Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום גרשון

על פי הערכתי החידושים בכתבה מתגמדים לעומת ההפתעות הצפויות במיזם החדש,אחד הדברים החיוביים מכל הפרסום הזה הוא אחדות הדעים של נהגי פורום זה שנחשבים כאחראיים מאוד והביעו דעה נחרצת לגבי העמדת אמצעים מתוחכמים בעיקר במקומות שמועדים לפורענות ולא במקומות טריוויאליים כמו שהכרנו עד עכשיו,דעתי היא שאכן מלמ תים עומדים לבצע מיני מהפכה בנושא זה ואני מאוד מקוה שתיהיה אוזן קשובה לרחשי הפורום הצודקים בדרישתם לבצע אכיפה חזקה במקומות בלתי צפויים ומסוכנים.

בכל מקרה אני אישית צריך לשמור על עצמי בשבע עיניים כי אני בקלות עלול להחליק ולאבד את רשיון הנהיגה שלי לשנתיים לפחות בעבירת בית המשפט הבא.חברים הצטרפו ליוזמה של הפצת מיקום האמצעים בפורום זה.

ציקי רון

פורסם

xy2050 נכבדי,

לאחר נסיונות חוזרים ונשנים להביא ציטוטים מהודעותיך על מנת להגיב, הגעתי ל-2 המסקנות הבאות:

1. כמות הציטוטים שהייתי צריך לצרף היתה תופסת עמוד שלם.

2. אין צורך בכמות ציטוטים כה רבה היות שהטקסטים שלך חוזרים על עצמם ממילא.

ולעניננו -

שמתי לב שאתה נוהג להביע את תמיכתך הבלתי מסויגת בממסד ובמשטרה - בסוגית שיפור מחויבותו של הנהג הישראלי לשמירת החוק, לתרבות ולהתחשבות.

רציתי לדעת, מה אתה באופן אישי עושה למען מטרה נעלה זו ? האם מעבר להטפה כאן בפורום, נקפת אצבע אי פעם ?

האם ניידת שעומדת בשול הימני לצורך אכיפת מהירות וע"י כך חושפת עצמה ואחרים לסיכון עצום (כדברי המשטרה כמובן - שאין לעצור בשוליים) הוא משהו שאתה ישן איתו טוב בלילה ?

דבר נוסף,

קיימת דרך מאד קלה להוכיח ש"מהירות מעל לחוק" אינה הגורם לתאונות דרכים. מדובר בפיזיקה פשוטה שגם ילד בכיתה ד' יכול להבין. תרצה שאני אסביר לך ?

אגב,

אתה כמי שמגנה בחומרה כל עבריינות וטוען שיש להחמיר את האכיפה ולהחמיר עונשים, נא סרוק והעלה לפורום את גליון ההרשעות שלך. אני משוכנע ב-1000% שאינו נקי וצח כשלג. התחמקות מלעשות זאת תוכיח כמובן שאני צודק.

נ.ב. - אינך מזדהה כאן ולכן אין לי מנוס מלשאול אותך - הייתכן שאין לך שם כשם שאין לך דיעה ואתה רק מצטט מנטרות ש"ההם למעלה" האכילו אותך השכם וערב ?

נ.ב.2 - האין זה מוזר בעיניך שמדידת מהירות נעשית תמיד במקומות בהם הכביש ישר והסכנה נמוכה יותר, לעומת מקומות מסוכנים כמו כביש מפותל במורד הר למשל ?

בברכה, בכבוד רב, בידידות אין קץ, בברכת שא ברכה, בלי עין הרע, בשמחות..........

דני G.

פורסם
\

להערכתי מלמ מכינים לנו תכנית מפתיעה גם בעצת אגף התנועה גם בעצת המוחות שלהם עצמם.

אני מכיר אתכם מבפנים. אין דבר כזה :-P

שתצליחו בזה כמו עם 'דמוקרטיה' בפריימריס בליכוד.

ואני פשוט אשים לי בבגאז' את זה :

FRP_ladder.jpg8073_pd108974full.jpg

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מTheMarker:

http://it.themarker.com/tmit/article/6054

הם מדברים על כך שהמצלמות פועלות ללא רדאר, אלא באמצעות לופים בכביש. משיטוט באתר של Gatsometer, לא נראה שיש להם את זה, אלא משהו בשם Virtual Loops שמשתמש באלומה כלשהי, ובכל מקרה, נשמע שבסבירות הגבוהה ביותר אלו יהיו מצלמות רדאר רגילות.

למישהו יש מידע בנושא?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כמו שקיים בעולם משבש גלי רדיו/סלולר/כל דבר אחר,

הגיע העת למשבש גלאי ראדר, כל ראדר, מכל סוג, תמיד פועל,

ולשתול אותו בסתר ליד המצלמות,

נראה את ההטקיסטים עוברים לשטח :lol::lol::lol:

אגב, ציקי,

אני גם מעוניין לעבוד בטיקבוק מהבית,

באיזה חברה אתה עובד?

