Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולפי דיונים במקומות אחרים באינטרנט, אני אומר שיוטיוב הולך להתחיל להיות מוצף בסרטונים של מצלמות מהירות נשרפות.

אם המצלמות היו בתוך העיר ומצלמות את האידיוטים שנוסעים בצורה מסוכנת בין מכוניות חונות או במקום שבו יש ילדים, אף אחד לא היה אומר כלום.

הבעיה היא המיקום שלהן. שמים אותן במקומות לא מסוכנים.

למה לי לנסוע בלילה מתל אביב לחיפה במשך שעה וחצי במקום שעה? אני עייף, אני סחוט, אין מספיק אור בכביש בשביל להישאר ער ואני רק רוצה להגיע הביתה. אבל מה? אם אני עובר אפילו בקצת את המהירות המותרת, אני מקבל קנס פלאש ונוהג מעוצבן כל הדרך הביתה.

איפה ההיגיון פה? מה יותר הגיוני?

עדיף שאני אגיע הביתה אחרי שנסעתי על 120 כל הדרך ולקח לי פחות זמן, או עדיף שאני ארדם משיעמום באמצע כביש החוף, תוך שאני מפחד לקבל קנס?

נראה לי שכולם כבר הבינו את המשמעות של המצלמות ותודות לXY2050, הבנו גם את אחת הבעיות הגדולות של המדינה (כן, אחת הבעיות הרציניות!).

אני אפרוש בינתיים מהדיון כי אי אפשר לתקשר עם הבן אדם הזה, שהמוטיבציה שלו מצד אחד היא תאוות בצע ושהפרוייקט ייצא לדרך, אפילו אם הוא לא יוריד את כמות התאונות, ומצד שני, לעצבן אותנו עד שאנשים יתחילו לפרסם כאן פרטים מפלילים על המהירויות שבהן הם נוסעים.

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדיף שאני אגיע הביתה אחרי שנסעתי על 120 כל הדרך ולקח לי פחות זמן, או עדיף שאני ארדם משיעמום באמצע כביש החוף, תוך שאני מפחד לקבל קנס?

עדיף למדינה ול'מל"מ - תים' שאתה תשלם עוד 'מס מהירות' (סליחה, טעיתי במינוח - קנס בעבור נסיעה במהירות מופרזת).

טובתך האישית (כמו גם טובתי האישית וטובתם של שאר האזרחים), איננה מעניינת איש מקרב החזירים רודפי הבצע.

פורסם

למה לי לנסוע בלילה מתל אביב לחיפה במשך שעה וחצי במקום שעה? אני עייף, אני סחוט, אין מספיק אור בכביש בשביל להישאר ער ואני רק רוצה להגיע הביתה. אבל מה? אם אני עובר אפילו בקצת את המהירות המותרת, אני מקבל קנס פלאש ונוהג מעוצבן כל הדרך הביתה.

נראה לי שכולם כבר הבינו את המשמעות של המצלמות ותודות לXY2050, הבנו גם את אחת הבעיות הגדולות של המדינה (כן, אחת הבעיות הרציניות!).

למה לנסוע שעה וחצי ?

כי יש חוק בישראל, מה לעשות.

לא תמיד הוא הגיוני, לא תמיד אוהבים אותו, אבל זה המצב.

מצלמות המהירות היא לא אחת הבעיות הכי גדולות של המדינה, היא הגדולה שבהן !

עזוב את הכלכלה הקורסת, את איום הגרעין האיראני, הכל שטויות..

רציני - מצלמות מהירות נייחות קיימות גם היום, ותפוקתן אפסית, עד לרמה שלא כדאי לתחזק אותן, כמו בכביש אשדוד ת"א.

היום, בעידן האינטרנט, די מהר יתברר מקום קיומן והן יוותרו ללא תעסוקה, ואז פשוט לא יהיה כלכלי להפעיל אותן.

וסביר להניח שזה מה שיקרה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
שמור בבקשה על תרבות דיון נאותה.תודה.

את גורמי האכיפה תשאיר לאלו שעוסקים בזה,דאג אתה כיחיד לנהוג כשורה ותן למומחים להחליט היכן תתבצע אכיפה ומתי.

