Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[רנו 5] הגה רועד מעל 130

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

....כן כן, תגידו ישר, איזה אדיוט, שילך לאיזון גלגלים....

אבל.

זה לא רק זה. יש קטע מוזר עם הרעידות האלה.

בנסיעה רגילה, עד 130-140 ההגה מרגיש אחלה, אבל אם אני עולה מעבר ל140, כשאני יורד במהירות , גם לסביבות ה120-130 ההגה עדיין ממשיך לרעוד...

כמובן שאני אגש לאיזון גלגלים ברגע הראשון שיתפנה לי, אבל מסקרן אותי אם מישהו מכיר תופעה כזו מכאנית או פיזיקלית..

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

איזון גלגלים רגיל(סטטי) לא יעזור לך בהרבה, עקב היותם של מכונות האיזון מכויילות לכ-120 קמ"ש.

בכדי לבטל את התופעה הנך זקוק לאיזון דינמי(ע"ג הרכב) ללא פירוק הגלגל.

ערוך חיפוש בפורום על איזון דינמי, ותמצא פנצריות המתמחות בכך.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

יכולות להיות כמה סיבות:

א) רנו 5 מנוע 1250 לא מיועד לנסוע במהירות כאלה

ב) ג'נט עקום

ג) איזון גלגלים (סטטי+דינמי)

ד) בעייה באחד ממרכיבי הפרונט (חופשים למיניהם ובלאי)

ה) מערכת הגה

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לפעמים זו בעיית צמיגים... היה לי פעם ברכב (צבאי) כשנסעתי באוטו במהירות סבירה (80-100) הכל היה טוב, אם עליתי על מהמורה קטנה ההגה היה מתחיל לרעוד בצורה היסטרית! ההגה היה מפסיק לרעוד רק לאחר עצירה כמעט מוחלטת, מסתבר שהצמיג היה הרוס מבפנים וכל קפיצה הוציאה אותו מאיזון בצורה היסטרית (חלקים חופשיים בפנים)

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

לצערי זמן לגשת למקום ולעשות בו איזון דינמי יהיה לי רק ביום שישי, אני מאמין שאגש בכל זאת לאיזה פנצ'ריה קרובה האיזור לבדוק את איזון הגלגלים באופן כללי.

במידה ולא אפתור את הענין אמשיך לאיזון דינמי...

רון.

-מוזר.-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אצלי זה לא היה איזון אלא צמיגים שהתעוותו מעט (מעצירת חירום) והתחילו לרעוד רק במהירויות מסוימות ולא תמיד.

אחרי החלפת צמיגים זה הסתדר.(עד שהבנתי שהציריות הלכו בגלל הרעידות אבל זה כבר סיפור אחר...) :onfire:

פורסם
איזון גלגלים רגיל(סטטי) לא יעזור לך בהרבה, עקב היותם של מכונות האיזון מכויילות לכ-120 קמ"ש.

בכדי לבטל את התופעה הנך זקוק לאיזון דינמי(ע"ג הרכב) ללא פירוק הגלגל.

ערוך חיפוש בפורום על איזון דינמי, ותמצא פנצריות המתמחות בכך.

עמית

יכול להיות באמת שהמכונות מכויילות ל 120 קמ"ש, אבל מניסיון הכיול הזה (על ג'אנט רגיל) מצויין גם למהירויות גבוהות בהרבה.

אצלי היתה רעידה קלה/בינונית באיזור ה 140 ולאחר איזון רגיל (אצל אנטון) היא נעלמה כליל.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מנסיון, שווה ללכת לטפל בעניין הזה אצל אנטון.

גם אם האיזון הרגיל לא עוזר , אז הוא מכיר איזה מישהו לא רחוק ממנו , עם "מכון" לאיזון דינמי (שגם עושה לך אחלה קפה שחור עם הל בזמן שאתה מחכה)...

אגב, קצת סטייה מהנושא.

חשבתי לעצמי, בפעם האחרונה ששילמתי 180 שקל לכיוון פרונט, למה לא נועלים את הברגים האלה עם לוקטייט? (אלה של הפרונט) לדעתי זה יכול לעזור ולמנוע עשיית פרונט כל שנה שנתיים....

מה דעתכם?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מנסיון, שווה ללכת לטפל בעניין הזה אצל אנטון.

גם אם האיזון הרגיל לא עוזר , אז הוא מכיר איזה מישהו לא רחוק ממנו , עם "מכון" לאיזון דינמי (שגם עושה לך אחלה קפה שחור עם הל בזמן שאתה מחכה)...

אגב, קצת סטייה מהנושא.

חשבתי לעצמי, בפעם האחרונה ששילמתי 180 שקל לכיוון פרונט, למה לא נועלים את הברגים האלה עם לוקטייט? (אלה של הפרונט) לדעתי זה יכול לעזור ולמנוע עשיית פרונט כל שנה שנתיים....

מה דעתכם?

עקרונית לא תמיד מדובר ב"כיוון" שמשתחרר. מדובר -גם- בגומיות שנקרעות/מתייבשות/מתבלות, תפוחי פרונט/הגה שמתבלים, עיוותי שילדה/עייפות החומר וכד'.

בנוסף, עניין הפרונט תלוי גם בתיכנון שלו ובחוזק שלו. ישנן מכוניות שמאוד רגישות לנושא וישנן מכוניות שכמעט ולא יודעות מה זה מכון פרונט.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

זה נכון שיש מכוניות שלא עושים בהם כיוון פרונט בכלל?

ב206 עושים?

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם
זה נכון שיש מכוניות שלא עושים בהם כיוון פרונט בכלל?

ב206 עושים?

זה נכון. יש מכוניות בהן הפרונט אינו ניתן לכיוון פרט למקביליות הגלגלים (מתבצע דרך כיוון זרועות ההגה).

למיטב זכרוני ב 206 יש כיוון פרונט.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...