Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתארגנו למרוצים,תשלמו,ותיהיו מוגנים,סבבה !

במדינה מתוקנת הייתי מחזק האיש שידבר כך.

אבל אנחנו לא... אנחנו מקדשים ריאלטי ולא ירחק היום והזכיין, ויפתחו לנו ערוץ מצלמות תנועה בלייב.

אחרי הכל ע"פ המממן והמבצע ברור שההיתכנות העסקית היא העניין הראשי כאן.

אנשים מסוג X או Y בכלל לא מדברים מתוך הבנה ידע ועניין, אלא מתוך דוגמטיות מפחידה שאין לי אליה שום סימפטיה או אפילו רצון להשמיע את קולי הרציונלי. לכן למרות רמת העצבים הלא נוחה שאוחזת בי אנסה לנהל דיון מעלייכם (סליחה מראש).

פתרון כולל מתחיל בחינוך לנהיגה, בשסתום פורקן בדמות מסלולי מירוצים, קורסים מסובסדים (לא, לא נהיגה מונעת), ספורט מוטורי, ידע ובינה. או במילים אחרות דברים שעלותם גבוהה והחזר ההשקעה בוודאי ארוך מקדנציה ממוצעת של מושב כנסת.

לכן המשך אכיפה מאסיבית הוא בהחלט כוון צפוי, או כמו ששמעתי במו אזני קצין משטרה פוקד על אחד מסמליו- "כל ניידת מביאה לי שלושים בדוקאים היום", אני משער ש"בדוקאים" הם עבריני תנועה מאיזה סוג. על כל פנים- כמות רבותי, אנחנו עובדים על כמות ובקבלנות, נעמוד מתחת לפנס ונלכוד כמה שיותר עברות שככל הנראה הן מהסוג הקל להוכחה.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"אחרי הכל ע"פ המממן והמבצע ברור שההיתכנות העסקית היא העניין הראשי כאן."

טוב מאוד,הנה זה מטריד אותך ואת האחרים,כבר צעד אחד גדול קדימה,עוד לא התחילו וכולם כבר מקרקרים

ליזמים,לא לבזבז זמן,ליישם ומה יותר מהר כי כבר בשלב הזה האנשים כאן חוששים וזה טוב וזה יהיה יעיל

טובה לנו ההיתכנות העסקית של תים עם המוחות שלה מטבלאות הקטל המפורסמות

תנהגו על פי מה שמתיר החוק עד שההרג המיותר הזה ייעלם ממחוזותינו

סופ"ש נעים לכם

פורסם

חבר'ה, אין לכם מה לדאוג.

אם תים הוא הזכיין שהולך לבצע את המכרז הזה, אני כבר יודע איך זה הולך להראות (מניסיון שלי עם פרוייקטים שלהם) :lol:

פורסם
העובדה שאתה מעורה בתכנית לא מפתיעה :)

מקווה שתיקח לתשומת ליבך את הפידבקים כאן ושיש לך השפעה בקבלת החלטות שם.

לא מכיר את המוחות בתים, אבל מקווה שהם מוצלחים יותר מהמוחות במשרד התחבורה.

מכובדי

מה שעלינו לעשות בפשטות רבה הוא לנהוג על פי הכללים.

מי שנוהג על פי הכללים לא מקבל תשלום קנס,מאסר,או זימון למשפט.

זה כל כך פשוט שגם משוטטי הפורום כאן יכולים להתגבר על זה.

תשומת הלב כך אני מקווה של אנשי תים או רשויות האכיפה תיהיה בהגברת המודעות של נהיגה נכונה

זאת על מנת להקטין את הקטל בכבישים שפוגע בנו מאוד מאוד קשה.

אפשר וניתן להמנע מכל הכאב ראש הזה על ידי כיבוד הכללים,לא יישלח קנס,דוח,או זימון,למי שנוהג כשורה.

ושוב המלצה...להוריד דרסטית עלויות ביטוח למי שתיקו נקי,להכפיל ואף לשלש פוליסות לבעלי עבר מסוכן לציבור.

שלוחה לתים ולרשויות האכיפה ברכת דרך צלחה עם מינימום דוחות,ולכם שלוחה הנאה והגעה בשלום למחוז חפצכם.

פורסם

XY2050 - מה שהכי מדאיג אותי הוא לא המצב בכבישים, כי בהחלט ניתן למצוא לו פתרונות, אלא העובדה שהגופים המחליטים על יישום הפתרונות מורכבים מאנשים בעלי תפיסת עולם כמו שלך. עם כל הכבוד, מהו ההבדל בין נסיעה במהירות 120 קמ"ש בכביש בגרמניה, לבין נסיעה ב-120 קמ"ש בכביש בישראל? (ולצורך העניין נניח כי איכות הכבישים זהה).