----

פורסם

שלום קרנל

אני לא עובד אני בפרוש מתנדב,קראתי כאן שיש אחדות מקיר לקיר כמעט שיש לבצע אכיפה מוגברת במקומות שטרם מוכרים לנו,רוב החברים כאן בעד הכבדת הביקורת בפינות נסתרות דוקא ולא אלו המוכרות,יוזמה זו של הנהגים האחראיים בפורום היא חיובית וטובה כמו יוזמת הפצת רשימות התפוצה של המיקומים ולכן הצטרפתי גם אני ליוזמה זו.

רפרוף קל בדפי השרשור יבהיר לך היטב עד כמה כמהים כאן להכבדה נוספת של האכיפה במקומות מסוכנים ומפתיעים,אני מזמין גם אותך להצטרף בהתנדבות כמובן על מנת לגרום לעצירה מסוימת בתאונות הדרכים.

הווה ידוע לך ששילוב בין ההצעות שהועלו כאן בפורום עם האכיפה הלא יעילה של המשטרה במקומות מוכרים תהווה תוך זמן קצר מאוד מתכון להצלחה אדירה בתחום התאונות ולנו יהיה במה להתגאות.

שרק נצליח

ציקי רון

פורסם

מזל שהם רק הולכים להתקין זאת בקרוב וכבר לא התחילו להתקין.

נ.ב, אני לא מבין באמת מה הבעיה במדינה הזאת, למה לא נותנים לנסוע במהירות לפי תנאי הכביש?

היום (עכשיו יותר נכון להגיד) חזרתי מתלאביב לירושלים, כל הדרך חוץ מהעיקולים החדים בעליות של הקסטל, נסעתי על 220-240 (מטרים לשעה :-) ) והגעתי תוך זמן קצר לירושלים (שוטרים לא רואים סוגריים, נכון? אז הגעתי תוך 20 דקות אפילו פחות), בערך שעה.

מקווה לפחות שלא התקינו שם מצלמות מהירות בזמן האחרון.

פורסם

מה זה כמהים, פשוט רועדים מתשוקה להגברת האכיפה.

ואני לא מדבר על עמידות בפני חום, סולם צבעים פשוט וספריי שחור עושים נפלאות ל"שיפור" יכולת הצילום.

לא נוגעים, לא שורפים, לא מפעילים גלאים ולא כלום.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אני מכיר אתכם מבפנים. אין דבר כזה :-P

שתצליחו בזה כמו עם 'דמוקרטיה' בפריימריס בליכוד.

ואני פשוט אשים לי בבגאז' את זה :

FRP_ladder.jpg8073_pd108974full.jpg

לא ממליץ לך, המצלמות יודעות להעביר צילומים של מי שמחבל בהן, אז תתן חיוך גדול לתים וחכה למשטרה.

והשאלה שלי היא, איך נמנעים מהמצלמות האלו? האם הגלאי הרגיל מגלה אותן? מישהו ייתן רשימה לגבי המיקום שלהן?

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם

אני פרשתי מהשרשור הזה עוד בדף השלישי, שם כבר הבנתי שמדברים פה לקיר.

והתרגילים ש CASPER דיבר עליהם, לא לעניין (לא ממש הייתי צריך את ההסברים שלו, כי זה היה די שקוף, מאוד שקוף)

ומשהו בתוכי אומר שיש גם משתתף רביעי.

בהצלחה בפרויקט האכיפה ה"מעולה" הזה :?

יואב

יואב :arrow:

פורסם
לא ממליץ לך, המצלמות יודעות להעביר צילומים של מי שמחבל בהן, אז תתן חיוך גדול לתים וחכה למשטרה.

והשאלה שלי היא, איך נמנעים מהמצלמות האלו? האם הגלאי הרגיל מגלה אותן? מישהו ייתן רשימה לגבי המיקום שלהן?

שלום GOP

מתגבשת כאן יוזמה ליצירת רשימה של אמצעי האכיפה,הועלו כאן הצעות מאוד פרקטיות ליצירת רשימות,להגברת ההבהוב וכמובן הועלו מספר דרישות להקפדה יותר חזקה במקומות שחברי הפורום רואים בהם סכנה של ממש,דרישות הגיוניות בלבטח יתקבלו על ידי הגורמים המתאימים,אי לכך יש סיכוי טוב ומעלה שבקרוב גם תראה את מבוקשך כמו עצות כיצד להמנע מהמצלמות או מהמארבים המתוכננים,רק סבלנות.

בנתיים עד הפרסום המיוחל כדאי לנהוג עם הרגל על הדופק,בעיקר לי כמועמד לשלילה לשנתיים בעבירה הבאה,הולך להיות לא קל ואני מאחל לכולם כאן לא להגיע למצב שלי,הוא כואב מאוד בכיס מאוד מאוד,שלא לדבר על שלילות שהן העונש הכבד יותר.

ציקי רון

פורסם

רק לי מפריעה ההשתלטות הזאת על הפורום ?

עם כל ההודעות copy-paste האלה והזלזול באינטיליגנציה ?

מילא אם זה היה תחום רק לשרשור הזה אבל זה גולש החוצה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...