Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הנה אתה מאבד עשתונות,די צפוי...מנטליות ים תיכונית שגורה

תבין שוב,אתה לא בצוות המחליט,תפקידך הוא לקבל את החלטות הדרגים שמעליך

אתה יודע מה יקרה,כשיכבידו עול בכל פינה ולא רק במצלמות תקומו בקול זעקה דורסים אותנו

כשירפו ימשיכו כל הבנדיטים לטוס בעיר הצפופה ומחוצה לה

וחוזר חלילה לדיון כזה כמו כעת

תביע דעה זו זכותך,תשמע לכללים זו חובתך,אבל לא לשכוח בשורה תחתונה הנהג בשטח הוא הקובע אם כמעט תאונה,אם מנע תאונה,אם גרם לתאונה,אם נפגע בתאונה.

כבודם של כל אלו שהזכרת במקומם מונח,גם כבודך,אבל את הקטל יכולים להפסיק רק הנהגים,בציות לחוקים

ותיהיה סמוך ובטוח,גם המשטרה,גם בקר,גם שיינין,גם חוקרי התאונות מכירים אותך את חבריך את כולנו

אנחנו בעלי מנטליות רעה לא טובה הרסנית שמשקפת יוהרה,תנהגו כמו שצריך תראו שאין תאונות והקטל יופחת

סלח לי אבל כל הפרספקטיבה שלך היא כמו של משהו שמעשן סמים.

האם אתה מעשן\עישנת פעם סמים?

אני מקווה שתענה לי לעניין, אני עוד רוצה להגיע לפואנטה שלי.

ועכשיו למשהו חשוב:

אני קראתי כאן שהמשטרה מתחילה לתת קנסות לנהגים שעצרו בשולי הכביש המהיר.

למה לשוטרים מותר לעמוד בשוליים למשך כמה שעות (!!!) ועוד לעצור אנשים וליצור שיירה על הכביש המהיר של רכבים שמחכים לקבלת הקנס!?

פורסם

לפני כמה חודשים נסעתי לי בתומי בלילה במהירות המותרת בכביש שבין יוקנעם ליגור.

פתאום אני רואה שממש קרוב אלי, חצי ממנה באמצע הנתיב, יושבת לה ניידת עם כל האורות כבויים. היא לא הייתה בשוליים בדיוק, אלא אפילו טיפה בתוך הנתיב. חיפשו עבריינים כנראה עם הדבורה.

התקשרתי למוקד והפוסטמה צעקה עלי ואמרה לי ש"אם יש ניידת באמצע הנתיב, בטח יש לזה סיבה".

זה מראה פחות או יותר את האכיפה במדינה שלנו.

כמעט גרמו לתאונה, רק כדי להרתיע כמה נהגים.

אני מכיר המון אנשים שלא היו רואים את זה מרחוק ופשוט היו נכנסים בה.

פורסם

איפה ישימו את המצלמות, אתה חושב, אם לא בכבישים שאפשר לנסוע בהם מהר מאוד ולא בכבישים המסוכנים באמת?

זה תלוי....

תלוי על מי מוטלת האחריות להחליט איפה יוצבו המצלמות (ועד כה לא ראיתי כל אזכור לנושא ה'פעוט' הזה).

אם מל"מ היא זו שתחליט, הרי ברור שהמצלמות יוצבו במקומות שיניבו הכי הרבה הכנסה.

לעומת זאת, אם מונה איזשהו גוף מקצועי לקבוע היכן יוצבו, המצב יהיה יותר טוב, אבל גם זה רק בתנאי שהמצלמות המוצבות ילוו בשילוט מקדים שמתריע על המצאות אמצעי אכיפה, ועם כל האבסורד שבכך, השלטים הללו יביאו להורדת מהירות הנסיעה (ואולי גם הגברת הזהירות) הרבה יותר מהמצלמות עצמן.

אם מישהו יודע מה החוזה הנ"ל קובע לגבי מי יקבע את מיקום הצבת המצלמות, אני אשמח לדעת.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
זה תלוי....