היכן ההבדל? בנהגים? אז אולי מעכשיו יגבילו את הנהגים הישראלים בגרמניה ל-90?

מדוע המהירות המותרת כיום (90 ברוב המקרים) זהה לזו שהייתה קיימת לפני עשרות שנים, כאשר יש שיפור טכנולוגי ניכר ברכבים ההופך את מספר זה לארכאי וחסר רלוונטיות?

מה שמטריד אותי הוא שאנשים במעמדך (שאינו ידוע), והממונים עליך, נראים כחסרי ידע מקצועי ונגועים בדוגמטיות, ובו זמנית בעלי יכולת מדהימה להתעלם מהעובדות, וחס וחלילה לא להתבלבל מהן. אם כבר מוכח כי המהירות איננה הגורם הדומיננטי בתאונות (ולמעשה, הוא גורם מזערי), מדוע לדבוק בו בכזו עיוורות? אולי כי אם לא תעשו כן, בעצם תגלו כי אין לכם ולו רעיון אחד? או כי זה פשוט מצטייר טוב בעיני הקהל ה"רגיל"?

לצערי, בעיניכם "נהיגה נכונה" היא נהיגה במהירות המותרת בחוק, ב"עיניים עצומות". צר לי שמחזיקי המושכות הם בעלי ראייה כה צרה ולא יצירתית, שכן הליכה בדרך זו תביא להחמרת המצב הקיים (תוך העשרת קופת המדינה, כמובן).

נדמה כי בתקציבים המדוברים היה ניתן להקים גוף איכותי, המתמחה בתחום התחבורה, ופועל לאכוף את העבירות החמורות, אלו שבאמת מציבות את המשתמשים בכבישים בסכנה (עקיפות פראיות על השוליים, מעבר באדום, שכרות, נהיגה ברכבים לא תקינים בעליל). גוף, שבנוסף לאכיפה משמעותית בדרכים, גם פועל בפן המשפטי/מנהלי, באופן פרוספקטיבי, להורדת נהגים מסוכנים (וכאן ניתן לקבוע קריטריונים רבים, הכוללים הרשעות בעבירות החמורות הנ"ל).

אה, רגע, יש את משטרת התנועה...

PUG-306 XSI MK2

פורסם
מה הקשר מחט לתחת ?

מהירות מופרזת היא הגורם השישי~ לתאונות דרכים ? אחלה, שתהיה גם הגורם השישי באכיפה.

לא יכול להיות שכל משאבי האכיפה מופנים לעברה הזו.

שמור בבקשה על תרבות דיון נאותה.תודה.

את גורמי האכיפה תשאיר לאלו שעוסקים בזה,דאג אתה כיחיד לנהוג כשורה ותן למומחים להחליט היכן תתבצע אכיפה ומתי.

אם ננהג כראוי לא נצטרך לשלם קנסות וגם נציל אנשים טובים בכביש ועל מעברי חצייה שבסך הכל רצו להגיע בשלום

למחוז חפצם,כך גם אנחנו בסך הכל רוצים להגיע מנקודה לנקודה בבטחה,נשמע פשוט נכון? זה הרבה יותר פשוט.

סעו כחוק ושימרו על נפשותיכם ועל בני המשפחה היקרים לכם.

תודה

פורסם

אם ננהג כראוי לא נצטרך לשלם קנסות וגם נציל אנשים טובים בכביש ועל מעברי חצייה שבסך הכל רצו להגיע בשלום

למחוז חפצם

תסביר לי בבקשה איך מצלמת מהירות יכולה למנוע מאישה טרודה ועייפה שהסיטה את מבטה לרגע מהכביש לדרוס אישה מבוגרת שחצתה את הכביש?

פורסם
XY2050 - מה שהכי מדאיג אותי הוא לא המצב בכבישים, כי בהחלט ניתן למצוא לו פתרונות, אלא העובדה שהגופים המחליטים על יישום הפתרונות מורכבים מאנשים בעלי תפיסת עולם כמו שלך. עם כל הכבוד, מהו ההבדל בין נסיעה במהירות 120 קמ"ש בכביש בגרמניה, לבין נסיעה ב-120 קמ"ש בכביש בישראל? (ולצורך העניין נניח כי איכות הכבישים זהה).