אם ננהג כראוי לא נצטרך לשלם קנסות וגם נציל אנשים טובים בכביש ועל מעברי חצייה שבסך הכל רצו להגיע בשלום

למחוז חפצם,כך גם אנחנו בסך הכל רוצים להגיע מנקודה לנקודה בבטחה,נשמע פשוט נכון? זה הרבה יותר פשוט.

סעו כחוק ושימרו על נפשותיכם ועל בני המשפחה היקרים לכם.

תודה

אתה לא מנהל דיון מראים לך נתונים מציבים לך שאלות ואתה פשוט עונה בלי שום קשר וממשיך באותה מנטרה.

ברור שאני אשאיר את העדפות האכיפה בידי רשויות החוק מהסיבה הפשוטה שאין לי עליהן שום השפעה.

אבל אל תצפה ממני לומר אמן על משהו שלא יעזור ולא נכון.

אתה אומר לסמוך על מה שמהשטרה והמדינה עושות כדי להלחם בתאונות הדרכים ויהיה בסדר.

ה"יהיה בסדר" הזה הוא הסיבה שהכבישים שלנו נראים כמו שהם!

פורסם

מכובדי

אל תאמר אמן רק נהג לפי הכללים ותן כבוד לזולת בכביש כולל הולכי רגל סע כחוק

אין צורך שתשפיע על רשויות האכיפה,השפעתך היא באופי התנהגותך שלך ושלנו

למשטרה למחוקק ולמדינה אין מה לעשות בנושא הקטל,הכל מוטל על כתפינו שלנו,אנחנו האחראים למצב

את התאונות מבצעים הנהגים,אנחנו,אתה,חברך,הכל נתון בידינו שלנו

אם ננהג כפי שצריך והמצב ישתנה לטובה גם האכיפה תדעך בשלב כלשהו

תים והרשויות בהכירם אותנו יודעים שהפתרון לא מעבר למפתן ולכן הם פועלים

תגמולם יהיה אפס אחד גדול אם אתה במקום לדלג עלי מקלדת תשכנע את חבריך לנהוג בהתאם

נסיעה זהירה ומהנה לכולם

פורסם
ולפי דיונים במקומות אחרים באינטרנט, אני אומר שיוטיוב הולך להתחיל להיות מוצף בסרטונים של מצלמות מהירות נשרפות.

אם המצלמות היו בתוך העיר ומצלמות את האידיוטים שנוסעים בצורה מסוכנת בין מכוניות חונות או במקום שבו יש ילדים, אף אחד לא היה אומר כלום.

הבעיה היא המיקום שלהן. שמים אותן במקומות לא מסוכנים.

אני אפרוש בינתיים מהדיון כי אי אפשר לתקשר עם הבן אדם הזה, שהמוטיבציה שלו מצד אחד היא תאוות בצע ושהפרוייקט ייצא לדרך, אפילו אם הוא לא יוריד את כמות התאונות, ומצד שני, לעצבן אותנו עד שאנשים יתחילו לפרסם כאן פרטים מפלילים על המהירויות שבהן הם נוסעים.

מכובדי

אין צורך להלך עלינו אימים,אנחנו באמת ובתמים זקוקים לך חי ונושם,סע כפי שהמחוקק קבע לך,גם בלילה,ונוכל להפגש בשמחות.

לתקשר איתי אפשר גם אפשר,החוכמה איך מתקשרים עם כלל הציבור בכדי שינהג נכון ויכבד את הזולת

עדיפה "תאוות בצע" משכול !תעשה הכל בכדי שתאוותם תיוותר בידם,נעשה כולנו ונוכיח שאנו בני תרבות ממושמעים.

פרסם איזה פרטים שאתה רוצה לפרסם,זה פורום פתוח וקריא לכל...הפרסום לא יעצור את כוונת הרשויות מלעשות סדר.

