Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה יחליף את ה- TSI? גולף? 308? לאון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר פינוק, ובתקציב די מכובד, מה לגבי משהו ביבוא אישי? אולי איזה ג'יפון שיתן לאשתך את כל המרחב באותו אורך של קומפקטית? ואחרי כמה חודשים, היא לא תרצה לעזוב אותו ואתה תוכל לפנק את עצמך באיזו מיאטה/סולסטיס ושות'...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפי התמונה הזו, נראה באמת שהשהייה בתוך הרכב הופכת מאפרורית ומדכאת, בסגנון הגל החדש של תחילת שנות ה- 80, למשהו מלהיב ! מעניין באילו דגמים זה יגיע...

http://3.bp.blogspot.com/_FoXyvaPSnVk/SYx-IHrgahI/AAAAAAABh5Y/_VGr01iGxFI/s1600-h/2009-SEAT-LEON-7.jpg

לזכרוני המראה החיצוני של הליאון הוא שהרתיע אותך ב"כיעורו". האם גם כאן יש שינוי ? באשר לעיצוב הפנימי, לטעמי כל עוד יישאר במרכז הקונסולה מין לוח פלסטיק ענק בצבע "כסף" שכזה, לא יעזור שום שינוי בגודל המסך המרכזי או מגוון הצבעים שבתוכו.

פורסם

לגבי כיעורה של הלאון: נכון, גם חיצונית הרכב לא מרשים אותי ביופיו המסמא. עם זאת, רוב הזמן אני בפנים, ולכן אם הוא יהיה נוח, פרקטי (מקום לעלגת בוגאבו), זריז ובמחיר הגיוני, אולי זו אפשרות מעניינת. אני קצת מאוכזב מכך שהגולף החדשה נראית די כמו הקודמת. אני מאוד מבין את VW, אבל בכ"ז.

לגבי יבוא אישי: הצע המעניינת, אבל לצערי לא מתאימה לנו. (א) ג'יפונים זה לא אנחנו. זה מי שבא לבקר בשכונה שלנו, אולי, ולחנות על המדרכות מול בית הקפה, אבל אצלנו ברחוב תמצא מקסימום ויטרה או מזדה 5. יש אחד עם פורד EDGE והוא זוכה למבטים מבזים/מרחמים. (ב) אני ממש לא רוצה יבוא אישי בכלל, משום שהמדינה הצליחה להביא אותנו למצב בו קודם אני צריך לשלם על תיקון (אם יש) ורק אחרי זה אולי אקבל החזר מחו"ל. לא מתאים לי.

אני רואה, שבסופו של דבר, כך או כך, הרכבים האטרקטיביים הם של צ'מפיון... שוב רק שנתיים אחריות. DAMN.

פיספסתי משהו?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ולפתע נחתה על שולחני הצעה מפתה ל- 118 חדשה (אוטומטית) במחיר נמוך משל השירוקו (הידנית).

יש למישהו ניסיון עימה?

פורסם
ולפתע נחתה על שולחני הצעה מפתה ל- 118 חדשה (אוטומטית) במחיר נמוך משל השירוקו (הידנית).

יש למישהו ניסיון עימה?

חדשה או יד שנייה? ואם תוכל לפרט יותר פרטים על ההצעה תודה.

יניב

פורסם

כתבתי שהיא חדשה. אין לי יותר מה לפרט (חוץ מזה שאולי חבל שלא מדובר על ה- 120 ;-) ).

יש גם הצעה ל- 318 מאובזרת, אבל אני לא רואה כרגע צורך להשקיע 210K ברכב...

פורסם
כתבתי שהיא חדשה. אין לי יותר מה לפרט (חוץ מזה שאולי חבל שלא מדובר על ה- 120 ;-) ).

יש גם הצעה ל- 318 מאובזרת, אבל אני לא רואה כרגע צורך להשקיע 210K ברכב...

עכשיו שמתי לב לחדשה ובכל זאת אפשר לדעת כמה הציעו לך את ה-118 ואגב היא סטנדרטית או שיש עלייה איזה חבילה או תוספות מיוחדות? תודה.

יניב

פורסם

ה-BMW סדרה 1 מאוד צפופה מאחור והתחושה בתא הנוסעים דיי אפרורית, היתה כזאת לחבר והוא העדיף לחזור לגולף..

למעט ניהוג מדהים(הנעה אחורית) אין לה שום יתרון על הגולף ובטח לא על הדור ההשישי

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
כל צמפיון שנתיים אחריות.

גם אלפא שנתיים אחריות עם אופציה בתשלום לשנה שלישית.

נכון להיום, לפחות ב-159, אין כבר אופציה לשנה שלישית בתשלום.

לפולקסווגן יש שנה שלישית של "אחריות של רצון טוב", שבה הם לא מתחייבים לשום דבר, אבל אולי יתנו הנחות מפליגות על תיקונים. מישהו יודע אם בפועל יש כזה דבר בכלל, או שהרצון הטוב מסתכם בהצהרה?

פורסם

צ'מפיון ידועים בgood will warranty שלהם. לנו החליפו טורבו באודי אחרי 60K בעלות עבודה של 3.5K כאשר את 12 של החלק עצמו לא שילמנו. בפולקסווגן החליפו לי מחשב גיר ללא תמורה ( אחרי שהוצאתי אלפיים שקל על כל מיני חיישנים ושטויות אחרות שלא עזרו). נראה לי שהם פשוט מגלגלים אחריות על רכב אחר שעדיין באחריות כלפי היצרן.

פורסם

הייתה לי סידרה 1 באירופה עם מנוע סולר ידני.

רכב נחמד, אבל צפוף, לא נוח כלל לנסיעה בעיר וגם על כבישי צרפת הוא שידר חוסר נינוחות ויכולת ספיגת מהמורות לוקה בחסר.

על כבישי ארץ הקודש תקבלמתכון מטלטל ולא נעים.

מעבר לזאת איכות נהוג חביבה בהחלט, התנהגות כביש למופת, החיסרון הוא קלאץ כבד כמו אבן, הדבר בא לידי ביטוי כואב מאוד בנסיעה בפקקים בואך נמל תעופה שארל דה גול..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפולקסווגן יש שנה שלישית של "אחריות של רצון טוב", שבה הם לא מתחייבים לשום דבר, אבל אולי יתנו הנחות מפליגות על תיקונים. מישהו יודע אם בפועל יש כזה דבר בכלל, או שהרצון הטוב מסתכם בהצהרה?

הנה מימוש של אחריות של רצון טוב שקרה לי, פחות משבוע לפני סיום השנה השלישית.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני מניח שהשרשור הזה עדיין רלוונטי ולכן הרשתי לעצמי להקפיץ אותו. אמנם לא תחליף ל-TSI אבל הדרישה לרכב פלפל נוסף.

אלפא השיקו גירסת טורבו ל-159. אולי לדבר כזה חיכית?

כתבה במגזין "אוטו".

• תוכן חדש...