Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימון דריפט ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שלמשהו יש בעייה עם פצועים או הפציעות עצמן.

הבעיה שבמצב של היום כל פצוע גורר אחריו השלכות מרחיקות לכת לכל ענפי הספורט המוטרי.

לראייה התאונה היחידה וחסרת המשמעות הזו לכאורה הזו השביתה את כל ענף הג'ימקנות בישראל.

בכל מקרה אני מקווה שהבהרתי שאין לי בעייה עם אף אחד מכם או מה שהוא עושה בספורט המוטורי ואני רק מייחל שכולנו נפעל באחריות ונקדם את הענף עד שיהיה חוקי. כשזה יהיה חוקי אז יוכלו להיות פצועים וזה לא ישנה.

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדובי ונדב.

אם אפשר, אני מעוניין להגיד לכם שאתם מצד אחד צודקים מצד שני טועים.

מצד אחד, כן מי שלא מכיר את התחום ואף פעם לא עשה דריפטים ברמה כמו של האחים לא יבין את זה נכון ויחשוב שזה מסוכן. אני מסכים איתך עובדה שאתם כנראה לא הבנתם כמה שהתרגיל הזה לא מסוכן.

התרגיל הזה מאוד פשוט לעשייה בעזרת דיפ' נעול, כוח טיפה ויכולת לשליטה מזהרית על היגוי יתר. אני בטוח שניב לא רצה לסכן את אח שלו בישביל סרטון שיפרסם לאחר מכן באינטרנט.

כאחד שכן עשה את התרגיל הזה מסביב לקונוס וצילמתי מישהו עושה את זה מסביבי(מישהו שאני מאוד סומך עליו)אני יכול להגיד לך שברגע שאתה מבין מה הנהג עושה הסיכוי שתפגע כתוצאה מזה הוא כמו לזכות בלוטו. שוב אני מדבר על מישהו שיודע בידיוק מתי זה הולך לכיוון הלא נכון.

לפותח התר'ד.

חבל שאתם מפרסמים סרטונים כאלה לא מהסיבה שזה נראה מסוכן אלה אתם מגלים את אחד המקומות הבודדים בארץ שעדיין אפשר ללכת להיתאמן. תעלו את זה ליוטיוב אין בעיה אבל חושב שאולי לא כדאי לפרסם את זה בפורום פתוח.

זו רק דעתי מקווה שתקחו לתשומת לבכם..תודה

יואן

A.R.T Performance

פורסם

ואם נחזיר לרגע את השרשור למטרתו המקורית, הנה כמה תמונות באדיבות מי שצילם אותן - אלי פאר:

(את התמונה של המיאטה האדומה צילמתי אני)

Dan_plate.JPG

Guy_plate.JPG

Niv_plate.JPG

Roni_plate.JPG

Efrat_photo-by-me_1024.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתם פשוט מפספסים את הנקודה, לדעתי ולא יורדים לסוף דעתי.

דריפט זה יופי של ספורט מוטורי אבל אל תשכחו באיזו מציאות אנחנו חיים.

רק לפני זמן מה כתבה במגזין סוף השבוע של ידיעות אחרונות של חבר'ה שעושים שטויות באופן עצמאי ב"רייסים" גרמה לכל מי שעוסק בספורט המוטורי בארץ להסביר לכל ישראל ואחותו שהם לא ספורטאים בכלל וזה כלל לא קשור למירוצי מכוניות.

עכשיו, לך תסביר למישהו שלא מבין למה מכונית צריכה להסתובב סביב אדם, במרחק 2 מטר ממנו ולך תסיבר לו שלא יקרה כלום והכול בטוח, מקום מרוחק ואיך שלא תרצו.

במצב כיום - בכל ספורט קטן ככול שיהיה בישראל, יכולים להיות פצועים ואף אחד לא יעשה מזה עניין גדול. פצוע אחד קטן בציפורן של הרגל ב"אימון דריפטים" וכל הספורט המוטורי יקבל כותרות בעיתון שאפילו הרוצח הכי גדול לא מקבל.

כדאי שכולם יבינו - במצב הנתון כיום - כל פעילות בתחום אחד של הספורט המוטורי משפיעה על כולנו ולכן לפני שמפרסמים משהו ראוי לחשוב על כל ההשלכות מסביב.

