Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור ולעניין:

בקשר למד מהירות גש למקום שמתעסק עם זה. אם אין לך ABS אז מדובר בהחלפת חיישן מהירות שנימצא בגיר וניתן לגשת אליו ללא הרמת הרכב ושום דבר מלבד ידיים.

לא ענית לי מהיכן אתה. אני אישית תיקנתי את זה ב"המחוון" רח` הפלד 25 אזור התעשיה חולון .

בקשר להנעות, שים תוסף דלק 44K או ליקוי מולי.הייתה לי אותה בעיה לפני זמן רב והמוסך אמר לי לנסות לשים את התוסף לפני הכל כי זה הפתרון הכי פשוט לפני שניגשים לפירוק והחלפת חלקים.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

חיישן בוקר, תחליף לצ'וק של פעם ,תפקידו לבדוק טמפרטורה וכשהרכב קר בהנעה תפקידו להורות למחשב לתת יותר דלק למנוע .

בעבר נידפק לי חיישן זה גם בקליאו וכשקר היה קשה מאוד להניע את הרכב.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

טוב עשית סלט גדול...

מדובר בחיישן טמפ' שמדווח למחשב ההזרקה על טמפ' הנוזל קירור, יחד עם חיישן טמפ' האויר מחליט מחשב ההזרקה ולא החיישן...כמה להעשיר את התערובת ולהגביר את הטורים להנעה קלה יותר.

פורסם

לדן, תמונה יפה מאוד , חדשה? מראה על כמות חומר אנושי ומכובד של חלק קטן מהאנשים בפורום.

מקווה שאתה מהבודדים שמתנהגים כך.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

• תוכן חדש...