היכן ההבדל? בנהגים? אז אולי מעכשיו יגבילו את הנהגים הישראלים בגרמניה ל-90?

מדוע המהירות המותרת כיום (90 ברוב המקרים) זהה לזו שהייתה קיימת לפני עשרות שנים, כאשר יש שיפור טכנולוגי ניכר ברכבים ההופך את מספר זה לארכאי וחסר רלוונטיות?

מה שמטריד אותי הוא שאנשים במעמדך (שאינו ידוע), והממונים עליך, נראים כחסרי ידע מקצועי ונגועים בדוגמטיות, ובו זמנית בעלי יכולת מדהימה להתעלם מהעובדות, וחס וחלילה לא להתבלבל מהן. אם כבר מוכח כי המהירות איננה הגורם הדומיננטי בתאונות (ולמעשה, הוא גורם מזערי), מדוע לדבוק בו בכזו עיוורות? אולי כי אם לא תעשו כן, בעצם תגלו כי אין לכם ולו רעיון אחד? או כי זה פשוט מצטייר טוב בעיני הקהל ה"רגיל"?

לצערי, בעיניכם "נהיגה נכונה" היא נהיגה במהירות המותרת בחוק, ב"עיניים עצומות". צר לי שמחזיקי המושכות הם בעלי ראייה כה צרה ולא יצירתית, שכן הליכה בדרך זו תביא להחמרת המצב הקיים (תוך העשרת קופת המדינה, כמובן).

נדמה כי בתקציבים המדוברים היה ניתן להקים גוף איכותי, המתמחה בתחום התחבורה, ופועל לאכוף את העבירות החמורות, אלו שבאמת מציבות את המשתמשים בכבישים בסכנה (עקיפות פראיות על השוליים, מעבר באדום, שכרות, נהיגה ברכבים לא תקינים בעליל). גוף, שבנוסף לאכיפה משמעותית בדרכים, גם פועל בפן המשפטי/מנהלי, באופן פרוספקטיבי, להורדת נהגים מסוכנים (וכאן ניתן לקבוע קריטריונים רבים, הכוללים הרשעות בעבירות החמורות הנ"ל).

אה, רגע, יש את משטרת התנועה...

רשויות האכיפה אינן צריכות כל כך הרבה יועצים ועצות

נשפר את איכות הנהיגה ונמנע תאונות מטרה פשוטה מאוד רק אלו הנוהגים אינם מסוגלים למנוע ולא בגלל הרשויות אלא בגלל עצמנו,אני אתה כולנו..

יועצי סתר לא חסר לרשויות כולל יועצי פורומים,מה שחסר אלו נהגים שאינם מסוגלים להתאפק ובשנייה אחת גורמים לנזק אדיר

חברים תרגעו,תוכיחו שאתם מסוגלים,תשכחו מהרשויות לרגע ותוכיחו שאתם מסוגלים למנוע עברות קשות מכל סוג שהוא

תשאירו את תים חסרי מעש והנה הרווחתם ביושר

תודה

פורסם
במקום שיתרכזו באיך למנוע את תאונות הדרכים,הם עוסקים באיך לנפח את הקופה בכסף ממש בושה.:evil:

ידידי

איך למנוע תאונות זה תפקידנו שלנו ולא של צד ג' שאינו נמצא בארוע עצמו

תחשוב פשוט תמנע תאונה כבד את הזולת ותיווכח שפתאום אין תאונות

כל נסיון להפיל את התאונות על מערכת האכיפה אינו יאה ואינו רציני

ישנם אשמים בתאונות ואלו רק המעורבים בהן. נקודה.

פורסם

תשובה ריקנית כזו לא ראיתי כבר הרבה זמן. אולי תנסה לענות לגוף הדברים, ולא להפריח סיסמאות ריקות מתוכן?

אף אחד לא מנסה להיות "יועץ פורומים", אבל אם אתה לא רואה את הבעיות שהועלו בדברי, אתה רק ממחיש את האטימות הקיימת אצלכם.

"תמנעו תאונות", "תשפרו את איכות הנהיגה" ושאר סיסמאות ריקות מתוכן, אותם אתם מתכננים להשיג באמצעות מה? מצלמות מהירות, שכבר נכשלו בהשגת מטרה זו? מה שמשתמע מדיון זה הוא שמדובר בחברה לה יש אינטרס כלכלי בדוחות, ותו לא. ממש התקדמות :|

עריכה:

XY2050 כתב:

ישנם אשמים בתאונות ואלו רק המעורבים בהן. נקודה.