ציינו לפניי שבראלי יש תאונות...תאונות הן חלק מהספורט המוטורי ואני אומר את זה בתור אחד ש"זכה" להגיע גם לבית חולים לאחר התהפכות במירוץ. כל הבלאגן שהיה סביב זה והחששות מה יקרה אם...תשאלו את מי שארגן אז את המירוץ ותבינו.

בקיצור - אין לאף אחד מאיתנו כיום, את הלגיטימיות, לפרסם משהו מבלי לחשוב על האחרים.

ההבדל בין הראלי לדריפטים, לפחות כרגע - ראלי נתפס כבר כספורט עם מכוניות מירוץ ואילו דריפטים נראה כאילו , ואני מצטער על הביטוי , חבורת ילדים שמשתוללים עם מכוניות - ואת זה לא אני אמרתי.

אני חושב שמיציתי

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

בקר טוב חברים

אני חושב שכולנו מבינים שרוב החבר'ה של הדריפטים כיום בארץ מספיק מיומנים כדי לערוך סדרה של מפגנים שבהחלט מקובלים בענף ובלי להסתכן כלל , ואני באמת מאמין שכך הוא המצב !!!

מצד שני , אני יודע שיש כאלה שמנסים לחקות אתכם כשהמיומנות שלהם לא תואמת את דרגת הקושי של התרגיל הפשוט שהצגתם !

החשש שלי הוא שפרסום ברבים של תרגילים כאלה העלולים להוביל למקרה שנצטער עליו ותוצאותיו יזיקו לכל הספורט בכלל !

ועכשיו בנינו, למה לפרסם ?? מה זה מקדם ?? חסרות לנו צרות ?

קצת איפוק בכיוון החיובי לא יזיק ולא יפגע באף אחד , בתקווה שהמשיח (יישום החוק) יגיע במהרה בימינו ונוכל להנות ולפרוק תסכולים עם רישיון !

מישל

פורסם

מישל, למה לפרסם?

בגלל שבניגוד לראלי, דריפטים הוא ספורט זול בהרבה ונגיש לקהל הרחב.

אם לא היו מפרסמים את אירועי הג'ימקאנה לפני כמה שנים אתה חושב שהיה היום כל כך הרבה הבנה ומתחרים לספורט הזה? לא!

הכל עניין של חשיפה. נמאס לי לדבר עם אנשים ולהסביר להם מזה בכלל דריפטים, הגיע הזמן שכולם יידעו כבר.

חוץ מזה זה ביזבוז לקחת את הספורט שמצטלם הכי טוב ולהשאיר אותו במחתרת.

אנחנו חייבים להראות לכולם שדריפטינג קיים בארץ בשביל למשוך קהל, בשביל למשוך מתחרים.

בנוגע לבטיחות, אתם צודקים ולכן האימונים לא מפורסמים ולא נעשים מול קהל רחב - בעיות של מארגני אירועי ראלי.

מתי יהיה נוכח קהל? רק באירועים גדולים ומסודרים שעתידיים לבוא.

דובי אתה באמת מפתיע אותי, אבל נמאס לי כבר מכל המתחסדי ראלי למיניהם שמוכנים לקבל רק את מה שהם עוסקים בו וכל ספורט אחר הוא שטויות ומשחק ילדים.

תביא נהגי ראלי לאימונים שלנו ואנחנו נראה מה הם יגידו אח"כ.

אז אתם נוסעים ישר בשבילי דיונות.... ביג פאקינג דיל! איך זה נשמע לך?

תאמינו לי, יש המון כישרון נהיגה במדינה הזאת, כל פעם מגיע מישהו חדש ואני נדהם איפה הוא היה קודם.

אני מאוד מקווה שבאירועי דריפטים הבאים נוכל למצוא מקום שיאפשר תוואי מסלול גדול יותר עם יותר מקום בטוח לקהל ואז נוכל לתת לכם את הSHOW שבשבילו התאמנו כל כך הרבה.

עוד משהו קטן,

התקשורת תרשום מה שהיא רוצה גם ככה והיא יכולה למצוא באנטרנט רפש מפה ועוד מחר על כל סוג של ספורט שרק יבוא לה לעשות עליו כתבה.

