Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מסכים, מצידי שישימו מצלמות רמזור בכל רמזור בארץ, אבל מצלמות מהירות זה מיותר.

הסיבה היחידה לאכיפה והגזירה הנוראית הזו היא לגרום לנו לשלם.

תשלומים גבוהים לא מרתיעים, הם סתם מעצבנים אנשים וגורמים להם לשים בולבול עוד יותר גדול על החוק.

ההשתוללות לא קשורה למהירות בצורה ישירה, והמהירות לא קשורה לתאונות.

אם ישימו מצלמה בכל רמזור, יאכפו עבירות אחרות כמו שלטי עצור, שמירה על הימין, החלפת נתיב בלי איתות, חוסר תשומת לב וכל דבר דומה, אף אחד לא יתנגד, וגם יימענו המון תאונות.

המהירות היא ממש לא מה שגורם לתאונות האלה, וזה מוכח באלפי מחקרים.

אתה מתחסד וזה מגעיל אותי. אתה בטח לא שומר על הימין וגורם לאחרים להתעצבן, רק כדי שלא יעברו את המהירות המותרת.

הגישה שלך מקוממת ואני באמת לא מבין מה אתה עושה בפורום רכב רציני שלא לוקח כמובן מאליו כל גזירה שנותן משרד התחבורה אלא בודק אותו לעומק.

נו...עם קבעת שמהירות אינה קשורה לתאונות מי אנחנו עפר לרגליך ולרגלי משטרות התנועה בעולם כולו.

שמע...אם המומחים יקבלו את הצעותיך אני עדיין צמוד לעקרון של כיבוד החוק על פי משנתו של פרנקוס.

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יוסי - אני מסכים עם כל מילה שכתבת !

אוסיף ואומר, ששאתמוך בהתקנתן של מספר של מספר רב של מצלמות, אם במקביל המהירות המותרת תהייה נורמלית (מהירות נורמלית = מהירות הממוצעת ש 80% מהנהגים היו בוחרים לנהוג בה - לא כולל 10% המהירים ו 10% האיטיים - אילו לא היו מגבלות מהירות על הכביש).

כשמגבלת המהירות לא סבירה, המצלמות הן עוד אגף במערכת הגבייה של המדינה - זה הכל.

המצלמות הן עוד אגף במערכת ההרתעה,והיה אם לא נהגת כראוי וכחוק המצלמות הן מכשיר גבייה על עברה שבצעת,בכל מקרה אתה רשאי להמיר את הקנס הכספי בכלא,תוכיח להם שאתה לא פראייר לא משלם,ולך תמיר בימי מאסר.

פורסם
נו...עם קבעת שמהירות אינה קשורה לתאונות מי אנחנו עפר לרגליך ולרגלי משטרות התנועה בעולם כולו.

שמע...אם המומחים יקבלו את הצעותיך אני עדיין צמוד לעקרון של כיבוד החוק על פי משנתו של פרנקוס.

רוב המשטרות בעולם חושבות בדיוק כמוני וקראו את אותם מחקרים שאני קורא.

המשטרה כאן גם יודעת את זה.

הסיבה היחידה לאכיפת מהירות כזאת היא רווח למשטרה, ולא מניעת תאונות.

אפילו למשטרה שלנו זה ברור. אם אתה לא מסכים, אני משער שאתה לבד בדעה שלך.

פורסם

אני בטוח שבכביש 6 לא ישימו את המצלמות ככה שניסע שם יותר

אז כסף יותר למדינה יותר ולכביש 6 והכסף למדינה יהיה גדול יותר וכרגיל העשירים יותר עשירים והעניים יותר עניים .

ואני רוצה לראות את חבר הכנסת שזה משפיע עליו לקבל דוח כי הוא בטח יסע איך שנראה לו הוא חסין .

פורסם
רוב המשטרות בעולם חושבות בדיוק כמוני וקראו את אותם מחקרים שאני קורא.

המשטרה כאן גם יודעת את זה.

הסיבה היחידה לאכיפת מהירות כזאת היא רווח למשטרה, ולא מניעת תאונות.

אפילו למשטרה שלנו זה ברור. אם אתה לא מסכים, אני משער שאתה לבד בדעה שלך.

פרנקוס,תתבגר

פורסם
פרנקוס,תתבגר

אתה זה שצריך להתבגר מכל המנטרות השחוקות של אור ירוק ושות'

הטענה שמעלים כאן והיא צודקת שלא נעשה שום דבר אפקטיבי במלחמה בתאונות הדרכים.