אחרי המשפט הזה, באמת שאין טעם להמשך הדיון. אני מניח שלשיטתכם, לתשתית אין שום קשר לתאונות?

PUG-306 XSI MK2

פורסם

הריקנות היא של הנהגים שאינם מסוגלים לשפר את עקומת הקטל כלפי מטה

כל השקעה בחיסול נגע התאונות כדאית,גם אם זה גורם חוסר נוחות לחלק מאיתנו

תנהגו כשורה מלאו את תפקידכם בכביש, זה צו השעה.

נסה לדמיין את משטרת התנועה מפסיקה לאכוף.....

רק שבמדינה עם מנטליות כמו שלנו חייבת לבוא מלחמת חורמה בעבריינים,מה לא ברור כאן

פורסם
תשובה ריקנית כזו לא ראיתי כבר הרבה זמן. אולי תנסה לענות לגוף הדברים, ולא להפריח סיסמאות ריקות מתוכן?

אף אחד לא מנסה להיות "יועץ פורומים", אבל אם אתה לא רואה את הבעיות שהועלו בדברי, אתה רק ממחיש את האטימות הקיימת אצלכם.

"תמנעו תאונות", "תשפרו את איכות הנהיגה" ושאר סיסמאות ריקות מתוכן, אותם אתם מתכננים להשיג באמצעות מה? מצלמות מהירות, שכבר נכשלו בהשגת מטרה זו? מה שמשתמע מדיון זה הוא שמדובר בחברה לה יש אינטרס כלכלי בדוחות, ותו לא. ממש התקדמות :|

עריכה:

XY2050 כתב:

אחרי המשפט הזה, באמת שאין טעם להמשך הדיון. אני מניח שלשיטתכם, לתשתית אין שום קשר לתאונות?

תשתית לא טובה ?התאם עצמך לתשתית,זה קל ופשוט

אין לך מוצא אלא רק להיות חכם ולנהוג נבון,כל ההתפתלויות מסביב מיותרות.

סעו בתבונה

פורסם

[quote=xy2050;2026398

ליזמים,לא לבזבז זמן,ליישם ומה יותר מהר כי כבר בשלב הזה האנשים כאן חוששים וזה טוב וזה יהיה יעיל

טובה לנו ההיתכנות העסקית של תים עם המוחות שלה מטבלאות הקטל המפורסמות

מוחות? בתים? הסיפור הזה ממש מעלה סימני שאלה לגבי טיב שיקול הדעת של "המוחות" שב'תים'.

XY2050

יבין - אל תהיה מוטרד, את התשובה לשאלה שלך נתנו חכמי חז"ל כבר לפני אלפי שנים כשקבעו ש"הכסף יעוור עיני חכמים".

פורסם

ושוב, כנראה של"מוחות" ב"תים" קשה להתמודד עם תגובות שדורשות תשובה יותר מקיפה מאשר מה שניתן להם בספר הסיסמאות והסלוגנים שלהם.

"התאם את עצמך לתשתית" - כיצד סטגנציה מועילה להתקדמות? והאם זו באמת הגישה בה אתם נוקטים?

כולי תקווה כי אינך באמת בין מקבלי ההחלטות, שכן בדיוק בהקשר זה נאמר ש-If you want to get a job done, do it yourself (או בקיצור, עוד 10 שנים אני רץ לממשלה בתור שר תחבורה. לפחות אז יהיה לי "פטור" מהמצלמות).

אולי מוטב שאני אזכור שמדובר בבצע כסף בסופו של דבר, ולאור דברים אלו, לא מפתיע שעמדתך היא כפי שהינך מציג אותה, שכן במידה וחס וחלילה הייתה מתבצעת השקעה בתשתית, אולי לא היה נשאר מספיק מהתקציב בכדי לרפד את כיסי חברתך.

לאור הקישור ש-Dorki העלה, ולאור האמירות הסתמיות המופיעות גם בו, נראה כי ריקנות היא הקו המנטלי של תים.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אולי מוטב שאני אזכור שמדובר בבצע כסף בסופו של דבר, ולאור דברים אלו, לא מפתיע שעמדתך היא כפי שהינך מציג אותה, שכן במידה וחס וחלילה הייתה מתבצעת השקעה בתשתית, אולי לא היה נשאר מספיק מהתקציב בכדי לרפד את כיסי חברתך.

:mm_yeah:

אני מאמין גדול בקארמה ובמעשים שאין מהם ברכה.

נדמה לי שמל"מ - תים עומדת ליפול לקטגוריה הזו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...