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

קצת איפוק בכיוון החיובי לא יזיק ולא יפגע באף אחד

מישל

תום

אני חושב שכדאי ללכת בכיוון של מישל אם כי בפרוש קצר אחרת - איפוק.

אין טעם להגיב לדברים הנ"ל. כל אחד רואה את הדברים מהזווית שלו ומהצד שלו וככה זה ישאר. אני מקווה שהאיפוק יגיע גם מהצד השני וגם הם לא יגיבו.

בואו נחזור למטרת השירשור ונהנה מהעובדה שבפעם הראשונה שרוני הצליח להכנס להיגוי ייתר - האדם היחיד שרואים בתמונה זה את דודי עם פרצוף של "כואב לי הראש - אני רוצה לרדת :-) "

פורסם

אולי נסחפתי קצת, אבל זה כנראה בגלל חוסר הרצון להבנה של ספורט ישראלי, שהוא לא סוג של ראלי, בפורום ספורט מוטורי.

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

TOM

אני כתבתי ברורות וכנראה שלא הבנת אותי !

אני מסכים ומזדהה עם כל מה שהעלת , השאלה שלי "למה לפרסם?" היתה לגבי סוג המפגן ,כאשר אדם עומד וכביכול "מסתכן" !!

הבנת ? אף אחד לא היה מעיר על פרסום סרטון של דריפט עם החלקות מפה עד ירושלים , אך תבין שמה שפורסם לא היה במקום בגלל הסיכון הנראה לעין לאלה שלא מבינים בתחום !! תקרא שוב בעיון ...חלילה, לא רוצה להגביל אתכם !!

מקווה שתסכים !

מישל

פורסם
בואו נחזור למטרת השירשור ונהנה מהעובדה שבפעם הראשונה שרוני הצליח להכנס להיגוי ייתר - האדם היחיד שרואים בתמונה זה את דודי עם פרצוף של "כואב לי הראש - אני רוצה לרדת :-) "

חוצפן. רק בגלל זה - עוד שלוש תמונות. שים לב לתמונה עם אדם והליפה :lol:

(הצלם, כאמור, הוא אלי פאר)

רוני

021_plate_1024.jpg

325_plate_1024.jpg

326_plate_1024.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אוקיי הבנתי את עמדתך עכשיו.

יכול להיות שאתה צודק כשמדובר בארץ, במדינות זרות כל הסרטונים האלו מאוד מקובלים.

ואולי כל מה שהיה צריך לעשות זה פשוט להעלות הסבר מסויים ביחד עם הסרטון.

יאללה רוני תפגיז בעוד תמונות! :-D

פורסם
...

דובי אתה באמת מפתיע אותי, אבל נמאס לי כבר מכל המתחסדי ראלי למיניהם שמוכנים לקבל רק את מה שהם עוסקים בו וכל ספורט אחר הוא שטויות ומשחק ילדים....

מכולם, דווקא אני נראה לך אחד שמוכן לקבל רק את ספורט הראלי, שבו אני עוסק באופן פעיל וכל השאר שטויות...מצטער, אבל כנראה שאתה באמת לא מכיר אותי, לא נורא.

כמו שציינתי קודם דריפט הוא ספורט מוטורי , עממי, והעובדה שנעשה, לפחות בשלב הזה ולפחות בארץ, עם מכוניות פרטיות, גורמת לאנשים שמסתכלים על זה לחשוב ולהגיד את מה שאומרים.

הרי ברור לכל מי שמבין שזה לא סתם ללחוץ גז ולהוציא עשן מהגלגלים . אבל בוא תסביר את זה למישהו שאין לו ידע או ענין בספורט מוטורי בכלל, ממשרד המשטרה או הספורט למשל , ונראה מה תהיה התגובה.

אל תיקח את הכל באופן אישי .

הדאגה שלי היא לבטיחות של כל העוסקים בספורט מוטורי באשר הוא .

ואגב - ראלי בדיונות זה לא אנחנו, זה הראלי רייד. אנחנו נוסעים בשבילים...:wink:

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
מישל, למה לפרסם?

בגלל שבניגוד לראלי, דריפטים הוא ספורט זול בהרבה ונגיש לקהל הרחב.

אם לא היו מפרסמים את אירועי הג'ימקאנה לפני כמה שנים אתה חושב שהיה היום כל כך הרבה הבנה ומתחרים לספורט הזה? לא!