והפרויקט ה"מפואר" הזה הוא רק הוכחה ותעודת עניות לרשויות האכיפה.

פורסם

נראה לי שצריך לפנות מקום על האוטו לשתי סטיקרים חדשים:

"פרנקוס לכנסת"

"אור ירוק = סכנה לציבור"

אם כי לגבי הראשון אני עדיין מתלבט...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

ושוב, האמת העצובה היא, שעד שלא יהיה לכל הציבור הנוהג גוף פוליטי שמייצג אותו, דבר לא יזוז.

הצעתי כבר במספר פורומים, לרבות זה, כי תוקם מפלגת נהגים. מפלגת אינטרס, שיעודה להיות בקואליציה ולעשות למען בוחריה.

דומני גם כי אין מתאים יותר מרוני אהרונוביץ' להובלת מהלך שכזה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אני בטוח שבכביש 6 לא ישימו את המצלמות ככה שניסע שם יותר

אז כסף יותר למדינה יותר ולכביש 6 והכסף למדינה יהיה גדול יותר וכרגיל העשירים יותר עשירים והעניים יותר עניים .

ואני רוצה לראות את חבר הכנסת שזה משפיע עליו לקבל דוח כי הוא בטח יסע איך שנראה לו הוא חסין .

*לחברי כנסת היתה חסינות תחבורתית עד שנות ה80 אם אינני טועה,אך כיום אין להם שום חסינות תחבורתית.

ואני לגמרי בדיעה של פרנקוס ו(רוב)חברי הפורום.

פורסם
אתה זה שצריך להתבגר מכל המנטרות השחוקות של אור ירוק ושות'

הטענה שמעלים כאן והיא צודקת שלא נעשה שום דבר אפקטיבי במלחמה בתאונות הדרכים.

והפרויקט ה"מפואר" הזה הוא רק הוכחה ותעודת עניות לרשויות האכיפה.

אתה וחבריך כאן טועים ובגדול

הפרויקט דרוש מאוד ואף יש צורך להגדילו ולהחמיר באכיפה

כמו כן יש להחמיר בענישה עד כדי כך שלא יהיה כדאי לעבור על מה שנקבע בחוק

לטעמי המשטרה אינה עושה מספיק ועליה להציב כוחות סמויים גדולים בהרבה

אתם תפקידכם לנסוע כפי שקבעו המומחים לתעבורה

אני מחזק את ידי ענף התנועה ומבקש שיחמירו מאוד עם מי שמסכן את עצמו,את הולכי הרגל,ואת שאר משתמשי הכביש

יש צורך להמשיך ולהטריד את הנהגים בקורסי נהיגה עד שיימאס להם לעבור על חוקי התנועה

אם לא היתה מבוצעת כאן האכיפה היינו היום במצב של קטסטרופה מבחינת איבוד חיי אדם

כמו כן יש להכפיל את מחיר הפוליסות למי שצובר ניקוד גבוה ומסכן את המשתמשים האחרים

כדאי שתתעוררו !

פורסם
ושוב, האמת העצובה היא, שעד שלא יהיה לכל הציבור הנוהג גוף פוליטי שמייצג אותו, דבר לא יזוז.

הצעתי כבר במספר פורומים, לרבות זה, כי תוקם מפלגת נהגים. מפלגת אינטרס, שיעודה להיות בקואליציה ולעשות למען בוחריה.

דומני גם כי אין מתאים יותר מרוני אהרונוביץ' להובלת מהלך שכזה.

בהחלט יש צורך בגוף פוליטי שיעמיד במקום יחד עם רשויות האכיפה את כל עברייני התנועה

אני קורא למי שמעורב בנושא להקים גוף שיעזור למדינת ישראל להלחם בתופעת עברינות הכבישים

ככל שיקדימו בהקמת גוף זה כך ייטב לנו למשפחתנו ילדינו וחברינו כולם

פורסם

אתה אומר דברים נכונים (חלקית) אך איך מצלמות מהירות כל קילומטר על הכביש יפתרו את כל זה.

אם לא היתה מבוצעת כאן האכיפה היינו היום במצב של קטסטרופה מבחינת איבוד חיי אדם

כמו כן יש להכפיל את מחיר הפוליסות למי שצובר ניקוד גבוה ומסכן את המשתמשים האחרים

כדאי שתתעוררו !

