Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי להתייעץ לגבי מגבר 2 ערוצים בעל הספק נמוך בשביל להגביר טוויטרים של מורל.

כרגע אני משתמש ב-mt22 ואני חושב להתקדם ל-mt 23 או משהו יותר גבוה ממוצרי מורל וחשבתי לעבור להגברה אקטיבית,בעיקרון יש לי מגבר 2 ערוצים שעובד נפלא עם המיד וופרים ואני מחפש איזה מגברון קטן שיגביר את הטוויטרים.

רציתי לקבל המלצות/יעוץ לגבי מגבר שכזה אבל שיהיה בעל אופי חם ומפורט עד כמה שזה אפשרי.

דגש נוסף הוא המחיר של המגבר,אני מראש לא מכוון למשהו יקר מסיבות כאלו ואחרות אז אני אשמח עם תוכלו להמליץ על משהו טוב ויחסית לא יקר (כרגע אין תקציב מוגדר,המחיר צריך להיות בגדר "השפיות") ורצוי למוצר חדש ולא יד שניה.

תודה מראש לכל מי שיעזור.

פורסם

אתה צודק עתיד, אני פשוט עדין לא הכי סגור על התקציב אני מאמין שהתקציב יהיה בסביבות ה-1000 עד 1500 ש"ח למגבר.

יש המלצות למגבר בתקציב הנ"ל?

פורסם

מה מגביר לך כרגע את הוופרים ? שנדע על מה אנחנו מדברים

תראה אני יודע שאתה לא מתלהב מיד שניה

אבל וזה אבל גדול

המגבר הזה

הוא פשוט תפור עליך

זה פסגת האיכות שתוכל לשדך לטוויטרים שלך !

וזה גם יכנס לך בתקציב בקלות

פורסם

משה,

Genesis Stereo 60/100, אני זוכר שרועי (roeiav) מוכר אחד כזה ביד שניה (ST60), אתה יכול לנסות לפנות אליו.

אני לדוגמא מוכר ST100 עיין ערך לוח יד שניה בפורום, יש מציאות.

מנסיוני אלמנטים של מורל פשוט נשמעים נפלא על המגברים האלה בצורה אקטיבית.

בהצלחה, דני.

פורסם

כן הנושא ידוע ואני חושב שכבר דיברתי עם רועי אבל המחיר היה טיפה בעייתי בשבילי (אני לא זוכר מה המחיר שרועי דורש עליו).

בכל מקרה ניתן אולי למצוא אותם כחדשים בארץ נכון להיום?

פשוט הבנתי שהיבוא של הדגם הזה לא היה סדיר לחלוטין בזמן האחרון.

יש לך אולי עוד הצעות מעניינות עתיד?

dannyg מה המחיר שאתה דורש עבור ה-st100?

פורסם

המגבר של רועי (לא דיברתי עם רועי)

אמור לעלות באיזור ה1400 שקל +\- זה נכנס לך בתקציב

אם זה יותר מזה כבר עדיף לך למתוח את התקציב בעוד כמה מאות שקלים

ולקחת את הסטריאו 100 של דני

קח בחשבון שקניה של ה100 פותחת לך אופציות עתידיות, אם תרצה לעבור ל3WAY אתה תוכל להגביר איתם מיד ה60 חלש למיד, ולקנות מגבר חלש יותר וזול יותר לטוויטרים

לדוגמא אצל צביקה ה100 מרים L4 ונשמע מליון דלר

(תוכלו לדבר בפרטי) ואז בכלל זה פינוק

כי זה מגבר עם כח והוא לא יתאמץ טיפה אפילו

פורסם

וגם אני חושב שכדאי לך להתאמץ על ה100. ייתן לך גמישות רבה יותר. וכמו שגורל אמר אני מגביר באמצעותו את המידים, וזה נשמע מעולה.

מעבר להתקנה הפדנטית של המגבר אצל דני, כפי שאתה יודע, המגבר עבד אצלו מספר חודשים מצומצם, חלק מהזמן המע' הייתה בכלל מושבתת בהמתנה לרכיבים מחו"ל. זה חדש לגמרי. תסתדרו.

תתחדש :-)

פורסם

רק עוד נקודה קטנה ,

כמובן גם אני ממליץ על הסטריאו 60 לטוויטרים . אין ספק מוצר נהדר וגם נותן תמורה נהדרת למחיר שלו גם חדש וגם כיד 2.

מעבר לזה , אם זה בא בחשבון ואתה מסוגל למתוך את התקציב לסריאו מאה המדובר אני יותר ממליץ.

בניגוד למה שרשמו שהסטריאו מאה יכול לשמש בעתיד גם כמגבר למידים ולא רק לטוויטרים , אני יוסיף שהוא יכול לשמש גם כמגבר למידבאסים . מי ששמע אותם מוגברים אצלי יכול להעיד שזה נשמע נהדר . מדובר במגבר עם המון כח. בנוסף לכל התכונות שלו כמגבר עם סאונד מצוין.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תודה רבה על העזרה,עזרתם לי לראות יותר טוב לאיזה כיוון ללכת בקשר להגברה.

דרך אגב עתיד עכשיו שמתי לב ששאלת על המגבר שאיתו אני עכשיו עובד,אז מדובר על מגבר של חברת פוניקס גולד מסדרת ryval דגם 1502,מגבר 2 ערוצים שמוציא לפי היצרן כ-150 וואט rms ב-4 אוהם.

הוא מאוד פשוט וזול אבל עושה עבודה נפלאה עם המיד וופרים, אבל לטעמי בתדרים הגבוהים הוא "חלש" טיפה ולכן חשבתי על לעבור לבי-אמפינג אקטיבי/פאסיבי ולייעד את הפוניקס גולד למיד וופרים ומגברון נוסף לטוויטרים.

• תוכן חדש...