הרי הרשויות המשטרה ותים יודעים על מה אתה שח,גם בוחני התנועה והתאונות כמו חדרי המיון וזקא יודעים

לכן אתה רשאי לפרסם מה שלמעשה כל העוסקים באיסוף הראיות מהכביש יודעים מזמן

פרנקוס או יוסי...תפרסם

פורסם

אני אשתדל לא להפריע לדיון, הרי אין לי סיכוי לשכנע את xy2050.

הוא משוכנע שהגורמים העוסקים בתחום התחבורה והאכיפה במדינת ישראל הם מקצוענים לתפארת,

ולא חבורה פקידים עבשים שמחפשים את המטבע מתחת לפנס ואוכפים את מה שקל, נוח ולא מועיל.

הוא גם משוכנע שמאות הולכי הרגל שנהרגו בשנה האחרונה הם תוצאה של "נהיגה פראית".

גם נהגים שנרדמים על כביש הערבה בגלל מגבלת מהירות מופרכת ומקוממת והורגים את משפחתם הם נהגים "פרועים".

אני רוצה רגע לדבר עם כל משתתפי הדיון הזה שהצביעו אביגדור ליברמן בבחירות האחרונות כי הוא איש חזק,

ואיש שיודע מה הוא עושה, ואיש שיודע מה צריך לעשות ועוד כל מני סיסמאות כאלה.

אביגדור ליברמן היה שר תחבורה לפני 6 שנים, כשלרובכם לא היתה עדיין זכות בחירה.

גם אז הוא היה איש חזק, ידע מה צריך לעשות ועשה את זה (בלי להתייעץ עם אף אחד על כלום).

זה מה שהוא עשה אז.

קיראו את הכתבה שבלינק.

אני מקווה שלפחות חלקכם יבין שהמדינה לא "עושה לנו דווקא" שום דבר.

אנחנו, הבוחרים, עושים את זה לעצמנו.

מי שהצביע "ליברמן" בבחירות האחרונות צריך להנמיך משמעותית את הווליום של תלונותיו על מערך המצלמות החדש הזה.

פורסם
יש מי שקבע ועלינו לציית,מכאן הכל מתחיל.

ולא ניתן לכבד את העדפותיו האישיות של כל אחד,לכן נקבעו כללים ויש לפעול לפיהם.

ספר את זה ל 6 מליוני יהודים שנרצחו בשואה.

אדם משכיל והגיוני חייב להטיל ספק בחוקים ולדרוש שיהיו הגיוניים.

כמו שאמרו פה, התומכים היחידים לדבר הזה הם אלו שמרוויחים מזה כסף כמו המדינה והחברה שמקימה את הפרוייקט.

במקום זה היו מפרסמים מכרז לשיפור תשתיות בכבישים. היו חוסכים הרבה כסף על ידי הצלת חיים.

איפה ישימו את המצלמות, אתה חושב, אם לא בכבישים שאפשר לנסוע בהם מהר מאוד ולא בכבישים המסוכנים באמת?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אתה מאוד מפריע לדיון למרות השתדלותך כי רבה היא

תשאיר את הפוליטיקה במגרש שלה

ובמקום זאת תדאג שהנהגים ינהגו כראוי ויוכיחו לתים שעלינו לא עושים קופה

נו ארנון...נראה אותך פועל בנידון

פורסם
אתה מאוד מפריע לדיון למרות השתדלותך כי רבה היא

נכון שאתה במקצועך עו"ד?

אגב, אני דווקא מברך על הצטרפותך ועל הדיון הפורה שאתה מעורר, אם כי למען ההגינות אציין שאת שאגות הצחוק שלי כשאני קורא את התגובות ה"מלומדות" שלך שומעים אצלי בכל הבית שאיננו קטן במיוחד.

השתלבת היטב באווירת הפורים, הוספת הרבה הומור לפורום - יישר כוח !

פורסם
ספר את זה ל 6 מליוני יהודים שנרצחו בשואה.

אדם משכיל והגיוני חייב להטיל ספק בחוקים ולדרוש שיהיו הגיוניים.

כמו שאמרו פה, התומכים היחידים לדבר הזה הם אלו שמרוויחים מזה כסף כמו המדינה והחברה שמקימה את הפרוייקט.