אם לא שמת לב אנחנו כבר בקטסטרופה, ושום דבר לא משתנה (פרט להוספת אמצעים לגביית כסף - מצלמות). אני מבין שמה שיעיר אותנו זה הפלאשים מהמצלמות. אנחנו ערים לבעיות, אך הגוף שאמור להיות אחראי, כנראה שלא.

"להקים גוף שיעזור למדינת ישראל להלחם בתופעת עברינות הכבישים"

אין כבר גוף כזה, המשטרה?

יואב

יואב :arrow:

פורסם
אתה אומר דברים נכונים (חלקית) אך איך מצלמות מהירות כל קילומטר על הכביש יפתרו את כל זה.

אם לא שמת לב אנחנו כבר בקטסטרופה, ושום דבר לא משתנה (פרט להוספת אמצעים לגביית כסף - מצלמות). אני מבין שמה שיעיר אותנו זה הפלאשים מהמצלמות. אנחנו ערים לבעיות, אך הגוף שאמור להיות אחראי, כנראה שלא.

"להקים גוף שיעזור למדינת ישראל להלחם בתופעת עברינות הכבישים"

אין כבר גוף כזה, המשטרה?

יואב

ידידי יואב רצוי להרגיע

התלהמות איה פתרון

במקביל לחינוך מהיסוד על הסכנה שבכבישים יש לעקור מהשורש כל נהג עברין

אנחנו יכולים לצעוק עד שבוע הבא ,כל עוד הגורם האנושי לא ישנה דרכו הקלוקלת נמשיך לשלם למולך מחיר כבד

כמובן שאין טעם לפרט מה קורה,מי אשם,למה קורה,כולם יודעים את האמת אך מעדיפים להתעלם

אסור אפילו לרגע אחד להפסיק את האכיפה ואם אפשר להגביר אותה מעל ומעבר למה שהיא היום

תחזקנה ידי העוסקים במלאכת ההדברה של תופעות עברינות הכביש ובריונות הכביש !

פורסם

אחרי הפרוייקט, כולם פשוט יתחילו להתלהב מסיבובים ויקנו צרפתיות :)

הרי המהירות לסיבובים טובים יכולה להיות חוקית לחלוטין, ובטח לא תהיינה שם מצלמות.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
ידידי יואב רצוי להרגיע

התלהמות איה פתרון

במקביל לחינוך מהיסוד על הסכנה שבכבישים יש לעקור מהשורש כל נהג עברין

אנחנו יכולים לצעוק עד שבוע הבא ,כל עוד הגורם האנושי לא ישנה דרכו הקלוקלת נמשיך לשלם למולך מחיר כבד

כמובן שאין טעם לפרט מה קורה,מי אשם,למה קורה,כולם יודעים את האמת אך מעדיפים להתעלם

אסור אפילו לרגע אחד להפסיק את האכיפה ואם אפשר להגביר אותה מעל ומעבר למה שהיא היום

תחזקנה ידי העוסקים במלאכת ההדברה של תופעות עברינות הכביש ובריונות הכביש !

אתה כל הזמן מסנן ומדבר בסיסמאות שאיתן מנסים לשטוף לכולם את המח. דיעה אישית יש לך?

מצלמות רמזור זה מעולה, כמה שיותר יותר טוב! אבל מצלמות מהירות זה לא בהכרח הפתרון. מהירות היא לא תמיד הגורם לתאונות (אם כבר לשים מצלמות אז בתוך ערים ואיזורים הומי הולכי רגל ולא בדרכים בין עירוניות), ואם כבר מהירות גורמת באופן ישיר לתאונה, אז זה כי היא גבוהה מדי ביחס לתנאי הדרך והרכב.

קודם כל שישקיעו יותר בחינוך, יחמירו את הקנסות והענישה במקרים של עבירות מסכנות חיים (רמזור אדום, פס לבן, פלאפון, אלכוהול ועוד, לא חסר), יעדכנו את המהירות המירבית המותרת ורק אז יציבו מצלמות.

מה שכן, בניגוד לכמה פה אני לא חושב שצריך להעלות באופן גורף את המהירות בכל הכבישים שמתאימים. ראשית, אין הרבה כבישים שבהם ניתן להעלות את המהירות ביותר מ10 קמ"ש (כלומר כבישים שבהם התשתית מאפשרת את זה), שנית כל עוד אנשים לא ידאגו לתחזוקה מיטבית של רכבם, זה לא ממש אחראי להעלות את המהירות (לא ממש בא לי לנסוע על 120 ליד/בתוך רכב שבעליו לא עשה טיפול מעל שנה, לא בדק לחץ אוויר והרכב על סף התפרקות).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...