הכל עניין של חשיפה. נמאס לי לדבר עם אנשים ולהסביר להם מזה בכלל דריפטים, הגיע הזמן שכולם יידעו כבר.

חוץ מזה זה ביזבוז לקחת את הספורט שמצטלם הכי טוב ולהשאיר אותו במחתרת.

אנחנו חייבים להראות לכולם שדריפטינג קיים בארץ בשביל למשוך קהל, בשביל למשוך מתחרים.

בנוגע לבטיחות, אתם צודקים ולכן האימונים לא מפורסמים ולא נעשים מול קהל רחב - בעיות של מארגני אירועי ראלי.

מתי יהיה נוכח קהל? רק באירועים גדולים ומסודרים שעתידיים לבוא.

דובי אתה באמת מפתיע אותי, אבל נמאס לי כבר מכל המתחסדי ראלי למיניהם שמוכנים לקבל רק את מה שהם עוסקים בו וכל ספורט אחר הוא שטויות ומשחק ילדים.

תביא נהגי ראלי לאימונים שלנו ואנחנו נראה מה הם יגידו אח"כ.

אז אתם נוסעים ישר בשבילי דיונות.... ביג פאקינג דיל! איך זה נשמע לך?

תאמינו לי, יש המון כישרון נהיגה במדינה הזאת, כל פעם מגיע מישהו חדש ואני נדהם איפה הוא היה קודם.

אני מאוד מקווה שבאירועי דריפטים הבאים נוכל למצוא מקום שיאפשר תוואי מסלול גדול יותר עם יותר מקום בטוח לקהל ואז נוכל לתת לכם את הSHOW שבשבילו התאמנו כל כך הרבה.

עוד משהו קטן,

התקשורת תרשום מה שהיא רוצה גם ככה והיא יכולה למצוא באנטרנט רפש מפה ועוד מחר על כל סוג של ספורט שרק יבוא לה לעשות עליו כתבה.

במקרה זה קרה איתי. חבר שמשתתף בראלי והוא מאוד מקצועי כבר הרבה שנים בתחום הראלי. היצתרף לאימון דריפטים

ומצטער להגיד.אבל השליטה שלו הייתה במילים יפות - אגרסיבית ולא שילטתית בכלל. אני לא אומר שהוא לא נכנס לדריפט. אבל שליטה בדריפט ברמה הזאת זה היה ביום הראשון שרכשתי תרכב.

A.R.T Performance

פורסם
בקר טוב חברים

מצד שני , אני יודע שיש כאלה שמנסים לחקות אתכם כשהמיומנות שלהם לא תואמת את דרגת הקושי של התרגיל הפשוט שהצגתם !

החשש שלי הוא שפרסום ברבים של תרגילים כאלה העלולים להוביל למקרה שנצטער עליו ותוצאותיו יזיקו לכל הספורט בכלל !

ועכשיו בנינו, למה לפרסם ?? מה זה מקדם ?? חסרות לנו צרות ?

קצת איפוק בכיוון החיובי לא יזיק ולא יפגע באף אחד , בתקווה שהמשיח (יישום החוק) יגיע במהרה בימינו ונוכל להנות ולפרוק תסכולים עם רישיון !

מישל

מישל - ילד שירצה לחקות לא יעתיק מיאטה מסכנה :twisted: כאשר בחיפוש קל ביוטיוב הוא ימצא מעל 200,000 סרטונים

עם מכוניות אמיתיות לחיקוי... אותם 200K+ סרטים שתום וניב ואני וכל שאר הספוראים בתחום למדנו את מה שלמדנו והתחלנו איתם את דרכינו.

"ילד" מושפע מסרטונים אי אפשר לעצור אותו , לא מלהרים הנדברייקס בחניה ולא מלהפיל פסנתר על הראש של האויב האכזר שלו ביפ ביפ

פורסם
חוצפן. רק בגלל זה - עוד שלוש תמונות. שים לב לתמונה עם אדם והליפה :lol:

(הצלם, כאמור, הוא אלי פאר)

רוני

WOW... שים לב איזה קאמבר הגלגל החיצוני שלך מקבל כשהמתלה נדחס :)

Most people drive to work.

Others work to DRIVE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...