Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה

היום היה יום יפה ויצאתי לנהוג ככה בכיף...ניתקלתי ברכ הנ"ל ואני מאוד הופתעתי מהכוח שיש לו לדוגמא אני נהגתי במקביל אליו במהירות 110 והוא נתן קיק ועף תוך שנייה כבר לא ראיתי אותו

אז רציתי לדעת מה הפוטנציאל של הרבה הזה מבחינת שיפורי מנוע...לא אחיזה וכל זה ...ולא לגדוש את המנוע...לפי מה שהבנתי זה מנוע שש צילנדרים בשורה איזה אפשרות שיפור יש למנוע כזה מבלי לגדוש אותו...

תודה לכל חכמינו !

פורסם

איזו שנה?

בכל מקרה, בלי לגדוש אפשר:

*קיט מצערות

*קאמשפטים

*ניהול

*סעפות

*קיט סטרוקר (הרבה פחות נפוץ)

*פורטינג

ועוד כל מיני דברים שאני לא זוכר כרגע, זה הדברים העיקריים.

בקיצור, מה התקציב שלך?

Most people drive to work.

Others work to DRIVE

פורסם

שיפורים יש למכביר, אך שאלת השאלות היא האם בכלל יש לך את הרכב הזה, או שאתה סתם מתעניין לידע אישי?

לפי הדברים שכתבת, משתמע כי הרכב כלל אינו שלך ואף אינך מכיר את בעליו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חסרים הרבה פרטים בסרט שלך בשביל שנשתתף.

באיזה רכב נסעת? האם ניסית להאיץ? איזה מודל הרכב (E30 אולי E36 אולי מודל מתקדם יותר)? של מי הרכב, איך הוא קשור אליך, ואם הוא לא, איך נדע איזה שיפורים יש לרכב?

בקיצור הרבה אולי ומעט עלילה.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...