Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נפל לי הסאב...:( לא נפרט איך זה קרה...

החלק המסומן בתמונה הוא חלק שמחזיק את הסאב,עליו יושבת הממברנה.

יש 4 חלקים כאלה כמו זה המסומן.

נשברו שלושה,האם אפשר להחליף את היחידה הזאת ?

תודה

Helix.jpg

פורסם

החלק המודבר הוא חלק מה"באסקט" - שלדת הרמקול.

לצערי אני חושב שבמקרה הזה כל מה שנותר להגיד הוא יהי זכרו ברוך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תנסה לקפוץ לאומגה אודיו בחולון

אולי הם יוכלו לעזור לך למרות שאני די בספק..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

שווה לך לשלוח אותו לגרמניה לתיקון?

מסופקני אם הליקס יסכימו לשלוח לך רק את הבאסקט של הסאב. סה"כ לא הם מייצרים את הסאבים, זה לא כמו פוקאל או מורל.

חוץ מזה אני בטוח שנוצר נזק לא מבוטל בכלל - הסליל יצא ממרכוז ואולי אף התעוות. אני חושב שמדובר כאן בטוטאל-לוס.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מעבר לזה, אם הבאסקט נשבר כנראה נגרם גם נזק לסליל של הסאב שנמצא בתוך המגנט.

חבל, נראה סאב מעניין.

הדבר היחיס שעולה לי בראש זה שאולי אתה יכול לקבע את הסאב בצורה המקורית שהבאסקט ישב לבעזרת רתכת לרתך את הבאסקט ביחד. לא אסטטי יותר מידי אבל יכול לעבוד.

כנראה שתצטרך לשלוח אותו למרכוז הסליל ושיבדקו עם לא נשבר עוד משהו בסאב.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אלכס,טוב שלא שברתה את ה BMW שלך:lol:

לך למסגר שירתח לך את ה BASKET

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

לצערי העניין באמת נשמע די אבוד.

אם בכל זאת אתה רוצה לנסות לתקן, כמה נקודות-

ריתוכים כדאי לבצע כאשר הבסקט מפורק, כדי לא לפגוע בחלקים אחרים.

מאחר שמדובר ביציקת אלומיניום, יש להשתמש ברתכת אראגון.

כדי שהתיקון יהיה מדוייק - אורך שווה לרגליים וזוויות נכונות - צריך לבנות שבלונה (מעץ למשל), להרכיב עליה את כל החלקים של הבסקט כדי שישבו במקום ורק אז לרתך הכל.

חוץ מהסליל שאולי נפגע, הייתי בודק את מצב המגנט. אם הנפילה שברה כך את הבסקט, אתה עלול לגלות מגנט מנופץ לרסיסים.

בהצלחה ומקווה שתמצא פתרון.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

תשמע זה באסקט מאלומיניום.

אם הוא נשבר אז זה כשל של המפעל.

מייל או טלפון אליהם וזה צריך להיפתר.

בכל מקרה תרביץ איזו תמונה של מה שקרה מהפלאפון או איזו מצלמה דיגיטלית. נשמע לי הזוי לגמריי.

לי פעם על סאב של מק אודיו עשו משחק טיפוסים שתי ילדות קטנות כשהוא היה בבית ללא השגחתי ולא קרה לו כלום .

לכן משהו פה נשמע לי מוזר. במיוחד עוד סאב SPL .

פה יש לך "ASK A QUESTION"

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=249867

בנוסף פה:

http://www.audiotec-fischer.com/kontakt.html?&L=1

החברות הגרמניות מאוד מסודרות ולדעתי תקבל מהר מאוד תשובה.

גם תכתוב להם איפה קנית את זה בגרמניה ואם יש לך עוד במקרה קבלה או את הקופסא בכלל טוב.

• תוכן חדש...