במקום זה היו מפרסמים מכרז לשיפור תשתיות בכבישים. היו חוסכים הרבה כסף על ידי הצלת חיים.

איפה ישימו את המצלמות, אתה חושב, אם לא בכבישים שאפשר לנסוע בהם מהר מאוד ולא בכבישים המסוכנים באמת?

תתנהג בבקשה בכבוד ואל תערבב את האסון הגדול של העם היהודי עם הקלות שבלנהוג נכון וזהיר על פי חוק

פורסם
תשאיר את הפוליטיקה במגרש שלה
מדוע אתה חושב שהמגרש של הפוליטיקה והמגרש של מצלמות המהירות האלה הוא לא אותו המגרש?

הראיתי לך שהרעיון להקמת מערך המצלמות הזה הוא של אביגדור ליברמן.

מבלי להיכנס לדיון בתכונות האישיות של האיש, האם כם הוא בעיניך אחד מאותם "אנשי מקצוע" שאתם מרכין את ראשך בכזו ענווה בפניהם?

לצערי אין לאנשי מקצוע כניסה בכל הנוגע לענייני תחבורה בישראל.

היחידים שפועלים כאן הם פוליטיקאים ופונקציונרים ממשלתיים שממלאים את רצונם.

אנשי מקצוע כמו ד"ר משה בקר טוענים שמערכת האכיפה החדשה הזו לא תועיל, אך איש לא שומע אותם.

נראה אותך מתמודד עם טענה שכזו.

פורסם
נכון שאתה במקצועך עו"ד?

אגב, אני דווקא מברך על הצטרפותך ועל הדיון הפורה שאתה מעורר, אם כי למען ההגינות אציין שאת שאגות הצחוק שלי כשאני קורא את התגובות ה"מלומדות" שלך שומעים אצלי בכל הבית שאיננו קטן במיוחד.

השתלבת היטב באווירת הפורים, הוספת הרבה הומור לפורום - יישר כוח !

אין תגובה למעט נסיון שכנוע נוסף לנהוג על פי הכללים על פי חוק בזהירות ולכבד את הזולת בכביש

נהיגה נכונה על פי מה שקבע המחוקק תקטין משמעותית את הקטל שהוא לב הבעייה

בואו נעשה סדר אצלנו בראש ובהגה ואחרי כן ננהל לאחרים את המשרד

כולנו נרתמים להוכיח לתים שהשקעתם תשקע במצולות ואין ממי לגבות כסף

אם תים היו יודעים שיש לנו אופי מספיק חזק הם לא היו נכנסים לזה

פורסם

אנשי מקצוע כמו ד"ר משה בקר טוענים שמערכת האכיפה החדשה הזו לא תועיל, אך איש לא שומע אותם.

:mm_yeah:

מכובדי, למה אתה מבלבל אותי עם עובדות כשאפשר להפריח ססמאות? :lol: :lol: :lol:

פורסם
מדוע אתה חושב שהמגרש של הפוליטיקה והמגרש של מצלמות המהירות האלה הוא לא אותו המגרש?

הראיתי לך שהרעיון להקמת מערך המצלמות הזה הוא של אביגדור ליברמן.

מבלי להיכנס לדיון בתכונות האישיות של האיש, האם כם הוא בעיניך אחד מאותם "אנשי מקצוע" שאתם מרכין את ראשך בכזו ענווה בפניהם?

אני לא מרכין ראש בפני איש אני אשמח לזקוף ראש כאשר כלל ציבור הנוהגים יפחית משמעותית את הקטל

וירחיק מבתינו את הצער והכאב וכל מה שסביב לארוע תאונת דרכים

בבקשה את הפוליטיקה תשאיר בחוץ,את השפעתך הישירה לשיפור המצב תפגין כאן

אתה ! אני,כולנו הם האשמים,לא ליברמן ולא המשטרה,אלא רק היושב מאחורי הפקדים של המכונה הקטלנית הזו

כל אחד מאיתנו מסוגל לנצח את הרוצח הזה שנקרא רכב,רק צריך לעשות סוויץ' קטן וקל בראש,זה הכל !

שבת נעימה וזהירה לך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...