תלוי על מי מוטלת האחריות להחליט איפה יוצבו המצלמות (ועד כה לא ראיתי כל אזכור לנושא ה'פעוט' הזה).

אם מל"מ היא זו שתחליט, הרי ברור שהמצלמות יוצבו במקומות שיניבו הכי הרבה הכנסה.

לעומת זאת, אם מונה איזשהו גוף מקצועי לקבוע היכן יוצבו, המצב יהיה יותר טוב, אבל גם זה רק בתנאי שהמצלמות המוצבות ילוו בשילוט מקדים שמתריע על המצאות אמצעי אכיפה, ועם כל האבסורד שבכך, השלטים הללו יביאו להורדת מהירות הנסיעה (ואולי גם הגברת הזהירות) הרבה יותר מהמצלמות עצמן.

אם מישהו יודע מה החוזה הנ"ל קובע לגבי מי יקבע את מיקום הצבת המצלמות, אני אשמח לדעת.

תשובה לשאלות שלכם

והציטוט הרלוונטי:

למרות הצהרות המשרד לביטחון פנים, כי המצלמות יותקנו בכבישים "אדומים", שימו לב היכן מנחה אגף התנועה במשטרה להתקין את המצלמות: קטעי כביש ישרים, ללא שיפועים, וללא הפרעות לשדה הראייה. באופן טבעי, קטעי כביש אלה מועדים פחות לתאונות דרכים.

אמנם בשלב זה מדובר בהמלצות אבל לא אתפלא אם זו תהיה המציאות של פריסת המצלמות.

פורסם

לדעתי מי שירוויח מהמהלך הזה יהיה דווקא הפורום...

הרי ברור שכאן תוכלו לפרסם ולקרוא ראשונים היכן בדיוק מוקמת ברגעים אלו ממש מצלמה כזו ואיזו הסוואה יש לה, השרשור יהיה דביק כמובן ולינקים אליו ינתנו לבטח מכל אתר חדשות/רכב/מידע, מה שבלי ספק יעלה את רמת החשיפה ומחירי שטח הפרסום (שיט, אפשר לסגור משהו קדימה?)

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

שלום FANJIO

אני מאוד מקוה שאכן כך יהיה והופורום יפיץ במלוא המרץ ובאופן עקבי את מיקום המצלמות,גם לאחר שאני מכיר פחות או יותר את תכנית מלמ אני אישית וגם אתם צריכים לשמוח על חשיפת המיקום כאן בפורום,חשיפה זו מביאה באופן טבעי לאפקט עצום בתודעת הנהגים באשר הם ואני מקוה שרשימה תופץ בשאר הפורומים.

לראייה תוכלו ללמוד משרשור זה עצמו על עוצמת האפקט שלו עם פרסום הידיעה כאן בפורום,רוצה לומר איזו דרמה תחולל כל רשימה כזו שתופץ כאן,אני די סקפטי לגבי הפצת הרשימה אם כי אשמח להתבדות וכולכם תרימו את הכפפה של הפצת המיקום.

ציקי רון

פורסם

אני לא כ"כ יודע איל "לאכול" את התגובה שלך, מצד אחד אתה מברך על פרסום מיקומי מצלמות, מצד שני אתה חבר מועדון קצת יותר משעתיים...

יש כאן ציבור נהגים אחראי שלא בטוחים שטובתם הפיזית נמצאת לנגד עיני המחוקק, או אולי עוד מנוף גביה סלקטיבי ומשוכלל המתאפשר תודות לקדמה טכנולוגית ולאוו דווקא נתמך ע"י בדיקת מערכות פעילות.

על כל פנים יש כאן ריח חריף של אמצעי ניטור שמתייחס רק לפרמטר שקלות מדידתו היא שהופכת העניין ללעג לאינטליגנציה של המשתמשים הרציניים כאן.

הרי אם היה מדובר במצלמות שפרמטר הנמדד בהן הוא נהיגה פרועה בריונית ומסוכנת לא בטוח שהינו כ"כ מתקוממים, אבל אף אחד לא נאיבי, פיתוח אלגוריתם למצלמה כזו, או הפעלת מרכז שליטה אנושי לא יהוו החזר השקעה טוב מספיק עבור משקיע פרטי.

