשות איפה? ,רק המשתמש בכביש נשאר ברמה נמוכה ובמנטליות של זבל נו טוב, אני אתן לך את הנקודה הזאת...

אבל עדיין, גם זה בגלל שאין אינטרס כלכלי בלימוד נהיגה נכונה.

ועוד משהו: 5 תווים!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...