לכן כנראה שנמשיך להיות הפרה החולבת, וכאן אני מדבר על המאקרו, דוחות מהירות הם רק צד קטן בעניין.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

שלום FANJIO

אני לא חבר מועדון מלבד מועדון הברידג' אלך אני משתיך,אין לי ספק שיש כאן ציבור נהגים אחראי שיפיק את מלוא התועלת הנדרשת ויעביר גם לחבריו האחרים את רשימת מיקום האכיפה,כך למעשה אנו משיגים שתי ציפורים במכה אחת על ידי הרתעה מונעת וידיעת המגבלות במקומות שנסמן,ברור לשנינו שאנשי מלמ יכינו הפתעות ששוב יעלו על פניי בכל אופן חיוך מריר בכל פעם שהשופט ידון אותי,גם כך יש לי אקורדיון ארוך ועתידי עומד על חוט השערה,ורשימה זו רק תקל עלי מלהכשל שוב.

להערכתי מלמ מכינים לנו תכנית מפתיעה גם בעצת אגף התנועה גם בעצת המוחות שלהם עצמם.

מי שיכול להרתם ולהפיץ את הרשימה לטובת חברי הפורום כפי שכבר ציינו כאן רק אנחנו נרויח ושאר הנהגים גם כן,בטוחני שמי שימונה ידאג גם ליצור לא מעט הפתעות וכפי שהבנתי חברי הפורום בעד ההפתעות הללו במקומות המועדים,גם אני תומך בדעתם.

אני מקווה שנצליח.

ציקי רון

פורסם

xy2050- תמסור בבקשה לאחראיים עליך שאתה עושה אחלה של עבודה...תמסור להם גם שפרסום בפורום הזה עולה כסף ואם הם רוצים לקדם את פרוייקט המצלמות שיפנו למחלקת הפרסום של הפורום ולא יפתחו מספר משתמשים שמגיבים בדיון זה.

צורת העבודה הזאת מבחילה, יש דרכים אחרות לקדם את העסק שלכם.

מהתגובות שלכם עולה ללא ספק שאתם בעלי עניין בהצלחת התכנית.

אני לא מתכוון לדעות שלכם להן אתם זכאים, אני מדבר על דרך "העבודה" שלכם.

General M וציקי רון, כנ"ל.

קחו לתשומת ליבכם.

ראו הוזהרתם!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
תשובה לשאלות שלכם

והציטוט הרלוונטי:

למרות הצהרות המשרד לביטחון פנים, כי המצלמות יותקנו בכבישים "אדומים", שימו לב היכן מנחה אגף התנועה במשטרה להתקין את המצלמות: קטעי כביש ישרים, ללא שיפועים, וללא הפרעות לשדה הראייה. באופן טבעי, קטעי כביש אלה מועדים פחות לתאונות דרכים.

אמנם בשלב זה מדובר בהמלצות אבל לא אתפלא אם זו תהיה המציאות של פריסת המצלמות.

אגב,

מעניין לדעת על איזה מהירות המצלמות תהיינה מכויילות. האם בדיוק על מהירות מותרת או קצת מעל.

עוד יותר מעניין יהיה לדעת מי מבקר את החברה הזאת, שלא תכייל את המצלמות שלה גם ל 80 קמ"ש (הרי הם מתוגמלים לפי תפוקה ופה זה ישראל).

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אגב,

מעניין לדעת על איזה מהירות המצלמות תהיינה מכויילות. האם בדיוק על מהירות מותרת או קצת מעל.

עוד יותר מעניין יהיה לדעת מי מבקר את החברה הזאת, שלא תכייל את המצלמות שלה גם ל 80 קמ"ש (הרי הם מתוגמלים לפי תפוקה ופה זה ישראל).

שאלה טובה שלא יצא לי לחקור,בכל מקרה מדובר במצלמות מתוחכמות בהרבה ממה שקיים היום בארץ.

לדעתי יכיילו אותן כמו היום של 110+- כדי להפיק "דוחות איכות" ולא סתם דוחות של 250 ש"ח..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...